Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tazminat ne kadar aldınız veya neler yaptınız
Benim telefonunu karıştırma imkanım vardı dolayısıyla delil toplayabildim ama açıkçası hiçbirini kullanmadım, maddi durumum fazlasıyla vardı ve uğraşmak istemiyordum anlaşmalı açtım sadece çocuklar için nafaka istedim, (onlara da tek başıma bakabilirim ama ben onları tek başıma yapmadım). Sonra kendisi çekişmeliye çevirdi bende orda delilleri kullandım. Tabi baktı iş ciddileşiyor yeniden anlaşmalıya çevirdi. Delil toplarsanız kazanırsınız. Bir şekilde telefonunu falan ele geçirin, çocuğa falan vermiyor mu oyun oynasın diye?

Klasik aldatan erkek hareketleri
Delil bulmanız şart maalesef

Buyuk ihtimal ile bir haltlar karistiriyor

Size birşey söyleyeceğim...iyi dinleyin.
Boşanmayacaksanız kurcalamayın.
Aldatildiginizi kanıtlayıp adama söyleyince bosanmayacaginiza göre adam artık aleni yapacak iyice iğrenç bir duruma surukleneceksiniz.

Bosanmayacaksaniz kurcalamayın demeye geldim. Sizi böylesi çok üzer inanın ki. Yakinen tanıdığım bir çift var. Adam yıllardır kadını aldatır. Kadın her seferinde ortalığı ayağa kaldırır bosayacam diye, herkes seferber olur sonra barışıp geri döner. Aile kötü olur. Üç çocuğu baba nefretiyle büyümüş. Yani bilmiyorum bunlar çok üzücü. Ben size sineye çekin demiyorum kesinlikle. Ama bir şey bulduğunuzda affedecekseniz hiç bulasmayin. Yok ben kesin ayrılırım diyorsanız da adama bir şey belli etmeden takipte kalın para biriktirin, çalışıyorsanız iş arayın. Yeterince güçlenince harekete geçin. Bunlar çok zor şeyler tabii çocuklarınız da küçük Allah yardımcınız olsun. Ben tamamen iyiliğiniz için öyle yazıyorum ne olur yanlış anlamayın. Bir de ne olursa olsun eşinizle ilgili problemleri çocuklariniza yansıtmayın. Babaya kinle dolmasinlar. Bırakın onlar ne görecekse kendileri görsün, kararı kendileri versin kaba tabirle diyeyim siz doldurmayin.

Fake demeye geldim. Sanki googledan "aldatan adam nereden anlaşilir" yazilmiş gibi, hepsi otomatik tüfek gibi yazildi.

Ve gerçekten göğüs gillari ne ya? 40 year old virgin'a baktin gibi.
Ne fakesi ya ne saçmaliyorsun burda oturmuş iki çocuğumla ne yapacağımı düşünüyorum az önce yine aradım iş yerindeyim diyor ses yok ortam gayet sessiz tm dedim. Sonra arkadaşıma arattım ona demiş iş yeri kapalı filan.. neyse baya sonra aradım işte cocuklar hastaydı eve erken gel diye diyor iş yerindeyim halen cikmadim ne zaman gelirim belli değil gelse sinir olma

Aldatildiginizi kanıtlayıp adama söyleyince bosanmayacaginiza göre adam artık aleni yapacak iyice iğrenç bir duruma surukleneceksiniz.
Boşmayi o kadar çok istiyorum ki böyle dimdizlak kalsın ortada nefret ediyorum ya yeminle yüzüne bakmak istemiyorum zaten konuşmuyorum midem bulanıyor ondan bana dokunmasını bile istemiyorum oda burnundan kıl aldırmıyor zaten oda tavır yapıyor ben şüpheleniyorum diye ama korkuyor da sürekli gözleri fildir fildir ben odaya girince hemen telefonda başka sekmedeyse kapatıyor veya yalandan Trendyolda geziniyor hani oraya bakıyorum havası vermek için. Geçen gün banyo yapcam dedim gittim banyoya geldim odaya bisy almaya baktım hemen eli hızlica telefonda bsiyler yaptı gözleri döndü resmen napıyorsun dedim hiç aliexpreste ürün bakıyorum öyle dedi yalancı pislik

Aldatıldığınız kesin gibi maalesef. Öncelikle şuna karar verin boşanmayı göze alabiliyor musunuz? Eğer boşanmak niyetinde değilseniz kurcalamayın. Yüz göz olduğunuzla kalırsınız sadece. Yok ben ayrılacağım diyorsanız o zaman delil toplayın, aldatıldığınızı öğrendikten sonra altı ay içinde zina davası açabilirsiniz ancak. Sonrasından artık affetmiş sayılırsınız.

Evet biliyorum benim de bı arkadasim yakaladı şimdi adam eve gelmiyor bile açık açık yapıyor artık. O kadar soğumusum ki ondan sanki evde yabancı biri var başkasına dokunan bir insan nasıl gelir evde çocuğa ve bana bakar konsuruz ne yüzle ya hiç mi vicdan yok bari adam gibi çık de bosanalim seni sevmiyorum o daha delikanlica olur yalan söylemektense

Konu sahibi hala acaba diyor bende buna takildim
Nerde acaba dedim bazen insan inanmak istemez ama eminim hislerime güveniyorum yaptıkları bunu gösteriyor. İnsanlar yaşamadan yorum yapmasi kolay fakat ortada çocuk olunca bide ev hanimisin aile destek olmuyor bana diyorlar kocan istediğini getiriyor paranı veriyor çocuklara istediğini alıyor borç yok bisy yok ne hali varsa görsün diyor ama öyle olmuyor iste ilgi yok sevgi yok given yok sadakat yok nerde olduğu belli değil benim için yapmadığı şeyleri başkasına yapıyor benim giymedigim gezmedigim yerlere belki onunla gidiyor ne bilim bu durumu sindirmek çok Zor....

Haklısınız. Öncelikle kendinizi koruyun. Size yaklaşmak isterse reddedin, şüphelenirse mutlaka ama mutlaka kondom kullanın. Hastalık kapar bir de size bulaştırmasın.

Sonra da oturun bir karar verin. Boşanacağım derseniz avukata gidin gizlice delil toplamayı birlikte yaparsınız. Tazminat, nafaka alır boşanırsınız.

Yok şu anda çocuğum çok küçük boşanmam derseniz adamı ailenizin dediği gibi göreceksiniz. Yürüyen şerefsiz bir cüzdan. O sırada kendinizi geliştirir, çocukları büyütür ve uygun zamanda işe girersiniz. Ortamınız uygun olunca nasılsa bu adam sizi hala aldatıyor olur, o zaman delil bulursunuz. Gerekirse takip edersiniz, gerekirse peşine birini takıp takip ettirirsiniz. Avukat telefon kayıtlarını ister aradığı numara çıkar. Telefonuna hiç ulaşamasanız bile sizin kocanızın IQ su çok düşük olduğundan mutlaka kanıtlarsınız merak etmeyin. O zamana kadar şerefsiz cüzdanı çekeceksiniz maalesef şu anda şartlarınız uygun değilse. Gizli hesap açın para biriktirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…