• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba çıldırmak üzereyim!!!!

açıkçası ben birini arayıp ulaşamayayım sesini duyana kadar ya da haber alana kadar uğraşırım.bu gün saatlerdir kayınpederime ulaşamadım.aklım çıktı 10 dakika da bir aradım.en son ulaştım da rahatladım.aynısını anneme de,kardeşime de,çocuklarıma da yaparım.muhtemelen ileride gelinlerime de yapacağım:34:

Ya yapma gelinlerine yapma bak nolurr :1: Ama ben şikayet ediliyorum canım..

Ya yapma gelinlerine yapma bak nolurr :1: Ama ben şikayet ediliyorum canım..

gerçekten de ben birine ulaşamayım ortalığı ayağa kaldırırım.gelinimi aradığımda açmazsa elbette oğlumu arayıp soracağım.başka türlü ulaşma imkanım olmayacağına göre:34:

kayınpederim telefonu biraz daha açmasa en yakınında olanları aramaya başlayacaktım.tam vaktinde ulaştım.epey ekşın olacaktı akşam akşam:1:

felaket tellalı gibi kaynana zorla kavgayı çağırıyor gibi 40 defa söylersem olur dedi sanırım olmayınca katlarına doğru gidiyo :47:

gerçekten de ben birine ulaşamayım ortalığı ayağa kaldırırım.gelinimi aradığımda açmazsa elbette oğlumu arayıp soracağım.başka türlü ulaşma imkanım olmayacağına göre:34:

kayınpederim telefonu biraz daha açmasa en yakınında olanları aramaya başlayacaktım.tam vaktinde ulaştım.epey ekşın olacaktı akşam akşam:1:

Lütfen beni yanlis anlamayin kesinlikle sizin icin söylemiyorum,
ama fikrimi belirtmek isterim
Telefon etmenin, yani
aramaninda bir adabi var,
sizi kastetmiyorum böyle seyleri etraflardanda görüyoruz,
sürekli arayip uzuuuuun uzun caldirip, acmayinca, yinede uzuuun uzun caldirip,
hatta arka arkaya aramak diye bisey olamaz,
yani herkesin isi olur gücü olur,
banyoda olur, wc de olur, temizlik yapar, calisiyor olur,
esiyle isi olur, uyuyor olur,
yani birini eger ariyorsak, arariz üc dört defa caldiktan sonra kapatiriz,
müsait oldugunda karsi taraf zaten geri arar,
tekrar tekrar söylüyorum sizi kastetmedim genel olarak söylüyorum

Konu sahibi arkadasim bu söyledigim senin kayinvaliden icinde gecerli,
aramanin bir adabi var ve bu kadinin o adaptan haberi yok belliki,
cok yazik gercekten cünkü cok sinir bir durum,
bende cok sinirlenirdim,
arka arkaya aramak ne demek sanki siz cocuksunuz, geri aramanizi niye beklemiyor oda tuhaf,
ayrica diyelimki o an gercekten kavga ediyorsunuz,
sürekli telefon zir zir calsa, daha cok sinirlenmezmisiniz ? ben daha cok sinirlenirdim acikcasi,
cünkü o an telefonu acmaya zaten konsantre olamam, bu kadinin niyetini ben anlamis degilim,
mesafe koymaniz sart, allah yardimciniz olsun

Lütfen beni yanlis anlamayin kesinlikle sizin icin söylemiyorum,
ama fikrimi belirtmek isterim
Telefon etmenin, yani
aramaninda bir adabi var,
sizi kastetmiyorum böyle seyleri etraflardanda görüyoruz,
sürekli arayip uzuuuuun uzun caldirip, acmayinca, yinede uzuuun uzun caldirip,
hatta arka arkaya aramak diye bisey olamaz,
yani herkesin isi olur gücü olur,
banyoda olur, wc de olur, temizlik yapar, calisiyor olur,
esiyle isi olur, uyuyor olur,
yani birini eger ariyorsak, arariz üc dört defa caldiktan sonra kapatiriz,
müsait oldugunda karsi taraf zaten geri arar,
tekrar tekrar söylüyorum sizi kastetmedim genel olarak söylüyorum

Konu sahibi arkadasim bu söyledigim senin kayinvaliden icinde gecerli,
aramanin bir adabi var ve bu kadinin o adaptan haberi yok belliki,
cok yazik gercekten cünkü cok sinir bir durum,
bende cok sinirlenirdim,
arka arkaya aramak ne demek sanki siz cocuksunuz, geri aramanizi niye beklemiyor oda tuhaf,
ayrica diyelimki o an gercekten kavga ediyorsunuz,
sürekli telefon zir zir calsa, daha cok sinirlenmezmisiniz ? ben daha cok sinirlenirdim acikcasi,
cünkü o an telefonu acmaya zaten konsantre olamam, bu kadinin niyetini ben anlamis degilim,
mesafe koymaniz sart, allah yardimciniz olsun

ne olursa olsun telefonu açmak zorundadır çocuklarım.birgün küçük oğlumu aradım çalarken telefon açıldı.arkadan sesler geliyor ama oğlumun bir türlü sesini duyamadım.kapattım tekrar aradım,telefonu açmadı.çıldırdım.abisini ve birkaç kişiyi aradım aramaya çıktılar ve kuaförde buldular.sıra beliyormuş.tel sessizdeymiş ve çalarken tel kendi açılmış.oradaki adamların sesi gelmiş.sonrakindede çalmasını duymamış.şimdi teli sessizdeyse oğlum teli sık sık kontrol eder.aranıp aranmaığını kontrol eder.

gene bir gün annemi evden aradım,çıkmadı.cebini aradım çalıyor ama çıkmadı.aradan saatler geçti hala ulaşamadım.en son bütün komşularını aradım anneme ulaştım.anneminde tel sessizdeymiş.çantada duymamış.yaşadığım korkuyu anlatamam.ne olursa olsun o telleri açmalılar.ortalığı ayağa kaldırırım:34:

ne olursa olsun telefonu açmak zorundadır çocuklarım.birgün küçük oğlumu aradım çalarken telefon açıldı.arkadan sesler geliyor ama oğlumun bir türlü sesini duyamadım.kapattım tekrar aradım,telefonu açmadı.çıldırdım.abisini ve birkaç kişiyi aradım aramaya çıktılar ve kuaförde buldular.sıra beliyormuş.tel sessizdeymiş ve çalarken tel kendi açılmış.oradaki adamların sesi gelmiş.sonrakindede çalmasını duymamış.şimdi teli sessizdeyse oğlum teli sık sık kontrol eder.aranıp aranmaığını kontrol eder.

gene bir gün annemi evden aradım,çıkmadı.cebini aradım çalıyor ama çıkmadı.aradan saatler geçti hala ulaşamadım.en son bütün komşularını aradım anneme ulaştım.anneminde tel sessizdeymiş.çantada duymamış.yaşadığım korkuyu anlatamam.ne olursa olsun o telleri açmalılar.ortalığı ayağa kaldırırım:34:

biraz fevri birisiniz sanirim :) cabuk panik oluyorsunuz,
cocuklarinizi merak etmenizi tabikide anlarim, her anne cocugunu merak eder,
ama evlendikten sonra kendi yuvasini kuracak, kendi ailesi olacak,
bu demek degildirki onu evlatliktan azlediyoruz, hayir tabikide hala cocuklarimiz,
ama özel hayatlari oldugunuda unutmamamiz lazim,
onlar müsait olunca geri ariyacaktir zaten

biraz fevri birisiniz sanirim :) cabuk panik oluyorsunuz,
cocuklarinizi merak etmenizi tabikide anlarim, her anne cocugunu merak eder,
ama evlendikten sonra kendi yuvasini kuracak, kendi ailesi olacak,
bu demek degildirki onu evlatliktan azlediyoruz, hayir tabikide hala cocuklarimiz,
ama özel hayatlari oldugunuda unutmamamiz lazim,
onlar müsait olunca geri ariyacaktir zaten

fevrilik mi panik atak mı bilmiyorum ama ulaşamadığım an çıldırıyorum.en son bugün kayınpederime ulaşamamak beni mhvetti.neyse birilerini aramadan buldum:50:

Sen tam bir paniksin aynı annem gibi o da haber alamazsa ortalığı ayağa kaldırır. :1:

Sen tam bir paniksin aynı annem gibi o da haber alamazsa ortalığı ayağa kaldırır. :1:

hemen en kötü geliyor aklıma,elim ayağım kesiliyor,gözlerim kararıyor:50:

eğer gelinime de ulaşamazsam aynısı olacağıma inanıyorum.gelinime ulaşamazsam değil oğlumu,gelinimin annesini bile ararım:1:

kayınvaliden biraz panik
İlk zamanlar olduğu içinde fazla üstüne düşüyor
Neden bu kadar kafana takıyorsunki?
Sabret daha yenisiniz
Biraz zaman geçsin aramalar seyrekleşecek
Tecrübeyle sabit:34:

kayınvaliden biraz panik
İlk zamanlar olduğu içinde fazla üstüne düşüyor
Neden bu kadar kafana takıyorsunki?
Sabret daha yenisiniz
Biraz zaman geçsin aramalar seyrekleşecek
Tecrübeyle sabit:34:

Fazla üstüme düştüğü için takıyorum galiba :1:. İnşallah seyrekleşir, tecrübeli arkadaşlarıma bu konuda inanmak istiyorum..

Bu ne yaa daha 1 aylik evlisin yatili kalmalar filan benim ailem ilk 2 ay filan gelmemisti bize yeni evliyiz diye..
Bende kayinvalidemlerden uzakta oturuyorum yani 1 saat filan, oda ilk baslarda ayy oglumu cok ozluyorum filan diyodu ben hic takmiyodum,
Sonra oda zirt pirt arayip yok iste iyimisiniz tartistinizmi diye usteliyordu, ben dediklerini takmiyodum yok yok cok sukur cok iyiyiz diyerekten gecistiriyodum.
Bir zaman sonra pes etti kayinvalidem o kadar sormaz oldu..
Biraz sabir canim guzelcene soyle kayinvalidene tartisma olsa bile her evlilikte olur boyle seyler diyebilirsin..
Ahh bu erkek anneleri cok fena yaa ilk zamanlar onlara gittigimizde oglunu gorunce gozleri doluyordu kaynanamin sanki bizimkilerde kizini vermemis gibi :9:

aynı benim eşim ve ailesini anlatmışsın hepsi aynı model mi bunların

Kızlaaaarrrrr :3: Şimdi iş görüşmesinden geldim. Ve eveeeeet bu ayın sonunda işe başlıyorum. Hemde evimizden 6km mesafede. hahaha :kkk::1::9::16:

Darısı tüm iş sahibi olmak isteyenlerin başına.

BYE BYE KAYINVALİDEMİN HAYALLERİ BYE BYE :3::51:

Back
X