Galiba aldatildim :(

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Sevgilimi dün akşam arıyorum arıyorum açmıyor sabah bir mesaj uyuyakalmjsim diye.peki aşkım olsun dedim.sonra kullandığı hattın bireysel şifresini biliyordum onunla girdim bakiyim napmis diye ve ne görüyum birsürü arama mesaj bana uyuyorum dediği esnada.bir zamn sonra yurtdışı mesaj arama oldu.Gürcistana gitmis yaşadığı yere 2 saat mesafe de batum.Batum a normalde arada gidiyordu.ben de biliyordum.ama kiziyordum çünkü gittiği yer disko ve hayat kadınları var Gürcü kadınlar.bana dün akşam söylemeden gitmiş ve beni daha dün yolcu etti ailemin yanına geldim. Bunu bi saat önce gördüm ve sok oldum bu adamla 1 aydır aynı evde yasiyodum ona deli gibi aşigim ama bu yaptığı karşısında ne yapicagimi bilemez durumdayim.evlenmeyi dusunuyoruz ama bu yaptıklarına bakın
ve biraz daha inceledigimde benim sınavım olduğu bi gün benim ders çalıştığım bi gün akşam saat 12 civarında 20 tane falan eski sevgilisiyle mesajlasmis.mesajın içeriği gözükmüyor.bi kaçtane MMS de atmış.foto yani.çok agrima gitti bu durum.seneye dönücem diye esyalarimin yazin bana gerekli olmayanlari da ona birakmistim.şimdi terketsem onları almak için görüşmek zorunda kalicam terketmek de istemiyorum onu seviyorum sizce görmezden mi gelsem yoksa ayrılsam mi veya esyalarimi alana kadar mı idare etsem öf kafam çok karışık ve cok Üzgün ve kırgın im

Eski sevgilisiyle mesajlaşıyor,size uyudum derken başkalarıyla mesajlaşıyor,fotoğraf dahi gönderiyor eski sevgiliye,batuma gidiyor habersiz.Valla sen bu akılla herşeye müstehaksın.Allah akıl fikir versin.He ayrılma görmezden gel afferim sonra kucağında çocukla baba evine döndüğünde adama şerefsiz filan deme yalnız boşuna.Kendi düşen ağlamaz sonuçta.

Görmezden gelecekseniz adamın tlf falan karıştırmayıp bir nevi her şey yolunda kandırmacasıyla yaşamak zorundasınız. Her gece Başınızı yastığa koyduğunuzda acaba aldatıldım mı şüphesi olmazsa içinizde, evett görmezden gelin.

22

Daha nasıl kafanız karışıyor? Kafanızda bitmesi lazım. Ortalığı şu an velveleye verip canını okumanız lazım! Bitirmeniz lazım! Hala terk etmek istemiyorum diyorsunuz yapmayın kendinize bunu. Ya da 'ne yapmalıyım' demeyin, burada kimse size 'devam et' demeyecek. Ben de yaşadım arkadaş, bunu kendine yapma! Telefonunu bir güzel kırdım hem de gözünün önünde sokağın ortasında! Sonra gidiiiiiş o gidiiiiş!

Direk rest i çekiyim de mi

Eşyalarim nolsun?

Eski konuna baktim. Sevgilim 2 cocukli bosanmis bi adam bununla evlenemem galiba bu arada eski sevgililerim ariyo sizce onlara yuz veriyim mi yoksa sevgilimle mi devam ediyim diye sormussun. Cok ilginc bi kizsin beynimi yakti konularin cangoz
Evet bu adam beni aldattı işte

tabiki de görmezden gelmeyin. evlenmek gibi bi niyetiniz varsa ki başında böyleyse ileride bu duruma çocuğunuzun da eklendiğini düşünün. yaşınız çok erken sonuçta ve dünyadaki son adam da o değil, yaşınız ileri olsa evde kalmaktan korkuyosunuz derim ama öyle de değil. bana kalırsa ona haber vermeden eve gidin, eşyalarınızı sebep belli etmeyerek alın ve evde işiniz tamamen bittiğinde çıkıp gittiğinizde telefonla ilişkinizi bitirdiğinizi söyleyin.
çok seviyorum ediyorum diyip yaptıklarını normal karşılayıp görmezden gelecekseniz de şimdiden geçmişler olsun, kendinize saygınızı kaybettiğiniz ve kendinizi ezdirdiğiniz için..

Aldatilmissiniz, seviyorum diyorsunuz, bir de esya derdindesiniz.
Baglantiyi kuramadim bu üc sey arasinda.

Haklısınız..ama eve gidemem oraya uzak bir şehirde yim şu an ve anahtarim yok.ancak eylül de okul açıldığında oraya gidebilicem.ona söyleyim mi bana gönder eşyalarımi diye

Aldatmışsa yapacak bise yok ayrılmaktan başka.sonuçta sadakati sarsmış zaten sadakatte birlikteliğin temeli.temel olmayınca da ilişkiden soz edilemez bir gün mutlaka bu is bitecektir.hic olmazsa erkenden bitsin başına daha büyük dertler acamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…