22Galiba mi? Yani bi insan ne kadar aldatilabilecekse o kadar aldatilmissin. Yeni kadinlar eski sevgililer her sey var. Ayrica napiim simdi ayrilsam esyalar icin gormek zorunda kalcam ayrilmiyim de gormezden geliyim demen beni yasin konusunda dusundurdu kac yasindasin
Direk rest i çekiyim de miGaliba mi? Yani bi insan ne kadar aldatilabilecekse o kadar aldatilmissin. Yeni kadinlar eski sevgililer her sey var. Ayrica napiim simdi ayrilsam esyalar icin gormek zorunda kalcam ayrilmiyim de gormezden geliyim demen beni yasin konusunda dusundurdu kac yasindasin
Eşyalarim nolsun?Daha nasıl kafanız karışıyor? Kafanızda bitmesi lazım. Ortalığı şu an velveleye verip canını okumanız lazım! Bitirmeniz lazım! Hala terk etmek istemiyorum diyorsunuz yapmayın kendinize bunu. Ya da 'ne yapmalıyım' demeyin, burada kimse size 'devam et' demeyecek. Ben de yaşadım arkadaş, bunu kendine yapma! Telefonunu bir güzel kırdım hem de gözünün önünde sokağın ortasında! Sonra gidiiiiiş o gidiiiiş!
Eski konuna baktim. Sevgilim 2 cocukli bosanmis bi adam bununla evlenemem galiba bu arada eski sevgililerim ariyo sizce onlara yuz veriyim mi yoksa sevgilimle mi devam ediyim diye sormussun. Cok ilginc bi kizsin beynimi yakti konularin cangozDirek rest i çekiyim de mi
Evet bu adam beni aldattı işteEski konuna baktim. Sevgilim 2 cocukli bosanmis bi adam bununla evlenemem galiba bu arada eski sevgililerim ariyo sizce onlara yuz veriyim mi yoksa sevgilimle mi devam ediyim diye sormussun. Cok ilginc bi kizsin beynimi yakti konularin cangoz
Annen de bu dulla evleneceksin madem evinde kaldin diyomus ama 2 cocuktan haberi yokmus. Cangoz dizi gibi hayatin var yemin ederim ya gelismeleri merak edecegim vallaEvet bu adam beni aldattı işte
Haklısınız..ama eve gidemem oraya uzak bir şehirde yim şu an ve anahtarim yok.ancak eylül de okul açıldığında oraya gidebilicem.ona söyleyim mi bana gönder eşyalarımi diyetabiki de görmezden gelmeyin. evlenmek gibi bi niyetiniz varsa ki başında böyleyse ileride bu duruma çocuğunuzun da eklendiğini düşünün. yaşınız çok erken sonuçta ve dünyadaki son adam da o değil, yaşınız ileri olsa evde kalmaktan korkuyosunuz derim ama öyle de değil. bana kalırsa ona haber vermeden eve gidin, eşyalarınızı sebep belli etmeyerek alın ve evde işiniz tamamen bittiğinde çıkıp gittiğinizde telefonla ilişkinizi bitirdiğinizi söyleyin.
çok seviyorum ediyorum diyip yaptıklarını normal karşılayıp görmezden gelecekseniz de şimdiden geçmişler olsun, kendinize saygınızı kaybettiğiniz ve kendinizi ezdirdiğiniz için..
Eşyalarim nolsun?