Galiba aldatildim :(

evleneceğin kişiyi iyi seçmelisin önceden haberin olduğu için şanslısın.Konus ve içinden gecenleri söyle ben sana aşıktım sadakatimin bedeli bu mu de
Evet gerçekten sansliyim ciddi ciddi bu adamla evlenmeyi düşünüyordum ya

Benim actigim konuya
"Bu mu sağlam aldatılma istersen son açtığım konuyu bi oku" yazmissin ya hani bende sandim ki karsimda mantikli saglam bir kadin var okuyayimda guc alayim ama gormezden gelsemmi yazmissin ya orda koptum kusura bakmada gercekten gormezden gel yazsak devam etcekmisin sen ? Beklentin evlilik mi ? Ben 7 yillik iliskinin ardindan 1 yil evliligimi dolduramadan 8 aylik hamilelikte bosanmayi arastiriyorum su aralar . Bilgin olsun ayrilik karari ve bosanma karari farkli seyler ;-) lutfen biraz mantikli ol . Gormezden gelme lafi bana gore su demek . - Sizce aldatilayim ama salaga yatayim mi -

sana sadece şunu soracağım
sen bu kadar değersiz misin?
böyle bir duruma düşmeyi mi hakediyorsun? eğer bunu kabul ediyorsan
ben neyimki ya diyorsan aynen devam...görmezden gel..

Aldatiyor ama terketmek istemiyorsun, himm... Sizin bir ust verdiyonunuz aldatiliyorum ama bosanmak istemiyorum diyen tipler. Iyi ayrilmayin hatta evlenip cocuk yapin bu adama. Baskasiyla evlense yok beni aldattin bidi bidi falan. Siz ne guzel goz yumuyorsunuz sizden iyisini mi bulacak?

Yalniz arada zuhrevi hastaliklar icin test yaptirin. Bir sey olacagindan degil de bulunsun kenarinizda.

Az mantıklı düşün bu öğrendiklerini ona söylemek zorunda değilsin evet aldatiliyorsun o senin bilmediğini düşünüyor aynen öyle düşünmeye devam etsin .senin yapacağın arayip bu ilişkinin ikiniz için de olumlu olmadığı ve senin eskisi gibi hissetmedigini soyleYerek son noktayı koymak olacak.

Sen zaten gormuyosun ki. Anlattiklarina bak. Coktan bitircegine gelip konu acabilmen bile hayret verici

Bu hikaye bana tanıdk geldi.en yakın arkadasım ve sen sevgili.çocuk tokyoya gidiyor aldatıyor eski sevgiliyle msjlasıyor kız diyorki çok aşığım görmezden geliyim biz evlencez.neyse evlendiler ama adam alışmış aldatmaya,hala devam tabi böyle bir adam evlendikten sonra hakarete kavgaya da baslıyor.kızın askı falan kalmıyor.adam alışmış vazgecermi yine aldatıyor ve evden koyup gidiyor sonrada utanmadan arkadan bosanma davası yolluyor.al şimdi bu kız napsın adam hem yapacagını yaptı bide bosanma davası actı.aman deyim böyle adamlardan uzak dur hayatın biter.

Sizin yaşlarda aşk çok güzel görünüyor. İçiniz kaynıyor. Ama hayat öyle değil. Size yalan söyleyen ve bulduğu her fırsatta sizi aldatan birinden hayır gelmez. Sonra kucağınızda bebekle baba evine geri döndüğünüzde kk da konu açmayın boşuna. Bile bile lades sizinki.

sen bu adamı sevmiyorsun. sevseydin eğer tahammül edemezdin başka kadınlarla msjlaşmasına.

Bi çıkarı mi var acaba düşünüyor insan. Aksi takdirde bende aldatildim ..

Sanki çocuğunuz varmış gibi eşyaları bahane ediyorsunuz demekki affedeceksiniz. Arada boynuzları cilalayın bakım falan yapın

aldatılmak hoşunuza mı gidiyor anlam veremedim adam resmen sizi aldatıyor kendinize biraz saygınız olsun lütfen evlendik den sonra elinizde çocuğunuzla seviyorum diyemiceksiniz...
Buralarda bir çok konu açılıyor onları okuyun biraz da ders alın rica ediyorum.

Bence görmezden gel,çok sevmeye devam et,adam gözüne soka soka seni aldatsın,Kadınlık gururu dediğin nedir ki zaten. Valla böyleler oldukça bu erkeler niye böyle düşünmeye gerek kalmıyor

Bi çıkarı mi var acaba düşünüyor insan. Aksi takdirde bende aldatildim ..

Konu sahibi bir mesajında 'zengin ama seviyorum bunla alakası yok' yazdı. O yorumdan sonra konuya daha dönemedim Yahu sanki adam aylık maaşa mı bağlıyorsa Bir insanın böyle bir şeyi kabul etmesi için ciddi ciddi kendini sevmemesi lazım kendini önemsememesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…