Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim, böyle okuyunca hadi bir daha dene sakin ol sabırlı ol diyorum. Ama işin en kötü tarafı eşime aile delisi ana delisi.. kendimi çok çaresiz hissediyorum, yani saçma sapan hissediyorum kendimi. Güzel dille anlattım tamam konuşcam dedi konuşmadı, bağırdım çağırdım olmadı. Şimdi tutturdu oraya taşınırız diye..![]()
Peki o tavrını nasıl koyacaktır? yani ben hani hiç birşey söylemiyim dimi artık? peki nasıl anlar o zaman benim üzüldüğümü, kırıldığımı, sinir olduğumu? Birşey anlamadıysam atladıysam af ola.. Bu arada beim 1 tane değil 4 görümcem ve 2 kaynım var. Bencede AMİN ALLAH yardımcım olsun.![]()
Allah sabırlar versin. cidden. yeni evlisin. su yasadıkların Allahımm Yarabbim sen büyüksün.
kayınvalide hadi ogluna düskün alısamadı evlenmenize.
evli görümcenin gelip sizde kalması ne demektir ya.
---
eşiniz de evli oldugunuza alısır evlilik kurumunun düzeninin farkına varır ve mesafeyi dengeler diye düsünüyorum.
--
Terbiyeni bozmadan gerekli cevapları vermeye devam edersin. Sabır ve güc diliyorum sana.
Okurken içime fenalık geldi
İşin çok zor ne diyeyim...Henüz 6 haftalık evlisin ama canından bezdirmişler seni..
Kayınvalidenin sizden başka bir derdi yok herhalde...İnsan bir rahat verir
Baştan tavrını koy bence..Ezdirme kendini..
Ama eşinle aranı da bozma..
Değmez..
Vaaşşşşşştecrübe ben buna derim... tamam bu akşamdan itibaren herşey bu evde değişecek.. Plan a sizden geldi bunu uygulayacağım.. çok teşekkür ederim
![]()
Mahibercim canım işin çok zor gerçekten şu anne kuzusu erkekleride anlamıyorum amdem annenden ayrılamıyorsun ne evleniyorsun. maymun iştahlılar hem anneleri olsun hem eşleri gönüller bir olsun. daha 6 haftalık evlilik balayı dönemi şimdiden damalmışlar yuvanızın içine canım bence mesafeli ol ve evliliğine müdahale etmelrine izin verme çünkü o dengeyi bozduğun an artık onların yönetimine geçmiş olursunuz. sanırım kayınvaldende oğlunu kaybetme korkusu var seni ondan çok sevmesinden korkuyor sürekli kendini ailesini eşine hatırlatıyor sanırım. o kadar çok bağlıydılar madem evlendirmeseymiş oğlunu koynunda saklasaymış. canım kusura bakmaya tahammül edemiyorum bu durumlara skaın olaki evinide daha 6 haftalıkken onların yanına taşıma daha çok çıkmaza girersin pat kapı damlarlar düzenin kalmaz. eşyalarında yıprandığı cabası eziyet resmenk kendinize . eşinle konuş o dengeyi ve mesafeyi kursun ve ailenin bu saçma fikirlerinide akılalrından sildirsin. henüz çok yenisiniz neden sürekli bir tartışma bekliyorlar sizden acaba daha çok geçinebilmeniz için dua ediceklerine sanki tartışanız mutlu olcak gibi sürekli baskı yapıyorlar. insan tartışmasa bile bu sohbetlerden dolayı huzursuzluk oluşuyordur. canım allah kolaylık versin...
her okuduğum paragrafta biras daha yüksek sesle ağzımdam cıkan
ses mi desem tepki desem şu olduu....
yuh yuhhh yuhhhhh yuhhhh eeeee yuhhhhh artıkk
vallaa söyle ver cevabını aradım acmıyosunuz dediğinde yataktaydık ondan acamadık de yapıştır gitsin
kimisi gercekten hakediyor arkadaşım ters konuşmayı
1-2 aylık evli insanların evine kaç kere yatıya gidebilirsin
yada gitmelimisin onu bi düşünsün
bırak eşinle konuşsun sen hiç arama oda aradımı açma bi muddet
ayyy sinir oldum ne dengesiz aileler varmış beehhh![]()
Fenalık geldiğine hemen inanırımçıldırmamak için kendimi zor tutuyorum ve ne yalan söyliyim bazen eşimden bile soğuyorum bu olaylardan bu laflardan sonra. Düşünsene, yeni evlisin, herşey yolunda, kavga etmiyorsunuz, hayalleriniz var. Geliyor 3. şahıslar HUZUR sana hadi bana müsade diyor
![]()
aah canım ben de cok ıyı anlıyorum senı benımkıde aynı
benı ozledınız mı dıye cıkıp gelıyor esımde anne ızın vermıyosun kı ozleyelım dedı
ben duymazdan gelıyorum çok işe yarıyor ınan bana
tartıstınız mı dıye sordugunda sen baska seyler anlatmaya basla bır sure sonra anlayıp sormayacaktır
görümce benımkıd oyleydı yenı evlıyız 15 gunluk cocgunu alır gelırdı kalmaya kocası gece calısıyrmmusta korkuyormus ee annen gelsın kalsın yanında babası yalnız yatamazmıs
esım kalkınca hemen kızını alır yatagıma koyardı neymıs kızım olsunmus(batıl ınanc sacmalıgı)(bu arada ıkı oglum var oyle olmuyormus kız onu anlamıstır herhal)
neyse bende dertlıymısım care bulacagıma kendımı anlattım yıne
degısıyorlar mı evet ama rahatsız oldugunu gostermen lazım kırılırlar sorun yasarız fılan dıye dusunursen malesef duzelmezler
tabı esınde annecı olunca ısın dahada zor
Rabbım yardımcın olsun cok zor cok
Arkadaşım al bendende bir yuhhhhh artık...
annemde diyor susma kızım, sen safmısın laf geldiğinde anında ver cevabını madem öyle sende böyle ! veee ne derler anne tavsiyesi dinlenmeli dimi?![]()
bir daha tartıştınız mı derlerse, evet tartıştık hatta dövdü beni de. biraz rahatlayıp bi iki gün aramazlar belki.