Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenize mecburmusunuz?
Calisiyormusunuz cocuklariniz kac yasinda?

Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen
Bırakın gmaili yahu delil olarak daha napsın adam alnına yazmadigi kalmis bi?
Zaten bosanma niyeti ya da durumunuz yoksa arastirmayinda.Ama o kıllar uzayinca cok rica ediyorum agda bandıyla almasi konusunda ilk adımı atın.Uykusunda yapıstırın bandı.PÜRÜ PAK SEKİLDE 1 AY GEZSİN.

Adam keriz zaten bi insan aldattığını bu kadar belli edemezdi ya çabalamış Bildigin anlasın kadın diye
Genel jenerasyon böyle vurdum duymaz bizim kızlarda duygusal aşk aşk der olağan bu zaten erkekler açık açık yapar kızlar uyanık kaçmaz bu arkadaşinki dertleşme vazgeçmeme acısı eminim net anlamiştir

Anlattıklarınıza bakılırsa kesin aldatıyor maalesef. Boşanmakta kararlıysanız kendinizi sağlama alıp direkt dava açın. Zaten mahkeme sürecinde karıştırdığı haltlar bir bir ortaya çıkar. Delil toplamakla vakit kaybetmeyin, takip edebilirseniz edin tabii içiniz rahat etsin diye ama çok temkinli oynuyor oyununu, direkt davayla bu işi çözersiniz

Buda gelme, uğraşamam demenin başka yolu herhalde.Çocuklarını bırak gel ne, çocuklarımı istemeyen beni zaten istemesin.
Çok kanıta gerek yok, herşey ortada
boşanamıcaksanız çok fazla deşip kendinizi daha çok üzmeyin
eğer imkanınız varsa, ispata gerek yok boşanıcam diye çıkın karşısına zaten etekleri tutuşup dökülecektir

Acilen işe girmeli ve maddi imkan oluşturmalısınız, o zaman aileniz desteğine ihtiyacınız kalmaz. Benimde 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 6.5 aylık. Yeni boşandım. Delil davada çok çok önemli. Dışarıya çıktığında takip etme imkanınız yok mu çocukları anneye bırakıp?

Çocuklar biri 3 yaş diğeri 6 aylik oturduğum yer bı ilçe ve iş imkanı yok denecek kadar az ve çocuklarima kim bakacak ki
Eger bosanamayacaksaniz yakalsaniz bile belli etmeseniz mi acaba.
Yani bu durum esinize yakaladida noldu gidemez bi yere rahatligi vermesin.

Benimki vazgeçmemek değil ben aldatılan fakat salak salak seviyorum bırakmam diyenlerden değilim ama mantıklı hareket etmek istiyorum şimdi boşansam ailem bakmıyor 2 çocukla kiralarda kalcam nafaka ne kadar karşılar mamasi bezi ıslak mendil ihtiyacı giyimi evin masrafı kombisi elektriği kırasi ayrıca çalışırsam bakıcısı bunları düşünüyorum nasıl yapcam diye yoksa madem böyle bı halt yiyor s... gitsin napcam onu gebersin köpek

6aylik çocuğu kime birakacakmissiniz?

Bana yardım edin demiş anlamamakta ne var herşey arpacık ortada gerçek kanıta gerek varmı konu sahibi.! Kanıt anca avukata lazım olur işini görür umarım anlamışsındır eşinizden nasıl kanıt alacağını düşün bul onuda biz yapamayız

Dedim canım düşün sakin ol kanıt topla nafakayı yüklü miktarı ödesin aldatmak neymiş görsün sistem bu ona göre hareket et

Tazminat ne kadar aldınız veya neler yaptınız

Hukuka aykırı olmayacak şekilde delil toplamaya bakın takip edip resim çekebilirsiniz casus yazılım filan Yargıtay'ın son kararına göre geçersiz sayılacaktır. Ya da birinin daha aldattığını şahit olması gerek çocuklar çok küçük onları ki sayılmaz muhtemelen. Çok çok geçmiş olsun.

Ya pusuda bekleyin, illaki açık verecektir. Ya da çocukları birisine emanet edip, fiziki olarak arkasından gidip takip edeceksiniz yakalayacaksınız. Başka yolu yok.
Birde adam akıllı karşınıza alıp, şüphe ettiğinizi, yoksa boşanacağınızı filan söyleyip baskı yapıp itiraf ettireceksiniz.
Gmail şifresi bulsanız neye yarayacak ki. Konum geçmişi çok riskli olur yanıltabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…