• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel aldatıldım galiba

Bu güvensizlik her an bişey olacak paronaya ile ilişki gitmez.ayrıl güven vermiyor sana .sürekli onla bunla ayakta öpüşen biri mi bu.yani demekki seni şüphelendiren bileyler olmuş.böyle gitmez.vazgec

Sevgilinizin konuşma stili aynı yazdığınız gibiyse, buse diye bir kızla buluştum " yalan yok" gibi . Bu bana çok itici, yalancı biri hissiyatını verir. Normal hayatta da bu tarz konuşan birilerinden hiç hoşlanmam. Neyse bu önemli değil ancak sen bir erkekle buluşmadın dimi falan gibi cümleler bana hiç olgunca gelmiyor. Bir ilişkide bu tarz cümleler çok saygısızca. Güven desek olması gereken şuydu. Sizi arar, hayatım günün nasıl geçti der, benim ilkokuldan Buse diye bir arkadaşım var işte bıdı bıdı bıdı onla görüşücez birkaç saat bilgin olsun der, seni de tanıştırıcam birgün birlikte gelirsek çok iyi bir kız der vs. rahatlatır sizi. Sonradan buse diye bir kızla buluştum yalan yok demesi, sizin de dikkat çektiğiniz gibi arkadaşından bahseden biri bunun yerine daha farklı bir ifadede bulunurdu. Benim aklıma şu teori geldi ancak tabi ki bu bir teori, buse ismindeki kızla internetten tanıştılar, o günde kızı aradı ve buluştular falan. Ne oldu bilemiyoruz ancak sevgiliniz bana da güven vermedi.

Sevgilinizin konuşma stili aynı yazdığınız gibiyse, buse diye bir kızla buluştum " yalan yok" gibi . Bu bana çok itici, yalancı biri hissiyatını verir. Normal hayatta da bu tarz konuşan birilerinden hiç hoşlanmam. Neyse bu önemli değil ancak sen bir erkekle buluşmadın dimi falan gibi cümleler bana hiç olgunca gelmiyor. Bir ilişkide bu tarz cümleler çok saygısızca. Güven desek olması gereken şuydu. Sizi arar, hayatım günün nasıl geçti der, benim ilkokuldan Buse diye bir arkadaşım var işte bıdı bıdı bıdı onla görüşücez birkaç saat bilgin olsun der, seni de tanıştırıcam birgün birlikte gelirsek çok iyi bir kız der vs. rahatlatır sizi. Sonradan buse diye bir kızla buluştum yalan yok demesi, sizin de dikkat çektiğiniz gibi arkadaşından bahseden biri bunun yerine daha farklı bir ifadede bulunurdu. Benim aklıma şu teori geldi ancak tabi ki bu bir teori, buse ismindeki kızla internetten tanıştılar, o günde kızı aradı ve buluştular falan. Ne oldu bilemiyoruz ancak sevgiliniz bana da güven vermedi.
Bende böyle düşünüyorum aynı oh be yalnız değilmişim valla tamda böyle oldu kesin.

Bu güvensizlik her an bişey olacak paronaya ile ilişki gitmez.ayrıl güven vermiyor sana .sürekli onla bunla ayakta öpüşen biri mi bu.yani demekki seni şüphelendiren bileyler olmuş.böyle gitmez.vazgec
2 sene önce gecmisinden dolayı güvenemiyorum 2 sene önce dediğiniz gibiydi iste. Bana artık onlar eskıde kaldı artık böyle biri değilim desede insan süpheleniyor..

Çelişkili ifadeler veriyor, ağzından cımbızla laf alınıyor ve her seferinde önceden bahsetmediği bir şey yumurtluyor. Ben olsam şüphelenirdim ve sinir olurdum. Buse ya da başkası, orada sizin kızacağınız bir şey yaptığı kesin. Bırakın ne hali varsa görsün.

Ne fakıma gitti bu bodruma ya içip icip cozutuyor abileriymis bi de kim ben sizin abinizim der allahaskina. 70 yasindaki adama yazsam on dkda tav olur ben senin dedenim demez. Abinizim ben sizin ne ya ayriyeyen niye cogul :) bunlar danaya girer gibi birlesip mi gelmisler seninkine yazmaya :D

sevgilin güven vermiyor, çelişkili konuşuyor.
üstelik 2 sap erkek bodrum'a zaten masum masum denize girip bronzlaşmaya gitmemiştir.
onlar ne planlar kurup gitmiştir. niyetlerinde kaçamak yokduysa bende birşey bilmiyorum.

Guven vermiyor belli..Yoksa paranoya değil bu..Paranoya yersiz suphelerden olusur da kurdugu cumleleri birebir yazdiysan gercekten guven vermeyen tavirlar,onunla oturup açık açık konus derim ben.

Ya bilmiyorum cocuk gercekten anlatmaya da bilirdi durust davranmis ama aldatti mi aldatmadi mi bilemedim. Zor bi durum. Cocuk yalan soyluyosa da cok usturuplu soyluyo yani anlattiklarinda bi acik yok herseyin bi kilifi mutlaka var. Eger oyleyse usta bi yalanci bu cocuk. Ama olmaya da bilir soyledikleri gercek de olabilir

Daha ikinizde büyümemişsiniz yahu, ilişki yürütmek sizin neyinize. 6. Hissim benimde kuvvetlidir ama seninki paranoyaklıga baglamıs. Erkek arkadasında güven veren bi tip değil ayrılın bence :KK14:

Ya bilmiyorum cocuk gercekten anlatmaya da bilirdi durust davranmis ama aldatti mi aldatmadi mi bilemedim. Zor bi durum. Cocuk yalan soyluyosa da cok usturuplu soyluyo yani anlattiklarinda bi acik yok herseyin bi kilifi mutlaka var. Eger oyleyse usta bi yalanci bu cocuk. Ama olmaya da bilir soyledikleri gercek de olabilir
Söyledikleri çelişkili değil mi?

Olmaz sizin iş.
Sen de bu paranoyaklık varken sonunuz hayra alamet değil.
Zaten sen terk etmek için neyi bekliyorsun anlamadım,hissediyorum hissediyorum dedin,çocuğu zorla köşeye sıkıştırdın yaptı ya da yapmadı ama yapmadım diyorsa ve sen de seviyorsan güvenmen lazım yok sen illa hislerinde yanılmadığını kanıtlamak için çocuğu zorla ihanet ettin moduna soktun.Alemsin valla :))

Cnm bu hamburger ismarlayim patatesleri sen yersin diyen cocukmu?.eger oysa ondan sana zaten hayir gelmez smdiye coktan ayrilmaliydn bence.....yalan soyluyo olabilir ama acik vermiyo...snde paronayak derecede suphecisin..boyle kendini yer bitirirsin ...

Dün gece dediğiniz zaman diliminde arkadaşıyla içmeye gittiyse nasıl eski arkadaşıyla waffle yiyor? Klonlanmış mı yoksa? :KK17: Duman konseri-waffle-içmeye gitmek... Beynim yandı. :p

Söyledikleri çelişkili değil mi?
Bana celiskili helmedi ne soylediysen direkt bahanesini soylemis cok usturuplu uydurmus eger yalansa. Eger gercekten yalansa bu cocuk cok psofesyonel de aldatir. Ama bilemedim valla hala aldattigi kesin degil aldatmis da olabilir yani emin olamiyorum

Cnm bu hamburger ismarlayim patatesleri sen yersin diyen cocukmu?.eger oysa ondan sana zaten hayir gelmez smdiye coktan ayrilmaliydn bence.....yalan soyluyo olabilir ama acik vermiyo...snde paronayak derecede suphecisin..boyle kendini yer bitirirsin ...
Ay harbiden oymus. O lafin uzerine zaten ayrilmasi lazimdi. O lafi edenin bunlari yapmasina sasirmadim

Back