Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle bende aileme dedim bana bisy olsa siz beni atabilir misiniz? Bende çocuklarımı atamam kusura bakmayın siz bana sahip cikmasaniz bende çalışır kendi başımın çaresine bakarım. Zaten ailemden ve kimseden bisy beklemiyorum. Ailemin durumu iyi emlakçı 4 tane evi var İstanbul'da da var ama hep erkeklere verdiler kızlara bisy vermiyorlar ki

Bazen bende böyle diyorum ama katlanmak çok zor başkasının yatağından çıkıp size gelmesi kabul edilir bisy değil ki sadece konuşma olsa yine sineye çekersin ama görüşme de var

Bir fikir vereyim
Google yer bildirimleri var nereyi gezsen kaydediyor onu açmaya bakın
Eve gelince herşeyi siler ama siz hangi mekanda nereye gittiğini vs görebilirsiniz
Aklıma bu geldi sadece

Valla programlar var biraz pahali ama numarayi veriyorsunuz herseyi size yolluyorlar denemedim bilmiyorum ama boyle programlara bi bakin derim

Simdi baktim 1 aylik deneme paketi 500 lira fiyati o kadar da pahalı degilmis

Valla programlar var biraz pahali ama numarayi veriyorsunuz herseyi size yolluyorlar denemedim bilmiyorum ama boyle programlara bi bakin derim
Oyle bisy var mı hic bilmiyorum keşke olsa adını bilen var mı ? Benim bildiğim sadece karşı telefona program yüklüyorsun ordan takip ediyorsun kendi telefonun aracılığıyla. Eşin fark etse zaten hemen siler

Belliki boşanamayacaksınız aileniz arkanızda değil 2 çocupun yükünü omuzlayabilecek psikolojide ve güçte değilsiniz..
Bakın eşinizin yaptıklarını araştırmayın.. yüzlerseniz yüzsüzleşir .dahada ileri gider ilişkiniz laçkalaşır..
Bırakın sizden çekinsin ...saklamaya çalışması bunu gösteriyor zaten.. Belki iki günlük bir hevestir..evden çocuklardan bunalmış macera arıyordur.. Birkaç aya unutur ..
Bunu yakalayıp yüzüne vurarsanız bu durumu alelen kabullanmiş olursunuz bu daha vahim
Rabbim sabır versin ne eşten yüzünüz gülmüş ne aileden
Eşinizede yazıklar olsun 2 küçük bebek var ortada adam uçkur peşinde karaktersiz..

Ailenize hiçbirşey söylemiyorum Allah bildiği gibi yapsın insan evladına bırak çocukları gel dermi ya nasıl bir merhametsizliktir..ihtiyaçları olduğunda sizde onlara aynını yapın çaresizlik neymiş anlasınlar
Ama yapılacak tek şey şu durumda sakin kalmanız..oturup normal yaşamınıza devam edin gerekirse psikolojik destek alın başka türlü o adama tahammül edemezsiniz

Her şeyi göze soka soka yapıyor. Bi aldatıyorum demiyor anladığım kadarıyla . Bu kadar ani değişimin dikkat çekmemesi olası değil. Allah yardımcınız olsun .

Bu dedektifçiliğe ne gerek var? Adam kuşku duyacak hareketlerde bulunuyor, sizden şifrelerini saklıyor. Beraber vakit geçirmiyor. Bu evlilik sürse ne yazar.
Ben aldatıldığımı boşandıktan 1 sene sonra öğrendim. Aldattıysa da aldattı. Ben evliliğimde mutsuz olduğum için ayrıldım. O noktada da para pul gözüm görmedi. Ondan gelecek paraya ihtiyacım yok.
İspat etmek için aylarca iz mi süreceksiniz. Bence şeytan görsün yüzünü. Siz bir yola çıkmaya karar verin, elbet bir yol bulursunuz. Ama böyle konduramayan hallerde sadece zaman kaybedersiniz.

Çocuklarını bırak gel diyen anne babaların bi kökü kurusun ya

Evet olabilir deneyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…