Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

marsupirami34

Ayıpladığınız herşeyin başrolündesiniz!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
107
67
Merhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa (

Resmen başka ihtimal kalmamış gibi geçmiş olsun. Delil toplamaya çalışmaktan başka yapacağınız bir şey yok bence.
Ama delil toplamak mümkün değil ki iz bırakmıyor arkasında şüpheleniyorum sadece ve şüphem doğru bence fakat çocuklarım çok küçük biri 3 yaşında diğeri 6 aylik

Çocuklari birine emanet edip cikinca pesinden cikip takip edeceksiniz baska yolu yok sanki yakalamanin.
Bu arada huylandiginizi belli etmeyin bosanacaksaniz cebinizi doldurmaya bakin.
Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama para lazim olacak.
Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim

O zaman şimdiden bir şekilde maddiyatinizi ayarlamaya çalışın, iş bulmaya çalışın ne bileyim. Çocuklarınızı birakamayacaginiza göre aldatildiginizi ispat etseniz ne olacak ki

Uyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zaten

Boşa herşey ortada kaçması yeterli kanıt eş anlar bu adamdan sana koca olmaz diyebileceğimiz tek şey bu kendi tercihi ne duruyorsun ama davada kanıt için yazışma ve takip etmen lazım onla yüklü miktarda aldatılma parası nafaka ve çocukları sana verirler bunları düşün olan olmuş

bu çağda çocuklarını bırak gel diyen aile kaldı mı hala ya?
koca da aldattığını çok fazla göze sokmuş açıkçası.. böyle salak aldatan da pek kalmadı gibi..
neyse..

Anlattıklarınız çok açık eşininizin hayatında ya birisi var ya da buna zemin hazırlamaya çalışıyor ortam yaparak.
Eşinizin telinde parmak izi varsa gece uyurken eşinizin parmak izini okutmaya çalışın yada takip edin varsa kardeşleriniz onlardam yardım etmesini isteyin.
Ama en sonunda sonuç aldatma çıkarsa ve siz be çoçuklarım için katlanacam boşanmıcam der affedersiniz eşiniz nasıl olsa aldatıyor diye devam eder...

Uyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zaten
Telefon elinden düşmez ki tuvalete bile gidiyor ama şifre olduğu için açamıyorum zaten bas ucunda uyurken telefon şifresini çözemiyorum sorun orda zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…