-
- Konu Sahibi marsupirami34
Ee neyapmayi düşünüyorsun?Nerde acaba dedim bazen insan inanmak istemez ama eminim hislerime güveniyorum yaptıkları bunu gösteriyor. İnsanlar yaşamadan yorum yapmasi kolay fakat ortada çocuk olunca bide ev hanimisin aile destek olmuyor bana diyorlar kocan istediğini getiriyor paranı veriyor çocuklara istediğini alıyor borç yok bisy yok ne hali varsa görsün diyor ama öyle olmuyor iste ilgi yok sevgi yok given yok sadakat yok nerde olduğu belli değil benim için yapmadığı şeyleri başkasına yapıyor benim giymedigim gezmedigim yerlere belki onunla gidiyor ne bilim bu durumu sindirmek çok Zor....
Kendinize bir iş bulun, o adamdan kurtulun. Ha bir de delil bulun ve mahkemede süründürün.Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Telefonu ele geçirip whatsap webi kurabilseniz çok işinizi görürdü.Daha önce baktım orda değil yani genel olarak şifreler gmailde güvenlik sekmesinde olur bütün şifreler telefondan iyi anlıyorum gmaille çok şeye ulaşabilirsiniz bunu da biliyorum ama onun telefonunu elime geciremiyorim sorun o zaten
Bosanmayacaksaniz kurcalamayın demeye geldim. Sizi böylesi çok üzer inanın ki. Yakinen tanıdığım bir çift var. Adam yıllardır kadını aldatır. Kadın her seferinde ortalığı ayağa kaldırır bosayacam diye, herkes seferber olur sonra barışıp geri döner. Aile kötü olur. Üç çocuğu baba nefretiyle büyümüş. Yani bilmiyorum bunlar çok üzücü. Ben size sineye çekin demiyorum kesinlikle. Ama bir şey bulduğunuzda affedecekseniz hiç bulasmayin. Yok ben kesin ayrılırım diyorsanız da adama bir şey belli etmeden takipte kalın para biriktirin, çalışıyorsanız iş arayın. Yeterince güçlenince harekete geçin. Bunlar çok zor şeyler tabii çocuklarınız da küçük Allah yardımcınız olsun. Ben tamamen iyiliğiniz için öyle yazıyorum ne olur yanlış anlamayın. Bir de ne olursa olsun eşinizle ilgili problemleri çocuklariniza yansıtmayın. Babaya kinle dolmasinlar. Bırakın onlar ne görecekse kendileri görsün, kararı kendileri versin kaba tabirle diyeyim siz doldurmayin.
Normalde bunu yazacaktım Mervii ama ben olsam boşanmam. Ailesi de destek değilmiş. Bebekte daha 6 aylık. Kime emanet edecekte çalışacak ? Çalışsa da ne kadar maaş alacak? Ben olsam onu büyütene kadar bu adamı çekerdim. Şartları bunu gerektiriyor bence. Ailesi çocukları bırak gel demiş…Bence ispata gerek yok. Ayrılın gitsin.
SelamBen adamı aradığımı söylemedim eğer söyleyip kavga çıkarsam evden gitmem gerekirdi veya onu kovmak gerekecekti.zaten ben adamı aradıktan sonra hemen onu aradım işte adamın yanındayım filan dedi görüntülü aç dedim açmadı telefonu kapattı yarım saat geçmedi zaten yola çıkmış geliyordu dedim eğer gelmeseydin artık bu eve gelme diycektim niye açmıyorsun Filan dedim yemin ederim ordaydim ben senin yüzünden kaza yaptım bisikleti birine çarptım tampon kırıldı filan dedi geçiştirdi ama eli ayağı titriyordu. Yandan sağdan soldan sifreyi ogreniyorum akşam o uyurken teli alıyorum ama yanlış uyurken ayrı şifre koyup yatıyor hatta telefonun kamerasını bile açıp ona bakmiyormus gibi ordan izledim ama.yine değişti ve uyudu
Normalde bunu yazacaktım Mervii ama ben olsam boşanmam. Ailesi de destek değilmiş. Bebekte daha 6 aylık. Kime emanet edecekte çalışacak ? Çalışsa da ne kadar maaş alacak? Ben olsam onu büyütene kadar bu adamı çekerdim. Şartları bunu gerektiriyor bence. Ailesi çocukları bırak gel demiş…
Sanki manavdan elma almışta onu bırakıyor gibi. Ne tuhaf aileler var.
Normalde bunu yazacaktım Mervii ama ben olsam boşanmam. Ailesi de destek değilmiş. Bebekte daha 6 aylık. Kime emanet edecekte çalışacak ? Çalışsa da ne kadar maaş alacak? Ben olsam onu büyütene kadar bu adamı çekerdim. Şartları bunu gerektiriyor bence. Ailesi çocukları bırak gel demiş…
Sanki manavdan elma almışta onu bırakıyor gibi. Ne tuhaf aileler var.
Allah korusun eşinle ayrılsan , çocuğunla kötü olsun ister misin ? Böyle zampara herifler çocukla bağ kurmuyor geneldeBu arada çocuğun babaya daha çok bağlanması peki?
O kişiyi ardadim evindeydi sen kimleydin denediniz mi
Selam
Benim bi tanıdığım dinleme cihazı ile aldatıldığını öğrendi,arabasına koymuş sevgilisiyle olan bütün konuşmaları duymuş ,dinleme cihazı temin edebilirseniz bi deneyin ,yada çocukları gezdirme bahanesiyle çıkın kendi telefonunuzu ses kayıt bölümünü açın şifrenizi değiştirin unutmuş gibi yaparsınız kesin siz gidince arar sevgilisini ben aynı şeyi eşim için yapmıştım bi arkadaşıyla hep şifreli konuşuyordu merak ettim teli evde bırakıp çıktım ,gelince dinledim telimin evde olduğunu farketmemiş bile .,yani bi umut deneyin ama en güzeli ses kayıt cihazı
Birtek seni aldatiyorum dememis gerisi tamamMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Valla nasıl ayrıldığıma bağlı olarak diyebilirim. Kurmasın bağ filan. Baban hayırsızdı der geçersin. Benim kuzenim terkedildi kızı 8 yaşındaydı. Meğerse adamın 2 yıldır sevgilisi varmış. O ara ortaya çıktı. Boşandılar pat diye evlendi. Çocuk her şeyin farkında. Zor şeyler atlattı. Hala atlatmaya devam ettikleri var...Allah korusun eşinle ayrılsan , çocuğunla kötü olsun ister misin ? Böyle zampara herifler çocukla bağ kurmuyor genelde
MerabalarMeeak ettim peki neymiş.şifreli konustugu
Selam
Benim bi tanıdığım dinleme cihazı ile aldatıldığını öğrendi,arabasına koymuş sevgilisiyle olan bütün konuşmaları duymuş ,dinleme cihazı temin edebilirseniz bi deneyin ,yada çocukları gezdirme bahanesiyle çıkın kendi telefonunuzu ses kayıt bölümünü açın şifrenizi değiştirin unutmuş gibi yaparsınız kesin siz gidince arar sevgilisini ben aynı şeyi eşim için yapmıştım bi arkadaşıyla hep şifreli konuşuyordu merak ettim teli evde bırakıp çıktım ,gelince dinledim telimin evde olduğunu farketmemiş bile .,yani bi umut deneyin ama en güzeli ses kayıt cihazı
Aklıma gelmedi değil :)En iyisi uyku ilacı atıp yemeğine, o uyuyunca telefonu ele alıp kurcalamak...
Bende internetten baktım hem konum hemde ses kayıt cihazı varmış eşim montunu üstünden çıkarmaz acaba montuna mi yerlestirsem böcek gibi bisy zaten ve çok küçük bide eşimin montu baya şişme mont gibi kaba bisy iç astarı kesip yerlestirsem anlar mı sonra o uyurken şarj filan ederim arada bakarım dinlerim vsSelam