Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa :KK43:(
Yani anlattığınız şeyler malesef aldatmayı gösteriyor gibi bi süre takip edin illa açık verecektir

Aileniz çocuklar ı istemiyor
İş yok para yok
Boşansanız alacağınız nafaka belli
Yükünüz artmış paranız azalmış olacak
Belli aldatıyor ama en azından para biriktirin çocuklarda büyüsün okul kres yası gelsın iş bulup ayrılın
Şimdi yakalasınız gıdeneyeceksınız
İyice göstererek yapacak çok daha fazla üzüleceksınız

Haklısınız. Öncelikle kendinizi koruyun. Size yaklaşmak isterse reddedin, şüphelenirse mutlaka ama mutlaka kondom kullanın. Hastalık kapar bir de size bulaştırmasın.

Sonra da oturun bir karar verin. Boşanacağım derseniz avukata gidin gizlice delil toplamayı birlikte yaparsınız. Tazminat, nafaka alır boşanırsınız.

Yok şu anda çocuğum çok küçük boşanmam derseniz adamı ailenizin dediği gibi göreceksiniz. Yürüyen şerefsiz bir cüzdan. O sırada kendinizi geliştirir, çocukları büyütür ve uygun zamanda işe girersiniz. Ortamınız uygun olunca nasılsa bu adam sizi hala aldatıyor olur, o zaman delil bulursunuz. Gerekirse takip edersiniz, gerekirse peşine birini takıp takip ettirirsiniz. Avukat telefon kayıtlarını ister aradığı numara çıkar. Telefonuna hiç ulaşamasanız bile sizin kocanızın IQ su çok düşük olduğundan mutlaka kanıtlarsınız merak etmeyin. O zamana kadar şerefsiz cüzdanı çekeceksiniz maalesef şu anda şartlarınız uygun değilse. Gizli hesap açın para biriktirin.
Öyle yapıyorum paramı altın yapıyorum zaten. Evet çok saf zaten herşeyi eline bulaştırıyor emin olun çocuklar olmasaydı çoktan yakalamistim yalan söylemeyi bile beceremiyor herşey çorba oluyor ben bu ne biçim olay örgüsü herşey karman çorman bisy anlamadim deyince de susuyor açıklama yapmıyor o bile farkında ama korkuyor hemde çok çünkü sadece iş yeri yani dükkanı ve arabası var üstünde. Zina davasindan çok korkuyor belli

nerden anladınız fake olduğunu
Belli alıştık. Yeni gelmiş aktif bir üye değil. Ne yapacağını iyi biliyor ama bizden yardım istiyor tuhaf yardım edilecek bir durum olsa sanırım küfretmemiz rahatlatacak onu kadın linçi yesin oysaki biz alışkınız böyle tipleri görmekle kardeşim madem ne yapacağını biliyorsun niye gelirsin çok saçma bir konu olmuş hergün değişik konular açılıyor. Aldatıldığı apacık belli diyor ne yapayım diye geldim sonra durumunu anlatıyor gayet iyide ne yapacağını biliyor burada bulunma sebebini gerektirecek birşey yol belli yordam belli

Boyu posu devrilsin o herifin, evde karısı var, altı aylık bebeği var gözü dışarıda fanfinifinfon peşinde. Bence delil toplamaya ve para biriktirmeye bakın. Bebeğiniz de biraz daha büyür. Siz de onu koca yerine koymayın, parasını yiyin, çocuklarınızı büyütün. Şu an direkt boşanın diyeceğim ama şartlar elverişli değil.

Öyle yapıyorum paramı altın yapıyorum zaten. Evet çok saf zaten herşeyi eline bulaştırıyor emin olun çocuklar olmasaydı çoktan yakalamistim yalan söylemeyi bile beceremiyor herşey çorba oluyor ben bu ne biçim olay örgüsü herşey karman çorman bisy anlamadim deyince de susuyor açıklama yapmıyor o bile farkında ama korkuyor hemde çok çünkü sadece iş yeri yani dükkanı ve arabası var üstünde. Zina davasindan çok korkuyor belli
Çok saf saf bir insan aldatırmı acaba belki belli ediyordur ama böyle bir kişiliğe saf denmek

Aileniz çocuklar ı istemiyor
İş yok para yok
Boşansanız alacağınız nafaka belli
Yükünüz artmış paranız azalmış olacak
Belli aldatıyor ama en azından para biriktirin çocuklarda büyüsün okul kres yası gelsın iş bulup ayrılın
Şimdi yakalasınız gıdeneyeceksınız
İyice göstererek yapacak çok daha fazla üzüleceksınız
Malesed biraz öyle iş bulurum belki ama bu seferde ailem çocuklara bakmaz baksa bin tane laf eder işte bak adam gününü gün ediyor sen ne haldesin filan diyecekler çünkü diyorlarda. Bakıcı tutsam ona ayrı para vericem ayrıca vergiden kaçırdığı için eşimin maaşı düşük görünüyor ne kadar nafaka alırım oda belli değil zaten karmamcorman olmuş hayatım kendimi kullanılmış hissediyorum. Ve halen o sanki herşey normalmis gibi gelip sarılıp ilgi istiyor ne utanmaz insan ya. Ağzında sakızı bide bu aralar sürekli param yok filan diyor ne halt yiyorsa artık.

Malesed biraz öyle iş bulurum belki ama bu seferde ailem çocuklara bakmaz baksa bin tane laf eder işte bak adam gününü gün ediyor sen ne haldesin filan diyecekler çünkü diyorlarda. Bakıcı tutsam ona ayrı para vericem ayrıca vergiden kaçırdığı için eşimin maaşı düşük görünüyor ne kadar nafaka alırım oda belli değil zaten karmamcorman olmuş hayatım kendimi kullanılmış hissediyorum. Ve halen o sanki herşey normalmis gibi gelip sarılıp ilgi istiyor ne utanmaz insan ya. Ağzında sakızı bide bu aralar sürekli param yok filan diyor ne halt yiyorsa artık.
Böyle bir hayatın variığına inanmiyorum kusura bakma maddi durumum yok deme kadın sığınma var kendini işe başlayana kadar

Çok saf saf bir insan aldatırmı acaba belki belli ediyordur ama böyle bir kişiliğe saf denmek
Saf yani salak bı halt yiyor ama herşey ortada yüzüne bulaştırıyor ayrıca yaşadığımız yer herkesin birbirini tanıdığı bı yer ve oda esnaf bı duyulsa rezil olur iş yapamaz insan içine çıkamaz keşke öyle bisy olsa da rezil olsa herkes tanıyor onu çünkü

Ailenize Allah akıl fıkır vicdan versın
Şartlarınız oluşuncaya kadar bu deveyi güdeceksınız 😔

Saf yani salak bı halt yiyor ama herşey ortada yüzüne bulaştırıyor ayrıca yaşadığımız yer herkesin birbirini tanıdığı bı yer ve oda esnaf bı duyulsa rezil olur iş yapamaz insan içine çıkamaz keşke öyle bisy olsa da rezil olsa herkes tanıyor onu çünkü
Zaten halt yemesi davranışları sende bitişi sebebi şayet konun fake değilse Boşan tek diyeceğimiz gerisini o düşünsün canım hala onu düşünme kendini düşün yeterli mecbur çünkü o başkalarını düşünüyor!

Belli alıştık. Yeni gelmiş aktif bir üye değil. Ne yapacağını iyi biliyor ama bizden yardım istiyor tuhaf yardım edilecek bir durum olsa sanırım küfretmemiz rahatlatacak onu kadın linçi yesin oysaki biz alışkınız böyle tipleri görmekle kardeşim madem ne yapacağını biliyorsun niye gelirsin çok saçma bir konu olmuş hergün değişik konular açılıyor. Aldatıldığı apacık belli diyor ne yapayım diye geldim sonra durumunu anlatıyor gayet iyide ne yapacağını biliyor burada bulunma sebebini gerektirecek birşey yol belli yordam belli
1 yıldır üyeyim hep okuyorum hiç konu açmadım veya yorum yapmadım. Fakat burda bulunma amacım acaba boşanan var mı neler yapılır fikir almak bu sürecte temkinli ilerlemek yoksa bende salak değilim ama elim kolum bağlı şu anda bazen bı insanın fikri söylediği insanın aklına yatıyor..

Böyle bir hayatın variığına inanmiyorum kusura bakma maddi durumum yok deme kadın sığınma var kendini işe başlayana kadar
Daha neler neler varsa siz inanmak istemeyin bence... Allah kimseye yaşatmasın ama yemin ederim ki bu doğru ve dahası var yazarsam hepsini nasıl dayaniyorsun dersiniz ailem o kadar vicdansızca davranıyor ki hep boşverdiler ne hali varsa görsün diyorlar çocuklara bakacaz sonra gelip senden alacak mantigindalar işte ne bekliyorsun ki

Van'da olmaz büyük ihtimalle. Yeterince paranız varsa İstanbul'dan bir büroyla anlaşırsınız ama ücret astronomik olur. Durumunuzu bilen ve eşinizi takip edebilecek birisi varsa (kardeşiniz, yakın arkadaşınız filan) yardım isteyin. Takip edip fotoğraf çeksin yakalarsa. Küçük çocuklarınız olmasa çıkın kendiniz takip edin diyeceğim ama zor olur.

Email şifresi konusunda da bilgisayardan anlayan birisinden yardım isteyin. Çok yazamıyorum burada ama bazı programlar var. Bu işi yapanlar var. Tabii bunun da size bir maliyeti olur.

1 yıldır üyeyim hep okuyorum hiç konu açmadım veya yorum yapmadım. Fakat burda bulunma amacım acaba boşanan var mı neler yapılır fikir almak bu sürecte temkinli ilerlemek yoksa bende salak değilim ama elim kolum bağlı şu anda bazen bı insanın fikri söylediği insanın aklına yatıyor..
Tamam o zaman. Lütfen çocuklarını düşün sonra ne yapacağına karar verirsin zaten olmayınca olmuyor herşey yolunu bulur Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X