- 17 Aralık 2015
- 26.404
- 48.058
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Ailenize mecburmusunuz?Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Çocuklar biri 3 yaş diğeri 6 aylik oturduğum yer bı ilçe ve iş imkanı yok denecek kadar az ve çocuklarima kim bakacak kiAilenize mecburmusunuz?
Calisiyormusunuz cocuklariniz kac yasinda?
Bırakın gmaili yahu delil olarak daha napsın adam alnına yazmadigi kalmis bi?Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen
Genel jenerasyon böyle vurdum duymaz bizim kızlarda duygusal aşk aşk der olağan bu zaten erkekler açık açık yapar kızlar uyanık kaçmaz bu arkadaşinki dertleşme vazgeçmeme acısı eminim net anlamiştirAdam keriz zaten bi insan aldattığını bu kadar belli edemezdi ya çabalamış Bildigin anlasın kadın diye
Buda gelme, uğraşamam demenin başka yolu herhalde.Çocuklarını bırak gel ne, çocuklarımı istemeyen beni zaten istemesin.Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Eger bosanamayacaksaniz yakalsaniz bile belli etmeseniz mi acaba.Çocuklar biri 3 yaş diğeri 6 aylik oturduğum yer bı ilçe ve iş imkanı yok denecek kadar az ve çocuklarima kim bakacak ki
Benimki vazgeçmemek değil ben aldatılan fakat salak salak seviyorum bırakmam diyenlerden değilim ama mantıklı hareket etmek istiyorum şimdi boşansam ailem bakmıyor 2 çocukla kiralarda kalcam nafaka ne kadar karşılar mamasi bezi ıslak mendil ihtiyacı giyimi evin masrafı kombisi elektriği kırasi ayrıca çalışırsam bakıcısı bunları düşünüyorum nasıl yapcam diye yoksa madem böyle bı halt yiyor s... gitsin napcam onu gebersin köpekGenel jenerasyon böyle vurdum duymaz bizim kızlarda duygusal aşk aşk der olağan bu zaten erkekler açık açık yapar kızlar uyanık kaçmaz bu arkadaşinki dertleşme vazgeçmeme acısı eminim net anlamiştir
6aylik çocuğu kime birakacakmissiniz?Boşanmak istiyorum ama ailem çocukların var yuvani yıkma diyor ailem destek olmuyor bana çocuklari kabul etmiyor çocukları getirme sen gelirsen gel diyorlar bende çocuklarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum. Gmail şifresini öğrenip konum geçmişinden nerde olduğunu bulabilirim
Dedim canım düşün sakin ol kanıt topla nafakayı yüklü miktarı ödesin aldatmak neymiş görsün sistem bu ona göre hareket etBenimki vazgeçmemek değil ben aldatılan fakat salak salak seviyorum bırakmam diyenlerden değilim ama mantıklı hareket etmek istiyorum şimdi boşansam ailem bakmıyor 2 çocukla kiralarda kalcam nafaka ne kadar karşılar mamasi bezi ıslak mendil ihtiyacı giyimi evin masrafı kombisi elektriği kırasi ayrıca çalışırsam bakıcısı bunları düşünüyorum nasıl yapcam diye yoksa madem böyle bı halt yiyor s... gitsin napcam onu gebersin köpek
Kaynanam ve eşime6aylik çocuğu kime birakacakmissiniz?
PesKaynanam ve eşime
Tazminat ne kadar aldınız veya neler yaptınızAcilen işe girmeli ve maddi imkan oluşturmalısınız, o zaman aileniz desteğine ihtiyacınız kalmaz. Benimde 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 6.5 aylık. Yeni boşandım. Delil davada çok çok önemli. Dışarıya çıktığında takip etme imkanınız yok mu çocukları anneye bırakıp?
nerden anladınız fake olduğunuKonu fake bi bakınMune