Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani ablerini 4 gün görmedikler zaman ağlıyorlar ya eminm ki evlenmeden önce yüzüne bile bakmıyorlardı abilerinin.
Sen sen ol çok yapışık olmalarına izin verme. Ben şu an çok yapışık olmanın ceremesini çekiyorum. Kardeşlerinin masrafları, faturalar vs vs hep bizim elimizden geçiyor o yüzden ay sonunu zor getiriyoruz. Bir misafirleri gelir aşağıya çağırırlar ya da benim misafirim gelir cümbür cemaat gelirler. Dışarı çıkmam bile onların izinlerine bağlı. Geçen gün kursa gitmek için erken saatte yola çıktım, belki uyuyordur diye kv görünmedim. Ben gelir gelmez laf çarpıttı. Zira geçen sene de çalışıyordum eve zaten pestilim çıkmış gibi geliyordum ve evde işlerim oluyordu oyüzden kv uğramadan evime çıkıyordum. eşime şikayet etmiş beni. o yüzden her akşam evime gitmeden kv görünmek, 15 dk da olsa orada oturmak zorunda kaldım hep.
Ya seninkide zor be arkadaşım ya..Ne kadar oldu evleneli? Aynı dediğin gibi, evlenmeden önce kimse ağlamazdı abisini görünce.. tamam her zaman iyi anlaşıyorlarmış ama benim bildiğim benim eşim benden öncede hep evde oturan bir tip değildi.. Aman bunlarınki hep iş olsun, laf olsun, torba dolsun hesabı..
Ben senin yerinde olsam heralde şuan ki ruh halimle inadıma gitmezdim. Dün eşimle ufak bir tartışma yaşadık işte ben bu konuyu buraya açmadan, annesi yüzünden. Telefonu suratıma kapatmıştı bende bir daha aramadım. Eve geldi yemeği hazırlıyordum o da salatayı hazırladı sonra hemen benimle barıştı, bende hiç uzatmadım hemen barıştım. Çünkü onların yüzünden eşimle aramın bozulmasına da çok üzülüyorum. Gece de yatmadan muhabbet ettik, benimde şuan iş görüşmelerim var bol bol, bende boynuna sarıldım dedim ki, hayatım nolur dua et istediğim bir işi istediğim bir yerde bulayım dedim, o da bana sarıldı gülerek dedi ki tabii ki çok uzakta istediğin yerde cimcimeyani Allah razı olsun, eşim o kadar anlayışsız değil. Taşınma olayını artık anladı ve kesinlikle yakına taşınmıycağımızı o da kabul etti. çük şükür Allahım
![]()
Ya seninkide zor be arkadaşım ya..Ne kadar oldu evleneli? Aynı dediğin gibi, evlenmeden önce kimse ağlamazdı abisini görünce.. tamam her zaman iyi anlaşıyorlarmış ama benim bildiğim benim eşim benden öncede hep evde oturan bir tip değildi.. Aman bunlarınki hep iş olsun, laf olsun, torba dolsun hesabı..
Ben senin yerinde olsam heralde şuan ki ruh halimle inadıma gitmezdim. Dün eşimle ufak bir tartışma yaşadık işte ben bu konuyu buraya açmadan, annesi yüzünden. Telefonu suratıma kapatmıştı bende bir daha aramadım. Eve geldi yemeği hazırlıyordum o da salatayı hazırladı sonra hemen benimle barıştı, bende hiç uzatmadım hemen barıştım. Çünkü onların yüzünden eşimle aramın bozulmasına da çok üzülüyorum. Gece de yatmadan muhabbet ettik, benimde şuan iş görüşmelerim var bol bol, bende boynuna sarıldım dedim ki, hayatım nolur dua et istediğim bir işi istediğim bir yerde bulayım dedim, o da bana sarıldı gülerek dedi ki tabii ki çok uzakta istediğin yerde cimcimeyani Allah razı olsun, eşim o kadar anlayışsız değil. Taşınma olayını artık anladı ve kesinlikle yakına taşınmıycağımızı o da kabul etti. çük şükür Allahım
![]()
2 yıl olacak evleneli. Senin adına çok sevindim eşin evinizi taşımayacağı için. Ne kadar uzak o kadar iyi çünkü.
2 yıl olacak evleneli. Senin adına çok sevindim eşin evinizi taşımayacağı için. Ne kadar uzak o kadar iyi çünkü.
Vallahi bilmiyorum ama inşallah bu konuda böyle kalır eşim.. Dediğim gibi bu konuda işiminde çok büyük önemi var. İstanbul bana zindan oldu ya bunların sayesinde![]()
elleri hep üzerinizde anladıgım kadarıyla, üstelik sankı kavga etmenızı beklıyorlar her daim.. eşinizle kayınvalıdenızın yanında hıc tartıstınızmı veya tabırı caizse adınız çıktımı kavgacı tipler diye..
yoksa zırt bırt yok kavga ettınız senın ondan moralın bozuk ..yok yıne didiştinizmide tansıyorunun cıktı vs vs .. bana bıraz kayınvalıdenız saçmalıyor gıbıme geldı yada sız hergun kavga edıyorsunuzda bu da kayınvalıdenızemı duyuluyor ki alışkanlık halıne getırmıs bu soruyu ...
durumun zorr,,ama eşinde iş biter eşinle konuş mutlaka onu yönetmek senin elinde,,genelde ilk zamanlar,böle durumlar yaşanıor...
ara da kurtul bari canım yaa
Biraz sakin olmaya çalış.
Akşam saatinde seni arayıp bulamayınca merak etmiştir.
Sanıyorum,buraya yazmakla da kendi kendini iyice doldurdun.
Keşke aradığı zaman açsaydın.
Diyelim ki gerçekten telefonu duymadın.Banyodaydın veya uyuyordun...
Ona göre davranabilirsin.Geri arayıp,ne oldu anne hayırdır,ortalığı ayağa kaldırmışsın diyebilirsin.
Banyodaydım,duymamışım,önemli birşey mi vardı,neden ısrarla aradın gibi şeyler söyleyebilirsin.
Aramak istemiyorum. Bugün ablası aradı, durmuşlar bana sen şuan çalışmıyorsun ya sabah erkenden git annemin yanına akşamları dönersin. Onun desteğe ihtiyacı var... Bu ne yaaa ??? Ben artık insanlıklarından şüphe etmeye başladım. Bir insana hergün hergün yüklenir mi ya? Sen neden benim eşimi arayıp karın telefona çıkmadı diyosun? nedeeeennn?
Valla canım,ben senin açık ve net olmandan yanayım.
Hiç ters cevap verme,laf sokma durumlarına girmeden kendini olduğu gibi ifade et.
Yalın gerçeği belirt diyorum.
Nedir mesela,sana bir örnek :
"Çalışmıyorum demek,bütün gün evde boş oturuyorum demek değil.Benim de kendime göre yapacak işlerim oluyor.
Ayrıca ben o kadar içli dışlı olmaya alışık değilim.Evimde bir başıma olmayı seviyorum."
Demek istediğimi anlatabiliyor muyum ?
Yani ne işim var annende veya neden gidecekmişim değil.İşim var,başkasına sözüm var gibi bahaneler de değil.
Ben böyleyim,ben böyle yaşıyorum,ben bu şekilde rahat ediyorum olarak ifade edebilirsin.
Bir zaman sonra seni olduğun gibi kabul edeceklerdir (umarım:)
Ya kızlar noooolur bana yardım edin nooolluurrrr :84:
Dedim ya kayınvalidem arıyor, evi aradı inat ettim çıkmadım telefona, kapattı cepten aradı çıkmadım.. aradan yemin ederim 3 dk. geçmedi eşim aradı, ben yola çıktım diye ve dedi ki hayatım annem aramış çıkmamışsın. o ara birşeyler geveledi anlamadım, dedim ki niye kavga ettiğmizimi sanmış??? yok hayır ya dedi merak etmiş sen çıkmayınca,ona göre dedi ve kapattık. Şimdi ben napayım gerimi arayım? ama aramak istemiyorum şu hergün görüşmekten kurtulmak istiyorum. annemi arayım ben en iyisi baya konuşayım sonra diyim geç olduğu için bir daha arayamadım.. ooof ben naaaaapcammm yaaa![]()