Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee neyapmayi düşünüyorsun?

Ah kardeşim. Aldatmanın her belirtisini vermiş. Öncelikle şöyle yapmalısın güvenmediğini şüphelendiğini hissettirme. Normal hayatına devam et. Sen onu gerdikçe o daha çok dikkatli olacak rahatlamasına izin ver. Hatta hayatım boş yere endişelenmişim çok güzel yuvamız var Allah herkese nasip etsin flan de. Zor olacak biliyorum. Nerdesin. Vs. Gibi hesap sorma bu ilk adım. Onun rahatlaması lazım.

Bir süreden sonra o rahatlama ona gelecek be hatalar yapmaya başlayacak. O zaman kanıt bulabilirsin.

Kanıt bulduktan sonra zaten yapılacaklar belli. Karar vericeksin. Kanıtını mahkemeye sunucaksın.

Eğer üstüne gidersen iyice kendini kapatır. Onu rahatlat günlük haytına dön. Alttan planlarını uygula.

Kendinize bir iş bulun, o adamdan kurtulun. Ha bir de delil bulun ve mahkemede süründürün.

Telefonu ele geçirip whatsap webi kurabilseniz çok işinizi görürdü.
Sakin kalın birşey yokmuş gibi davranıp delil toplamaya çalışın.
Iki çocuk rabbim yardimciniz olsun eşinizi de bildiği gibi yapsın.

Ayrilmayacaksaniz bosuna kurcalamayin ogrenmeseniz daha iyi.ayrilcam diyosaniz cocuklari birine emanet edip onu takip edin.

Aynen katiliyorum

Bence ispata gerek yok. Ayrılın gitsin.
Normalde bunu yazacaktım Mervii ama ben olsam boşanmam. Ailesi de destek değilmiş. Bebekte daha 6 aylık. Kime emanet edecekte çalışacak ? Çalışsa da ne kadar maaş alacak? Ben olsam onu büyütene kadar bu adamı çekerdim. Şartları bunu gerektiriyor bence. Ailesi çocukları bırak gel demiş…
Sanki manavdan elma almışta onu bırakıyor gibi. Ne tuhaf aileler var.

Ben artık kadının maaşı yoksa boşan boşanma demiyorum. Konu fake mi değil mi ona da bakmıyorum. Sonuçta bunlar yaşanan şeyler. Dışarıda neler neler görüyoruz duyuyoruz. Sadece canımı sıkan bir şeye yorum yapmak istiyorum;
Hani diyoruz ya erkek ailesi her şeye karışıyor bizim ülkede aslında kötülük ediyor farkında olmadan. Kadın tarafı da kızlarını boşanma katlan, kır dizini otur. Çocukları babaya ver elalemin çocuğunu getirme başımıza diyerek daha beterini yapıyor. Hele bir de adam bunu farkederse yandın. Evladım mutsuzken ben nasıl mutlu olayım demek yerine, biz çektik yıllarca sen de çek! Gerçekten aklım almıyor.

Selam
Benim bi tanıdığım dinleme cihazı ile aldatıldığını öğrendi,arabasına koymuş sevgilisiyle olan bütün konuşmaları duymuş ,dinleme cihazı temin edebilirseniz bi deneyin ,yada çocukları gezdirme bahanesiyle çıkın kendi telefonunuzu ses kayıt bölümünü açın şifrenizi değiştirin unutmuş gibi yaparsınız kesin siz gidince arar sevgilisini ben aynı şeyi eşim için yapmıştım bi arkadaşıyla hep şifreli konuşuyordu merak ettim teli evde bırakıp çıktım ,gelince dinledim telimin evde olduğunu farketmemiş bile .,yani bi umut deneyin ama en güzeli ses kayıt cihazı

Bu arada çocuğun babaya daha çok bağlanması peki?

Meeak ettim peki neymiş.şifreli konustugu

Birtek seni aldatiyorum dememis gerisi tamam

Allah korusun eşinle ayrılsan , çocuğunla kötü olsun ister misin ? Böyle zampara herifler çocukla bağ kurmuyor genelde
Valla nasıl ayrıldığıma bağlı olarak diyebilirim. Kurmasın bağ filan. Baban hayırsızdı der geçersin. Benim kuzenim terkedildi kızı 8 yaşındaydı. Meğerse adamın 2 yıldır sevgilisi varmış. O ara ortaya çıktı. Boşandılar pat diye evlendi. Çocuk her şeyin farkında. Zor şeyler atlattı. Hala atlatmaya devam ettikleri var...

Meeak ettim peki neymiş.şifreli konustugu
Merabalar
Eşim bazen iş gereği yurt dışına çıkıyor ,arkadaşına yurt dışında biyer tarif ettiğini duymuştum yanına gelince konuyu değiştirdi ,sordum söylemedi uydurdu bişey daha sonra ses kayıtı dinleyince anladım ,tarif ettiği yer bi bar orda kızla tanışıp beraber oluyorlarmış kendisi hiç gitmemiş yanında çalıştırdığı elamanları gidiyormuş ,arkadaşına anlatıyor
Daha sonra öğrendimki arkadaşı gitmiş o bara çok güzel bi kızla tanışmış bir içim suydu bebek gibiydi dıyede anlatıyor
Bu adam da evli çocuk çocuk sahibi insan sırf çapkınlık için yurt dışına gidiyor inanılır gibi değil

Yalnız, izinsiz dinlemek suç.

Bende internetten baktım hem konum hemde ses kayıt cihazı varmış eşim montunu üstünden çıkarmaz acaba montuna mi yerlestirsem böcek gibi bisy zaten ve çok küçük bide eşimin montu baya şişme mont gibi kaba bisy iç astarı kesip yerlestirsem anlar mı sonra o uyurken şarj filan ederim arada bakarım dinlerim vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…