Galiba aldatildim :(

Ne kadar özgür rahat bi hayatınız var burjuvasınız sanırım.
Erkek arkadaşınız çok zengin gibi geldi bana bırakma bence herkes aldatıyo artık

Evlenmezdim herhalde. Kızlığımı ona verdiğime pişman oldum sadece ona üzülüyorum.
Ozaman seçim yapıcaksın ya parayı seçiceksin huzursuz mutsuz yaşıcaksın belki hep aldatılıcaksın sen 2 çocuğuna bakarken o gecelerde fink atıcak ya da ayrılıp önüne bakıcaksın kimseye mecbur değilsin o bekaret dediğin şeyde dünyanın sonu değil emin ol

bilmiyormuş gibi yapsanız da resti de çekseniz huylu huyundan vazgeçmez...güven bir kere gitti mi gelmez geri.

Dayanamam ben boyle bır hayata kesinlikle. Teşekkür ederim tavsiyelerin için

Bu kadar kısa sürede güvenip nasıl aynı evde kaldınız anlayamıyorum. Keşke ilk cinsel ilişkinizi buna layık olan biriyle yaşasaydınız. Olan olmuş artık 2 parça eşya için tekrar görüşmeye değmez.

Hattin sifreside ne olaki..
Canım internetten hattın ile ilgili bilgileri öğrenebiliyorsun. Önce telefondan şifre falan yazıp gonderıyosun her hat ıcın farklı onu ınternetten ogrenebılırsın. sana sıfre gelıyor ve operatorun sıtesınden bıreysel bolumunden tel no ve sıfre ıle gırebılıyorsun. İşte fatura detayından ne yaptıgını hangı numarayla konusup mesajlastıgını gorebılıyorsun ama tam numara acık gozukmyor son 4 hanesı gozukmıyor. Ben bunun eskı sevgılısının numarasını bıldıgım ıcın son 4 hanesıne gerek olmadan anladım.zaten gecenın 12 sınde mesajlasmıs normal bı sey degıl ve doğal olarak silmiş mesajları

Kızlar sizce ben kendime gelebilmek için ne yapalıyım üzerimden bu üzüntüyü mutsuzlugu atmak istiyorum

sakın görmezden gelme. bak ben eşimle 4 sene sevgilikaldım ve kesinlikle yanlış tek bir hareketini görmedim çok sever el üstünde tutardı. evlendik aldatmaya başladı. yani sen şanslısın adam malı önüne koymuş mal bu güzelim evlenirsin bide çocuk yapar senden seni seviyorum ayaklarıyla sırf seni kendine bağlamak için gideme diye. o zaman çok geç olabilir yol yakınken kesinlikle ayrılmanı öneriririm bi insanın karakterinde yalan ve sadakatsizlik varsa sen bi tarafınıda yırtsan sana sadık kalmaz

ama sevmiştim onu içim acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…