- 14 Ekim 2020
- 107
- 67
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Aynen öyle bende aileme dedim bana bisy olsa siz beni atabilir misiniz? Bende çocuklarımı atamam kusura bakmayın siz bana sahip cikmasaniz bende çalışır kendi başımın çaresine bakarım. Zaten ailemden ve kimseden bisy beklemiyorum. Ailemin durumu iyi emlakçı 4 tane evi var İstanbul'da da var ama hep erkeklere verdiler kızlara bisy vermiyorlar kiBen artık kadının maaşı yoksa boşan boşanma demiyorum. Konu fake mi değil mi ona da bakmıyorum. Sonuçta bunlar yaşanan şeyler. Dışarıda neler neler görüyoruz duyuyoruz. Sadece canımı sıkan bir şeye yorum yapmak istiyorum;
Hani diyoruz ya erkek ailesi her şeye karışıyor bizim ülkede aslında kötülük ediyor farkında olmadan. Kadın tarafı da kızlarını boşanma katlan, kır dizini otur. Çocukları babaya ver elalemin çocuğunu getirme başımıza diyerek daha beterini yapıyor. Hele bir de adam bunu farkederse yandın. Evladım mutsuzken ben nasıl mutlu olayım demek yerine, biz çektik yıllarca sen de çek! Gerçekten aklım almıyor.
Bazen bende böyle diyorum ama katlanmak çok zor başkasının yatağından çıkıp size gelmesi kabul edilir bisy değil ki sadece konuşma olsa yine sineye çekersin ama görüşme de varNormalde bunu yazacaktım Mervii ama ben olsam boşanmam. Ailesi de destek değilmiş. Bebekte daha 6 aylık. Kime emanet edecekte çalışacak ? Çalışsa da ne kadar maaş alacak? Ben olsam onu büyütene kadar bu adamı çekerdim. Şartları bunu gerektiriyor bence. Ailesi çocukları bırak gel demiş…
Sanki manavdan elma almışta onu bırakıyor gibi. Ne tuhaf aileler var.
Ciddi mısınEn iyisi uyku ilacı atıp yemeğine, o uyuyunca telefonu ele alıp kurcalamak...
Siz yine de denemeyin. İlaca alerjisi filan vardır, korkarım. Pişman oldum valla yazdığıma :)Aklıma gelmedi değil :)
Bir fikir vereyimMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Uyurken parmak iziyle tlf açacak adam da uyanmayacakUyuyorken falan parmak izi ile telefonu açın bulduğunuz ne varsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın ha bunu boşanacaksanız yapın yoksa bolu boşuna aksiyona gerek yok çok net adam aldatıyor zaten
Sizin yanlış taktikleriniz yüzünden mümkün değil. Zaten şu saatten sonra delil toplamanız zor. Adama sorulmaz. Elbette yok diyecek birde var mı diyecekti.Ama delil toplamak mümkün değil ki iz bırakmıyor arkasında şüpheleniyorum
Oyle bisy var mı hic bilmiyorum keşke olsa adını bilen var mı ? Benim bildiğim sadece karşı telefona program yüklüyorsun ordan takip ediyorsun kendi telefonun aracılığıyla. Eşin fark etse zaten hemen silerValla programlar var biraz pahali ama numarayi veriyorsunuz herseyi size yolluyorlar denemedim bilmiyorum ama boyle programlara bi bakin derim
Napim peki siz fikir verin zaten fikir için burdayımSizin yanlış taktikleriniz yüzünden mümkün değil. Zaten şu saatten sonra delil toplamanız zor. Adama sorulmaz. Elbette yok diyecek birde var mı diyecekti.
Aaa gerçekten mi adı nedir mümkünse öyle bisy hemen yaparimSimdi baktim 1 aylik deneme paketi 500 lira fiyati o kadar da pahalı degilmis
Kendi facenizden yakınımdakilerden eşinizin hangi konumda olduğunu görebiliyorsunuzNasıl yanı kendj facemden mi
Çocuklarını bırak gel diyen anne babaların bi kökü kurusun yaBoşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Evet olabilir deneyinBende internetten baktım hem konum hemde ses kayıt cihazı varmış eşim montunu üstünden çıkarmaz acaba montuna mi yerlestirsem böcek gibi bisy zaten ve çok küçük bide eşimin montu baya şişme mont gibi kaba bisy iç astarı kesip yerlestirsem anlar mı sonra o uyurken şarj filan ederim arada bakarım dinlerim vs