• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba çıldırmak üzereyim!!!!

Bence kaynanan görümcen falan çok anlayışsız.Daha yeni evli bi çiftin yalnız kalması gerektiğini herkes bilmeli.Sakın kaynana yakın taşınma çünkü evler yakın olunca daha çok karışır kocanı senden uzaklaştırır.Ama eşinle sakın bunun için tartışma ailesi olduğu için seni yanlış anlar ve kavga edersiniz canım

kayınvalidemizi niye aramak zorundayızki, ben aramıyorum şahsen, eşim benim annemi arama konusunda strese giriyomu, ondan bunu bekleyen varmı hayır, ben neden strese gireyim, geçen kv beni aradı sesiniz soluğunuz çıkmıyo diye neyse havadan sudan konuştuk akşam eşime dedim ben anneni aramam sen arama sıklığını arttır kendini kötü hissetmesin dedim, oğluyla konuşmak istemesi özlemden tamam bunu anlarım ama ille gelinim beni arasın demek sadece ego tatminidir, sanki gelinlere bayılıyolarda hergün hasretimizi çekiyolar

kayınvalidemizi niye aramak zorundayızki, ben aramıyorum şahsen, eşim benim annemi arama konusunda strese giriyomu, ondan bunu bekleyen varmı hayır, ben neden strese gireyim, geçen kv beni aradı sesiniz soluğunuz çıkmıyo diye neyse havadan sudan konuştuk akşam eşime dedim ben anneni aramam sen arama sıklığını arttır kendini kötü hissetmesin dedim, oğluyla konuşmak istemesi özlemden tamam bunu anlarım ama ille gelinim beni arasın demek sadece ego tatminidir, sanki gelinlere bayılıyolarda hergün hasretimizi çekiyolar

Son düzenleme:
Allahım ne kadar tuhaf insanlar bunlar iyiliğinizi mi kötülüğünüzü mü istiyorlar belli değil.yeni evli bir çifte hergün tartıştınız mı diye sorulur mu 1 ayda 2 kere yatılı gidilir mi yahu:26:canım ne yap et kaynananın yanına taşınma bu aileye yakın olursan hiç rahat vermezler sana:50:eşinle tatlılıkla güzellikle konuş onu taşınmamak için mutlaka ikna et:31:

Eşinizle beraber olduğunuz normal bir vakitte arasalar da şuanda müsait değiliz, hani biz yeni evliyiz ya sonra rahat rahat konuşursunuz uygun olduğumuzda deyin kalpten gitsinler:52:
Sürekli tartıştınız mı diye sorduklarında hayırdır, öyle mi istiyorsunuz halbuki biz çiçek böcek misaliyiz hatta tavşanlar gibiyiz, aklınız kalmasın bu kadar düşünmeyin bizi sağolun de, yine mesaj ulaşır herhalde.:52:

Şaka bir yana Allah sabırlar versin, aman ola ki taşınma fikrini ortaya atılmadan silin eşinizin kafasından.
Ve eşinize daha yeni evli olduğunuzu, birbirinize alışma sürecinde aile,arkadaş,dost ile bu kadar sık görüşmenin aranıza mesafe koyabileceğini ince ince işleyin.
Annemlere gidelim dediği bir gün ama benim sana akşam süprizim vardı tuhh falan gibi oyunlarla bir şekilde 3 görüşmeyi 1 e indirin.
Siz belli ki hem seven hem anlayışlı hem de bilgili bir hanımsınız, yazılarınızdan bunu anladım.
Bu yüzden eşinizi çok rahat yönlendirebilirsiniz diye düşündüm.

Son düzenleme:
etraftanda gordugum kendı deneyımımde aynı.susma sustukca sınır hastası oluyosun bırde susuyor dıye hersey daha kotu olarak devam edıyor.once karısmalar sonra ugrasmalar laf sokmalar sonrası hakaret.ohhh ne guzel memleket kv.konussun sız susun.verın cevabını gerekırse esınızle tartısın.en azından bıdaha laf dıyemez esınızlede olmasa ıyı ama bıkerede tartısıverın canım ne olacak.ben sustum sustum sınır hastası oldum mıllet keyfınde.haa ben fenalasıp hastaneye kaldırılıncada arayıp sormazlar.sımdı super anlasıyoruz ama gereken yerde cevabı vereceksınız arkadaslar

bizimki,ler de yapardı aynı şeyi. durmadan aranız iyi mi, sıkıntı mı var, neden yüzümüz gülmezmiş vs... en son kaynım eşime boşandınız galiba siz de bize söylemediniz demiş:))) onlar da az kalsın amaçlarına ulaşıp bizi boşatıyorlardı ama çok şükür rabbim kızımın yüzüne baktı ve eşim düeldi, onlar yakamızdan düştü ve ben de artık takmamayı öğrendim... sen de takma bence ve en önemlisi bu kaar taktığını, sinir olduğunu sakın eşine belli edip ona laf söyleme, ilişkiniz bozulur. sen en iyisi böyle dediklerinde yok çok iyiyiz de, hatta arsızlık yapıp onların yanında da eşinle çok mutlu pozları ver, görümcen faln varsa ona anlat çok iyiyiz faln de. eşini de ne şekilde edersin bilmiyorum ama bi, şekilde ikna et ki yakınlarına gitmeyin....

Kızım neden aramıyorsunuz tartıştınızmı ?gibi bir soruyla karşılaşırsan ;'Yok anne ne tartışması biz gayet mutluyuz sadece gençleri yanlız bırakalım,başbaşa kalsınlar diye düşündük dersin' :)) Bu esprili yanıt bende işe yaramıştı bir kendine gelme durumu olmuştu artık yok bu sorun bizde ;)

Öncelikle bir iğneleri bile girmemişken, o eve gelme hakları var. İğne iplik meselesi değil, aile onlar.
Sizin aileniz gelse bunu düşünür müsünüz ?
...

Yeni evli çiftleri bu kadar rahatsız etmemek lazım. Zaten dengeyi zor kuruyor çiftler ilk başta ve denge nasıl kurulursa öyle devam eder.
Eşiniz bu konuda baskın olmalı onlara karşı fakat birçok erkek ilk başlarda bunu yapamıyor.
Nedense aileleri tarafından böyle pohpohlanmak, özlenmek hoşlarına gidiyor.
Karşı tarafı sahiplenme yoluna gidiyorlar.
....

Mutlu musun diye sorduklarında, ''evet çok mutluyuz ve bu sorunun devamlı sorulmasının anlamını öğrenmek istiyorum'' diye sorun bakalım ne diyecekler?

Yakına taşınırsanız işiniz zor. Eşiniz bu olanlar için ne diyor ? Bu yüzden kavga ediyor musunuz ? (k.valideniz gibi sordum :))) )

bi şekilde eşini ikna et, daha yakın bi yere taşınma fikrinden vazgeçsin...
şimdi böleyse, burnunun dibinde olduğu zaman, nasıl davranacak, neler söyleyecek tahmin bile edemiyorum...

bence biraz fazla büyütmüşsünüz... benimkiler de sorar yüzümüz asık olsa hemen ama gerçekten çok korktukları için bizim aramızın bozulmasından... herşeyi terse çekmeye büyütmeye kendini de eşini de yıpratmaya çok gerek yok bence... böyle herşeye tepkili olursanız eşiniz de karşı tarafa geçebilir heran dikkat edin... daha ılımlı daha politik olmalısınız... yoksa işiniz daha zorlaşır...

Öncelikle bir iğneleri bile girmemişken, o eve gelme hakları var. İğne iplik meselesi değil, aile onlar.
Sizin aileniz gelse bunu düşünür müsünüz ?
...

Yeni evli çiftleri bu kadar rahatsız etmemek lazım. Zaten dengeyi zor kuruyor çiftler ilk başta ve denge nasıl kurulursa öyle devam eder.
Eşiniz bu konuda baskın olmalı onlara karşı fakat birçok erkek ilk başlarda bunu yapamıyor.
Nedense aileleri tarafından böyle pohpohlanmak, özlenmek hoşlarına gidiyor.
Karşı tarafı sahiplenme yoluna gidiyorlar.
....

Mutlu musun diye sorduklarında, ''evet çok mutluyuz ve bu sorunun devamlı sorulmasının anlamını öğrenmek istiyorum'' diye sorun bakalım ne diyecekler?

Yakına taşınırsanız işiniz zor. Eşiniz bu olanlar için ne diyor ? Bu yüzden kavga ediyor musunuz ? (k.valideniz gibi sordum :))) )

Merhaba canım :3:

Tabii ki haklısın evimize gelsinler ama benim bildiğim ve bizim adetimizde önce mesela ablalarının bize yemeğe çağırmaları gerekiyor. Bu cümleyi de yani geldiler cümlesininde küçük ayrıntısı kendilerini davet etmeleri, benim bildiğim onu da yeni gelin olan gelin hanım yapar. Kendini hazır hissettiği zaman. İnce iğne muhabbeti de şu ki, bırak o ince iğne almayı, bir kere bu eve gelipte (düğün arefesinde) temzilikte dahi yardımcı olmadılar. Benim annem ve abim yurtdışından geldi en son ve onlar herşey montajladı, alış erişi yaptı ve temizledi. Bunun için söylemiştim ben onu :34: İnsan bunları nedense unutamıyor..

Eşimde bu olanlar için birşey demiyor, bazen hak veriyor bazen ortalığı yıkıyor bana bencil fln diyor. Ama artık kavga etmiyoruz, şuan susmakla meşgulum :1:

bence biraz fazla büyütmüşsünüz... benimkiler de sorar yüzümüz asık olsa hemen ama gerçekten çok korktukları için bizim aramızın bozulmasından... herşeyi terse çekmeye büyütmeye kendini de eşini de yıpratmaya çok gerek yok bence... böyle herşeye tepkili olursanız eşiniz de karşı tarafa geçebilir heran dikkat edin... daha ılımlı daha politik olmalısınız... yoksa işiniz daha zorlaşır...

Ben eşimin üstüne gittiğimi sanmıyorum.. kayınvalideme bugüne kadar daha hiç birşey demedim hatta çaktırmadım. Ama artık tutabilirmiyim bilmiyorum. Sizin gözünüzde ben büyütüyorum, peki sizin de görümceniz ve eşleri size yatıya geliyormuydu 6 haftalık evliiken, ya da siz o sıralar kayınvalidenizde kalıyormuydunuz?

Öyle söyledikleri zaman bende hayır diyorum konuyu kapatıyorum. Ben hee de desem yok da desem Kadın telefonda ağlıyor. Aman üzmeyin birbiriniz, huzur önemlidir siz mutlu olun diyor ağlıyor :50: Anlayamıyorum. Ve emin olmak için hemen benim peşime eşimi arıyor.
Mesela dün, hergün arıyorlar, dünde aradı ne dedi biliyomusun eşime? oğlum sesiniz soluğunuz çıkmıyor !!! Ya hergün konuşuyorsunuz bende konuşuyorum. Günde kaç defa aramak zorundayız bunu biri bana açıklasın? :31:[/QUOT

canımmm çok ama çokk haklısın kv.de haklı oğlu evlendi alışamamıştır ama alışmak zorunda o zaman evlendirmeyecekti.belkide içinde kötülük yok ama fazla bunaltan cinsten önemsemekte sakıncalı sıkıyor bizleri.bende kv. ve k.p le altlı üstlü oturuyorum inan ben çaya çağırmasam kapıyı çalıp adım atmazlar zorla çağırırız ki biz 4 senelik evliyiz.aynı apartmanda oturamamıza rağmen günlerce görmediğimiz olur birbirimizi.allaha şükür anlayışlı insnalar.sana gelince açık açk konusacaksın yani kavgamı ettiniz, gelin ,gelelim kalsınlar gibi durumlar olduğunda sen yada eşin deyinki anne biz daha yeni evliyiz bilmezmisiniz ayrıca da cok mutluyuz allaha şükür kavgada etmiyoruz.siz rahat olun önce evliliğimize biz bir alışalım müsaade edin falan ne bileyim ben açıklıktan yanayım aman kırılır aman bana kinlenir diye düşünmem hiç yoks ben kinlenirsem ki kinlenmişsin daha kötü.içine atma eşinlede konus onun orta yolu bulması lazım snein ailen burda olsyadı ve aynı şekilde davransaydı inan hepsi laf ederdi ve eşinde rahatsız olurdu...benim eşimin ne ailesi nede evli kardeşleri bir kere bende kalmazken benim kardeşim 3 ay bende kaldı erkek kardeşim.haa mecburiyetten kaldı o ayrı ama baktımki rahatı yerinde işlerini yoluna koymaya çaba sarfetmiyor ki dedim ben alt üst oturuyorum onlarında kendi aralarında laf etmesini istemem konustum kardeşimle dedim ablacım iişlerini bir an önce yoluna koy biz daha 8 aylkık evliyiz laf soz oluyor dedim küçük bir mahallede oturuyoruz allah razı olsun anlayışla karşıladı ne kırıldı ende gucendi.olmaz yani.

Öyle söyledikleri zaman bende hayır diyorum konuyu kapatıyorum. Ben hee de desem yok da desem Kadın telefonda ağlıyor. Aman üzmeyin birbiriniz, huzur önemlidir siz mutlu olun diyor ağlıyor :50: Anlayamıyorum. Ve emin olmak için hemen benim peşime eşimi arıyor.
Mesela dün, hergün arıyorlar, dünde aradı ne dedi biliyomusun eşime? oğlum sesiniz soluğunuz çıkmıyor !!! Ya hergün konuşuyorsunuz bende konuşuyorum. Günde kaç defa aramak zorundayız bunu biri bana açıklasın? :31:[/QUOT

canımmm çok ama çokk haklısın kv.de haklı oğlu evlendi alışamamıştır ama alışmak zorunda o zaman evlendirmeyecekti.belkide içinde kötülük yok ama fazla bunaltan cinsten önemsemekte sakıncalı sıkıyor bizleri.bende kv. ve k.p le altlı üstlü oturuyorum inan ben çaya çağırmasam kapıyı çalıp adım atmazlar zorla çağırırız ki biz 4 senelik evliyiz.aynı apartmanda oturamamıza rağmen günlerce görmediğimiz olur birbirimizi.allaha şükür anlayışlı insnalar.sana gelince açık açk konusacaksın yani kavgamı ettiniz, gelin ,gelelim kalsınlar gibi durumlar olduğunda sen yada eşin deyinki anne biz daha yeni evliyiz bilmezmisiniz ayrıca da cok mutluyuz allaha şükür kavgada etmiyoruz.siz rahat olun önce evliliğimize biz bir alışalım müsaade edin falan ne bileyim ben açıklıktan yanayım aman kırılır aman bana kinlenir diye düşünmem hiç yoks ben kinlenirsem ki kinlenmişsin daha kötü.içine atma eşinlede konus onun orta yolu bulması lazım snein ailen burda olsyadı ve aynı şekilde davransaydı inan hepsi laf ederdi ve eşinde rahatsız olurdu...benim eşimin ne ailesi nede evli kardeşleri bir kere bende kalmazken benim kardeşim 3 ay bende kaldı erkek kardeşim.haa mecburiyetten kaldı o ayrı ama baktımki rahatı yerinde işlerini yoluna koymaya çaba sarfetmiyor ki dedim ben alt üst oturuyorum onlarında kendi aralarında laf etmesini istemem konustum kardeşimle dedim ablacım iişlerini bir an önce yoluna koy biz daha 8 aylkık evliyiz laf soz oluyor dedim küçük bir mahallede oturuyoruz allah razı olsun anlayışla karşıladı ne kırıldı ende gucendi.olmaz yani.

Merhaba canım.. evet çok haklısın, şuan resmen kinlendim ve kin hiç iyi birşey değil bununda farkındayım ve kendime hiç yakıştıramıyorum :50: Ne güzel anlayışlı aileleriniz varmış ALLAH nazarlardan saklsın :nazar:. İnşallah bizim içinde herşeyin hayırlısı olur, ben ve ya aileler bir orta yol bulur ama benim için şuan çok zor, inanın bana. Gittikçe nefretim ve sinirim artıyor, rahat bırakılmak istiyorum, mecburiyetten ve zorla sürekli onlarla görüşmek istemiyorum. Bu nefretim ve sinirimden dolayı kendimden utanıyorum ama elimde değil. Lütfen beni yanlış anlamayın, ben kötü bir insan değilim. Yemin ederim ki eşim bana dese ki seni anlıyorum sen bir ara gelme ben kendim gider uğrarım gıkım çıkmaz :50:. Kafamı dinlemeye ihityacım var sanırım..

Ben eşimin üstüne gittiğimi sanmıyorum.. kayınvalideme bugüne kadar daha hiç birşey demedim hatta çaktırmadım. Ama artık tutabilirmiyim bilmiyorum. Sizin gözünüzde ben büyütüyorum, peki sizin de görümceniz ve eşleri size yatıya geliyormuydu 6 haftalık evliiken, ya da siz o sıralar kayınvalidenizde kalıyormuydunuz?

Benimkile rçocuk olana kadar gelmediler doğru düzgün evime, hatta ben de gelmiyorlar diye küsüyordum...
ben siz haksızsınız demedim kesinlikle, her insan bir değil, her aile de öyle... belli ki problem çıkmaya müsait bir ortam var bu yüzden dedim, eşinize tavrınızı bilmiyorum ama burda yazıklarınız gibi eşinize konuşursanız inanın siz zararlı çıkarsınız...
politik olmaktan kastım da buydu zaten... zaten kayınvalide görümce vs bunlarla asla ikili polemiklere girmeyin, eşinize ılımlı bi şekilde yansıtın o halleder diye düşünüyorum...
mesela bir örnek vereyim;
6 haftalıkken bana yatıya mı geldiler,
hayatım ben kocamla başbaşa kalmak istiyorum keşke daha anlayışlı olsalar, ya da aa bu gece bizde olmasalardı şunu bunu yapardık gibilerinden... anlatabildim mi bilmiyorum... ailesini suçlamaya yönelik konuştuğunuz zaman tepki görürsünüz... tatlı dille, onları da suçlamadan ama kendi derdinizi paylaşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum...
ki zaten iş eşinizde biter, gerisi hikaye...

Canımm ne güzel yaa ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum. Bir gün aşağı inmesem ya laf çarptırırlar ya da eşime şikayet ederler. Sanki benim hiç kendime ait bir işm olamaz ya da kafamı dinleyemem gibi. Geçen gün eşimin bir arkadaşı yemeğe geldi. (Ki o saatin yemek saatimiz olduğunu biliyorlardı) tam yemekteyken bir baktım kv ile görümce apar topar gelmişler. Hemen yemekten kalkmak zorunda kaldım ki daha yemeğimi bitirmemiştim. Misafire de ayıp oldu. ÇÜnkü onlar yerine misafirle ilgilensem surat asıp küsecekler biliyorum. görümcenin canı sıkılmış da ders çalışmaktan gelmişlermiş. Hıh ben bilmiyorum sanki kim geldi diye kontrole geldiklerini. Onu da geçtim hangi misafirim gelse onlar da bitiyorlar hemen evimde rahatsız oluyorum.

Bir de bu sabah eşimle kaynım aynı işyerinde çalışıyorlar, sabah servis geliyor onları almaya. Ben her zamanki saatinde eşimi uyandırdım. 2 dk sonra tel çalmaya başladı ben uyuyordum eşim de hazırlanmakla meşgul olduğundan bakamadı. Bir baktım kv geliyor apar topar yukarı. Sanki ben uyandıramıyorum kendi kocamı. Neden sonra kayın efendi arıyor gene telden geliyor musun diye. Nasıl sinir oldum. Telefon ve kapı zili sesleriyle uykumu da mahvettiler zaten. Ki ben bazı geceler çok rahat uyuyamıyorum.

Kayın efendi ayrı bir dert zaten. Kendisi eşimden küçük olmasına rağmen onun abisi gibi davranır evimizin işlerine kadar karışmaya cesaret eder. (çok şey bilir havalarında ama hiç bir şeyden anladığı yok aslında) çocuğumun giyeceği tuluma kadar karıştı yaa bir de eşim yokken bana eşimi kötülüyor ne tembelliği ne işbilmezliği kalıyor ben de sinir oluyorum. Onunla karşılaşmak bile istemiyorum.

Bir de geçen akşam eşimle tv izliyorduk, o akşam da maç varmış herkes aşağıda dizi izlediği için kayın efendi maç izlemeye bize gelmiş. Eşim de ben de hiç istifimizi bozmadık. o da geri gitti. Ertsi gün kv diyor ki İşte x geldi ya dün akşam size maç izlemeye gelmiş neden birden çıkıp geldi diye meraklanmayasın diye söyledim diyor. Hemen şikayet etmiş annesine. Ana kuzusu.

Canımm ne güzel yaa ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum. Bir gün aşağı inmesem ya laf çarptırırlar ya da eşime şikayet ederler. Sanki benim hiç kendime ait bir işm olamaz ya da kafamı dinleyemem gibi. Geçen gün eşimin bir arkadaşı yemeğe geldi. (Ki o saatin yemek saatimiz olduğunu biliyorlardı) tam yemekteyken bir baktım kv ile görümce apar topar gelmişler. Hemen yemekten kalkmak zorunda kaldım ki daha yemeğimi bitirmemiştim. Misafire de ayıp oldu. ÇÜnkü onlar yerine misafirle ilgilensem surat asıp küsecekler biliyorum. görümcenin canı sıkılmış da ders çalışmaktan gelmişlermiş. Hıh ben bilmiyorum sanki kim geldi diye kontrole geldiklerini. Onu da geçtim hangi misafirim gelse onlar da bitiyorlar hemen evimde rahatsız oluyorum.

Bir de bu sabah eşimle kaynım aynı işyerinde çalışıyorlar, sabah servis geliyor onları almaya. Ben her zamanki saatinde eşimi uyandırdım. 2 dk sonra tel çalmaya başladı ben uyuyordum eşim de hazırlanmakla meşgul olduğundan bakamadı. Bir baktım kv geliyor apar topar yukarı. Sanki ben uyandıramıyorum kendi kocamı. Neden sonra kayın efendi arıyor gene telden geliyor musun diye. Nasıl sinir oldum. Telefon ve kapı zili sesleriyle uykumu da mahvettiler zaten. Ki ben bazı geceler çok rahat uyuyamıyorum.

Kayın efendi ayrı bir dert zaten. Kendisi eşimden küçük olmasına rağmen onun abisi gibi davranır evimizin işlerine kadar karışmaya cesaret eder. (çok şey bilir havalarında ama hiç bir şeyden anladığı yok aslında) çocuğumun giyeceği tuluma kadar karıştı yaa bir de eşim yokken bana eşimi kötülüyor ne tembelliği ne işbilmezliği kalıyor ben de sinir oluyorum. Onunla karşılaşmak bile istemiyorum.

Bir de geçen akşam eşimle tv izliyorduk, o akşam da maç varmış herkes aşağıda dizi izlediği için kayın efendi maç izlemeye bize gelmiş. Eşim de ben de hiç istifimizi bozmadık. o da geri gitti. Ertsi gün kv diyor ki İşte x geldi ya dün akşam size maç izlemeye gelmiş neden birden çıkıp geldi diye meraklanmayasın diye söyledim diyor. Hemen şikayet etmiş annesine. Ana kuzusu.

Allahım ne insanlar var ya.. Ne anlıyorlar böyle davranışlardan ben anlamadım :50: Allah sabır versin, ne diyim.. Bu arada hamile olduğunu gördüm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Ben daha 6 hafta evliyim, bazen hayal kurarak eşimle bebeğimizi konuşuyoruz. Benimde tek düşüncem inşallah 2-3 yıla ben bebek sahibi olmak istediğim zaman bu kadar yapışık olmazlar. Benim şimdi bebeğim olsa inan bana görümcelerim evimden çıkmaz, kayınvalidemde bize taşınır ve ya telefonlarda kendi yerden yere atmaktan bir hal olur. Şaka değil çok ciddiyim..
Düşünsene, abilerini sadece 4 gün görmyorlar, gördükleri zaman ağlıyorlar .. Benimmi ailem beni yanlış yetiştirdi? Ben artık anlamakta güçlük çekiyorum..

Allahım ne insanlar var ya.. Ne anlıyorlar böyle davranışlardan ben anlamadım :50: Allah sabır versin, ne diyim.. Bu arada hamile olduğunu gördüm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Ben daha 6 hafta evliyim, bazen hayal kurarak eşimle bebeğimizi konuşuyoruz. Benimde tek düşüncem inşallah 2-3 yıla ben bebek sahibi olmak istediğim zaman bu kadar yapışık olmazlar. Benim şimdi bebeğim olsa inan bana görümcelerim evimden çıkmaz, kayınvalidemde bize taşınır ve ya telefonlarda kendi yerden yere atmaktan bir hal olur. Şaka değil çok ciddiyim..
Düşünsene, abilerini sadece 4 gün görmyorlar, gördükleri zaman ağlıyorlar .. Benimmi ailem beni yanlış yetiştirdi? Ben artık anlamakta güçlük çekiyorum..

hani ablerini 4 gün görmedikler zaman ağlıyorlar ya eminm ki evlenmeden önce yüzüne bile bakmıyorlardı abilerinin.

Sen sen ol çok yapışık olmalarına izin verme. Ben şu an çok yapışık olmanın ceremesini çekiyorum. Kardeşlerinin masrafları, faturalar vs vs hep bizim elimizden geçiyor o yüzden ay sonunu zor getiriyoruz. Bir misafirleri gelir aşağıya çağırırlar ya da benim misafirim gelir cümbür cemaat gelirler. Dışarı çıkmam bile onların izinlerine bağlı. Geçen gün kursa gitmek için erken saatte yola çıktım, belki uyuyordur diye kv görünmedim. Ben gelir gelmez laf çarpıttı. Zira geçen sene de çalışıyordum eve zaten pestilim çıkmış gibi geliyordum ve evde işlerim oluyordu oyüzden kv uğramadan evime çıkıyordum. eşime şikayet etmiş beni. o yüzden her akşam evime gitmeden kv görünmek, 15 dk da olsa orada oturmak zorunda kaldım hep.

Back
X