MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Benim telefonunu karıştırma imkanım vardı dolayısıyla delil toplayabildim ama açıkçası hiçbirini kullanmadım, maddi durumum fazlasıyla vardı ve uğraşmak istemiyordum anlaşmalı açtım sadece çocuklar için nafaka istedim, (onlara da tek başıma bakabilirim ama ben onları tek başıma yapmadım). Sonra kendisi çekişmeliye çevirdi bende orda delilleri kullandım. Tabi baktı iş ciddileşiyor yeniden anlaşmalıya çevirdi. Delil toplarsanız kazanırsınız. Bir şekilde telefonunu falan ele geçirin, çocuğa falan vermiyor mu oyun oynasın diye?Tazminat ne kadar aldınız veya neler yaptınız
Ay inş öyledir üzüldüm çünküKonu fake bi bakın @Mune
Konu sahibi hala acaba diyor bende buna takildimBence ispata gerek yok. Ayrılın gitsin.
Klasik aldatan erkek hareketleriMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Bin tane şey saymış sordum sustu diyo. Daha nasıl ispatlayacakmış.Konu sahibi hala acaba diyor bende buna takildim
Adam zaten sozlu olmasa bile hareketiyle seni aldattigini söylüyor daha neyin acabasi?Telefon elinden düşmez ki tuvalete bile gidiyor ama şifre olduğu için açamıyorum zaten bas ucunda uyurken telefon şifresini çözemiyorum sorun orda zaten
Kiz dur guldurme beni neye gulduysem basima geliyor zatenBin tane şey saymış sordum sustu diyo. Daha nasıl ispatlayacakmış.
Ay töbee durKiz dur guldurme beni neye gulduysem basima geliyor zaten
Buyuk ihtimal ile bir haltlar karistiriyorMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Size birşey söyleyeceğim...iyi dinleyin.Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Ne fakesi ya ne saçmaliyorsun burda oturmuş iki çocuğumla ne yapacağımı düşünüyorum az önce yine aradım iş yerindeyim diyor ses yok ortam gayet sessiz tm dedim. Sonra arkadaşıma arattım ona demiş iş yeri kapalı filan.. neyse baya sonra aradım işte cocuklar hastaydı eve erken gel diye diyor iş yerindeyim halen cikmadim ne zaman gelirim belli değil gelse sinir olmaFake demeye geldim. Sanki googledan "aldatan adam nereden anlaşilir" yazilmiş gibi, hepsi otomatik tüfek gibi yazildi.
Ve gerçekten göğüs gillari ne ya? 40 year old virgin'a baktin gibi.
Boşmayi o kadar çok istiyorum ki böyle dimdizlak kalsın ortada nefret ediyorum ya yeminle yüzüne bakmak istemiyorum zaten konuşmuyorum midem bulanıyor ondan bana dokunmasını bile istemiyorum oda burnundan kıl aldırmıyor zaten oda tavır yapıyor ben şüpheleniyorum diye ama korkuyor da sürekli gözleri fildir fildir ben odaya girince hemen telefonda başka sekmedeyse kapatıyor veya yalandan Trendyolda geziniyor hani oraya bakıyorum havası vermek için. Geçen gün banyo yapcam dedim gittim banyoya geldim odaya bisy almaya baktım hemen eli hızlica telefonda bsiyler yaptı gözleri döndü resmen napıyorsun dedim hiç aliexpreste ürün bakıyorum öyle dedi yalancı pislikSize birşey söyleyeceğim...iyi dinleyin.
Boşanmayacaksanız kurcalamayın.
Aldatildiginizi kanıtlayıp adama söyleyince bosanmayacaginiza göre adam artık aleni yapacak iyice iğrenç bir duruma surukleneceksiniz.
Evet biliyorum benim de bı arkadasim yakaladı şimdi adam eve gelmiyor bile açık açık yapıyor artık. O kadar soğumusum ki ondan sanki evde yabancı biri var başkasına dokunan bir insan nasıl gelir evde çocuğa ve bana bakar konsuruz ne yüzle ya hiç mi vicdan yok bari adam gibi çık de bosanalim seni sevmiyorum o daha delikanlica olur yalan söylemektenseSize birşey söyleyeceğim...iyi dinleyin.
Boşanmayacaksanız kurcalamayın.
Aldatildiginizi kanıtlayıp adama söyleyince bosanmayacaginiza göre adam artık aleni yapacak iyice iğrenç bir duruma surukleneceksiniz.
Nasıl yanı kendj facemden miFacebook tanda konuma bakılabilir ki
Nerde acaba dedim bazen insan inanmak istemez ama eminim hislerime güveniyorum yaptıkları bunu gösteriyor. İnsanlar yaşamadan yorum yapmasi kolay fakat ortada çocuk olunca bide ev hanimisin aile destek olmuyor bana diyorlar kocan istediğini getiriyor paranı veriyor çocuklara istediğini alıyor borç yok bisy yok ne hali varsa görsün diyor ama öyle olmuyor iste ilgi yok sevgi yok given yok sadakat yok nerde olduğu belli değil benim için yapmadığı şeyleri başkasına yapıyor benim giymedigim gezmedigim yerlere belki onunla gidiyor ne bilim bu durumu sindirmek çok Zor....Konu sahibi hala acaba diyor bende buna takildim
Nerde acaba dedim bazen insan inanmak istemez ama eminim hislerime güveniyorum yaptıkları bunu gösteriyor. İnsanlar yaşamadan yorum yapmasi kolay fakat ortada çocuk olunca bide ev hanimisin aile destek olmuyor bana diyorlar kocan istediğini getiriyor paranı veriyor çocuklara istediğini alıyor borç yok bisy yok ne hali varsa görsün diyor ama öyle olmuyor iste ilgi yok sevgi yok given yok sadakat yok nerde olduğu belli değil benim için yapmadığı şeyleri başkasına yapıyor benim giymedigim gezmedigim yerlere belki onunla gidiyor ne bilim bu durumu sindirmek çok Zor....