- Konu Sahibi aysegguuul
Tırstım bir an, hikayedeki kız ben mi çıkacağm diye Neyse ki ben değilmişim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende böyle düşünüyorum aynı oh be yalnız değilmişim valla tamda böyle oldu kesin.Sevgilinizin konuşma stili aynı yazdığınız gibiyse, buse diye bir kızla buluştum " yalan yok" gibi . Bu bana çok itici, yalancı biri hissiyatını verir. Normal hayatta da bu tarz konuşan birilerinden hiç hoşlanmam. Neyse bu önemli değil ancak sen bir erkekle buluşmadın dimi falan gibi cümleler bana hiç olgunca gelmiyor. Bir ilişkide bu tarz cümleler çok saygısızca. Güven desek olması gereken şuydu. Sizi arar, hayatım günün nasıl geçti der, benim ilkokuldan Buse diye bir arkadaşım var işte bıdı bıdı bıdı onla görüşücez birkaç saat bilgin olsun der, seni de tanıştırıcam birgün birlikte gelirsek çok iyi bir kız der vs. rahatlatır sizi. Sonradan buse diye bir kızla buluştum yalan yok demesi, sizin de dikkat çektiğiniz gibi arkadaşından bahseden biri bunun yerine daha farklı bir ifadede bulunurdu. Benim aklıma şu teori geldi ancak tabi ki bu bir teori, buse ismindeki kızla internetten tanıştılar, o günde kızı aradı ve buluştular falan. Ne oldu bilemiyoruz ancak sevgiliniz bana da güven vermedi.
2 sene önce gecmisinden dolayı güvenemiyorum 2 sene önce dediğiniz gibiydi iste. Bana artık onlar eskıde kaldı artık böyle biri değilim desede insan süpheleniyor..Bu güvensizlik her an bişey olacak paronaya ile ilişki gitmez.ayrıl güven vermiyor sana .sürekli onla bunla ayakta öpüşen biri mi bu.yani demekki seni şüphelendiren bileyler olmuş.böyle gitmez.vazgec
Aynen öyle valla.Çelişkili ifadeler veriyor, ağzından cımbızla laf alınıyor ve her seferinde önceden bahsetmediği bir şey yumurtluyor. Ben olsam şüphelenirdim ve sinir olurdum. Buse ya da başkası, orada sizin kızacağınız bir şey yaptığı kesin. Bırakın ne hali varsa görsün.
Aynen imkansiz2 erkek tatile gidicek , bar bar gezecek konserlere gidwcek ..
Ama basi önünde geri dönecek imkansizzzz
Söyledikleri çelişkili değil mi?Ya bilmiyorum cocuk gercekten anlatmaya da bilirdi durust davranmis ama aldatti mi aldatmadi mi bilemedim. Zor bi durum. Cocuk yalan soyluyosa da cok usturuplu soyluyo yani anlattiklarinda bi acik yok herseyin bi kilifi mutlaka var. Eger oyleyse usta bi yalanci bu cocuk. Ama olmaya da bilir soyledikleri gercek de olabilir
Bana celiskili helmedi ne soylediysen direkt bahanesini soylemis cok usturuplu uydurmus eger yalansa. Eger gercekten yalansa bu cocuk cok psofesyonel de aldatir. Ama bilemedim valla hala aldattigi kesin degil aldatmis da olabilir yani emin olamiyorumSöyledikleri çelişkili değil mi?
Ay harbiden oymus. O lafin uzerine zaten ayrilmasi lazimdi. O lafi edenin bunlari yapmasina sasirmadimCnm bu hamburger ismarlayim patatesleri sen yersin diyen cocukmu?.eger oysa ondan sana zaten hayir gelmez smdiye coktan ayrilmaliydn bence.....yalan soyluyo olabilir ama acik vermiyo...snde paronayak derecede suphecisin..boyle kendini yer bitirirsin ...