- 14 Ekim 2020
- 107
- 67
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Ama delil toplamak mümkün değil ki iz bırakmıyor arkasında şüpheleniyorum sadece ve şüphem doğru bence fakat çocuklarım çok küçük biri 3 yaşında diğeri 6 aylikResmen başka ihtimal kalmamış gibigeçmiş olsun. Delil toplamaya çalışmaktan başka yapacağınız bir şey yok bence.
Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirimÇocuklari birine emanet edip cikinca pesinden cikip takip edeceksiniz baska yolu yok sanki yakalamanin.
Bu arada huylandiginizi belli etmeyin bosanacaksaniz cebinizi doldurmaya bakin.
Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama para lazim olacak.
O zaman şimdiden bir şekilde maddiyatinizi ayarlamaya çalışın, iş bulmaya çalışın ne bileyim. Çocuklarınızı birakamayacaginiza göre aldatildiginizi ispat etseniz ne olacak kiBoşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Uyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zatenBoşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Hiçbişeye gerek yok herşey ortada bir kere insan eşine açıklama yapmak zorundaUyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zaten
Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Adam keriz zaten bi insan aldattığını bu kadar belli edemezdi ya çabalamış Bildigin anlasın kadın diyeHiçbişeye gerek yok herşey ortada bir kere insan eşine açıklama yapmak zorunda
Telefon elinden düşmez ki tuvalete bile gidiyor ama şifre olduğu için açamıyorum zaten bas ucunda uyurken telefon şifresini çözemiyorum sorun orda zatenUyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zaten
Hayır önlisans mezunyum sağlık kurumları işletmeciliğiçalışıyor musunuz?