Çok güzel aldatıldım galiba

sen bu çocuğu bodruma göndermeyecektin yada sende gidecektin. mekan bodrum, iki tane sap barda konserde ne yapacaklardı? evli değilsin nişanlı değilsin ciddi bir şey yok sorumluluk yok. aldatsa ruhun duymaz. zaten kaçamak planlamayan adamda erkek arkadaşıyla bodruma gidip konser konser bar bar gezip her gece sarhoş olmaz. gider bir otelde yer içer denizine girer seni arar vs.

Ööf sorma. Club çocuvvv qhahsjkak

Ayneen hemde ne sdlfhlsdf :KK70: Kız muffin özlemiştim senide iyi ettin geldin :KK73:
Bide üstüne doğru düzgün tatiline gitmişsin yürü tatilini yap gel neyin peşindesin çocukluk arkadaşı waffle bilmemne.Yıllardır görmediyse bundan sonrada görmeyebilirdi yani.Salak bide kendini dürüst ilan etmiş :KK70: :KK70: Boş insanlar zor.

Karşılıklı güven yok ne yazık ki iliskinizde. O size soruyor görüştün mü biriyle diye,siz ona soruyorsunuz. Ayrıca erkeklerin şu "söylemeye de bilirdim ama ben naptim söyledim" zirvaligindan da nefret ediyorum.

Ya bu paranoyaklik falan degil kiz hakli ya. Guvenlede ilgisi yok cocugun dedikleri cok celiskili. E kizda tabi sorular sorcak.bi kere kizla niye bulusuyoki bulusmamasi gerek. sen gitsen erkek arkadasla bulussan neler yapardi acaba. Hic bi sucun yok senin

Ayneen hemde ne sdlfhlsdf :KK70: Kız muffin özlemiştim senide iyi ettin geldin :KK73:
Bide üstüne doğru düzgün tatiline gitmişsin yürü tatilini yap gel neyin peşindesin çocukluk arkadaşı waffle bilmemne.Yıllardır görmediyse bundan sonrada görmeyebilirdi yani.Salak bide kendini dürüst ilan etmiş :KK70: :KK70: Boş insanlar zor.
Waffle bide :KK70: ya bu "biz waffle yedik" olayı dört beş sene öncede kalmadı mı? Cidden öyle bi akım vardı :KK70: neyse ki uymamıştım kro muyum ben seremoni düzenliym waffle yedim diye :KK70: :KK70: :KK70:

Ay bu arada ben de seni özledim :*

Waffle bide :KK70: ya bu "biz waffle yedik" olayı dört beş sene öncede kalmadı mı? Cidden öyle bi akım vardı :KK70: neyse ki uymamıştım kro muyum ben seremoni düzenliym waffle yedim diye :KK70: :KK70: :KK70:

Ay bu arada ben de seni özledim :*

aslfhlsdf :KK70: Dimi yaa ilk popi olduğu zamanların akımı :KK70: :KK70: Amaaan zırt.Aklı varsa ayrılsın zaten konu sahibide.Bu ne len.

okurken gülmemek için zor tuttum kendimi
bu konuşmalardan mı aldatıldığını anladın?
madem güvenin yok o zaman sevgilinle gideydin bodruma
yada ona gitme diyeydin
ayy yoruldum içim şiştii

bu kadar kafana takacaksan gitme diyecektin en başından.
ben de şüphelenirdim ne yalan söyliyim ve ben anlamam eski arkadaş felan isterse geri kafalı desinler kıskanırım.
seni de haklı buluyorum ama güven probblemin var bence.

Ya bu paranoyaklik falan degil kiz hakli ya. Guvenlede ilgisi yok cocugun dedikleri cok celiskili. E kizda tabi sorular sorcak.bi kere kizla niye bulusuyoki bulusmamasi gerek. sen gitsen erkek arkadasla bulussan neler yapardi acaba. Hic bi sucun yok senin
Ağzından bal damlıyorr beee sonunda konuyu anlayan birisi.

okurken gülmemek için zor tuttum kendimi
bu konuşmalardan mı aldatıldığını anladın?
madem güvenin yok o zaman sevgilinle gideydin bodruma
yada ona gitme diyeydin
ayy yoruldum içim şiştii
Aynen onla gidiyim nisanlim değil birseyim değil onunla tatile gitmek mi?
Gitme desem dinlicekti sanki hayat onun hayati gider gitmez kime ne ben sadece bi dediği bi dediğini tutmuyor derdindeyim zaten yalan söylediği de ortada basbaya.

Aynen onla gidiyim nisanlim değil birseyim değil onunla tatile gitmek mi?
Gitme desem dinlicekti sanki hayat onun hayati gider gitmez kime ne ben sadece bi dediği bi dediğini tutmuyor derdindeyim zaten yalan söylediği de ortada basbaya.
sevgilinle tatile gitmek de ne var ayrı odalarda kaldıktan sonra?
o zaman böyle kendi kendini yemeye devam edersin ne diyim hayırlısı olsun

Güven problemi değil bana yalan soylediği ortada.
ben günahına girmiyim. sen daha iyi bilirsin bizzat konuşan sensin çünkü.
mesajla aramayla değil karşına alıp konuşacaksın. hal ve hareketleri belli eder zaten yalan söyleyip söylemediğini. valla bıraksınlar eski arkadaş masallarını hiç inandırıcı değil ki iki erkeğin tek başlarına tatile gitme şeyi de neymiş.

ha bu arada önceki konunu da okudum. orda arkadaşımın da sevgiilisi var ama o da gelmedi demişsin. yani sevgilin öyle demiş zaten burda da tekrar değinmişsin de

Ağzından bal damlıyorr beee sonunda konuyu anlayan birisi.
Cunku bende senin gibiyim biraz arastirici yonum var herseyi en ince ayrintisina kadar sorarim. Hem ne kdar guvensemde sonucta erkek ve orda tek basina naptigi belli degil. Bence bu iliski yurumez. Benimde hislerim kuvvetlidir. Arkadaslarim hep boyle seyleri bana sorar bebde yorumumu yaparim

Cunku bende senin gibiyim biraz arastirici yonum var herseyi en ince ayrintisina kadar sorarim. Hem ne kdar guvensemde sonucta erkek ve orda tek basina naptigi belli degil. Bence bu iliski yurumez. Benimde hislerim kuvvetlidir. Arkadaslarim hep boyle seyleri bana sorar bebde yorumumu yaparim
Bencede yürümez bitirmek en iyisi.

X