1 yıldır beraberiz.1 ay önce de birlikte oldukPeki ne zamandir devam ediyor iliski?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıldır beraberiz.1 ay önce de birlikte oldukPeki ne zamandir devam ediyor iliski?
Ne diyecegimi bilemiyorum ama bunlari ona soyle ve terket boylede yasayamazsin ki1 yıldır beraberiz.1 ay önce de birlikte olduk
Birtanem ne diye kendinden 16 yas buyuk 2 cocuklu adamla yasadin ki bunlari pofff annen biliyo mu bekaret durumunu1 yıldır beraberiz.1 ay önce de birlikte olduk
BilmiyorBirtanem ne diye kendinden 16 yas buyuk 2 cocuklu adamla yasadin ki bunlari pofff annen biliyo mu bekaret durumunu
İlk cinselliğini boşanmış iki cocuğu olan biriylemi yaşadın yoksa evlenmeden öncemi ikiside ayrı mesela ya neyseEmek var emek olmasa bile onunla ilk cinselligimi yaşadım bu yüzden üzülüyorum zaten
Ne demek istediğini anlayamadmİlk cinselliğini boşanmış iki cocuğu olan biriylemi yaşadın yoksa evlenmeden öncemi ikiside ayrı mesela ya neyse
Ben de böyle düşünüyorum bu şekilde yasayamamNe diyecegimi bilemiyorum ama bunlari ona soyle ve terket boylede yasayamazsin ki
Anlamadım gerçekten.hiç bi şey göremedimya bi senede hic anlamadin mi bu dul babanin capkin oldugunu yoksa gormezden mi geldin
Ne demek istediğini anlayamadm
Ayrılmak en doğrusu de mi. Birlikte oldum diye ona mecbur değilim sonuçtaya bi senede hic anlamadin mi bu dul babanin capkin oldugunu yoksa gormezden mi geldin
Terkediyorum onu son kararımi verdim burda yorum yapan yardım eden herkese teşekkür ederim iyi ki varsınızHerif seni kullanıyor bariz aç gözünü bırak cinselliği falan ilişkide emek cinsellik midir ya, yemişim öyle emeği.
Askim tabii ki ayrilmalisin onu tartismaya bile gerek yok. Gencecik kizsin, nerdeyse baban yasinda 2 cocuklu bi de gozu disarda ahlaksiz adamla ne isin olabilir? Cocuklari kac yasinda bununAyrılmak en doğrusu de mi. Birlikte oldum diye ona mecbur değilim sonuçta
Biri 5 biri 10Askim tabii ki ayrilmalisin onu tartismaya bile gerek yok. Gencecik kizsin, nerdeyse baban yasinda 2 cocuklu bi de gozu disarda ahlaksiz adamla ne isin olabilir? Cocuklari kac yasinda bunun
Sen ailene bi bahane uydur git o sehire esyalarini al yaptiklarini da yuzune vur o soysuzun sonra cik git bi daha da muhatap olmaTerkediyorum onu son kararımi verdim burda yorum yapan yardım eden herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız
nerden buldun bu adami allasenBiri 5 biri 10
Sana mesaj attım musait sen bakabilir misinnerden buldun bu adami allasen