Sevgilimi dün akşam arıyorum arıyorum açmıyor sabah bir mesaj uyuyakalmjsim diye.peki aşkım olsun dedim.sonra kullandığı hattın bireysel şifresini biliyordum onunla girdim bakiyim napmis diye ve ne görüyum birsürü arama mesaj bana uyuyorum dediği esnada.bir zamn sonra yurtdışı mesaj arama oldu.Gürcistana gitmis yaşadığı yere 2 saat mesafe de batum.Batum a normalde arada gidiyordu.ben de biliyordum.ama kiziyordum çünkü gittiği yer disko ve hayat kadınları var Gürcü kadınlar.bana dün akşam söylemeden gitmiş ve beni daha dün yolcu etti ailemin yanına geldim. Bunu bi saat önce gördüm ve sok oldum bu adamla 1 aydır aynı evde yasiyodum ona deli gibi aşigim ama bu yaptığı karşısında ne yapicagimi bilemez durumdayim.evlenmeyi dusunuyoruz ama bu yaptıklarına bakın
ve biraz daha inceledigimde benim sınavım olduğu bi gün benim ders çalıştığım bi gün akşam saat 12 civarında 20 tane falan eski sevgilisiyle mesajlasmis.mesajın içeriği gözükmüyor.bi kaçtane MMS de atmış.foto yani.çok agrima gitti bu durum.seneye dönücem diye esyalarimin yazin bana gerekli olmayanlari da ona birakmistim.şimdi terketsem onları almak için görüşmek zorunda kalicam terketmek de istemiyorum onu seviyorum sizce görmezden mi gelsem yoksa ayrılsam mi veya esyalarimi alana kadar mı idare etsem öf kafam çok karışık ve cok Üzgün ve kırgın im
o zaman hiç aldatıldım diye konu açmasınKonu sahibi bir mesajında 'zengin ama seviyorum bunla alakası yok' yazdı. O yorumdan sonra konuya daha dönemedimYahu sanki adam aylık maaşa mı bağlıyorsa Bir insanın böyle bir şeyi kabul etmesi için ciddi ciddi kendini sevmemesi lazım kendini önemsememesi lazım...
Bunu düşünmen bile koca bir hata!!! Tabiki ayrılmalısın ama eğer eşyalarını düşünüyosan git eşyalarını al ve yüzleş öyle bir ayrıl ki feleği şaşsın çünkü belli ki kendisini çok zeki sanıyo...Sevgilimi dün akşam arıyorum arıyorum açmıyor sabah bir mesaj uyuyakalmjsim diye.peki aşkım olsun dedim.sonra kullandığı hattın bireysel şifresini biliyordum onunla girdim bakiyim napmis diye ve ne görüyum birsürü arama mesaj bana uyuyorum dediği esnada.bir zamn sonra yurtdışı mesaj arama oldu.Gürcistana gitmis yaşadığı yere 2 saat mesafe de batum.Batum a normalde arada gidiyordu.ben de biliyordum.ama kiziyordum çünkü gittiği yer disko ve hayat kadınları var Gürcü kadınlar.bana dün akşam söylemeden gitmiş ve beni daha dün yolcu etti ailemin yanına geldim. Bunu bi saat önce gördüm ve sok oldum bu adamla 1 aydır aynı evde yasiyodum ona deli gibi aşigim ama bu yaptığı karşısında ne yapicagimi bilemez durumdayim.evlenmeyi dusunuyoruz ama bu yaptıklarına bakın
ve biraz daha inceledigimde benim sınavım olduğu bi gün benim ders çalıştığım bi gün akşam saat 12 civarında 20 tane falan eski sevgilisiyle mesajlasmis.mesajın içeriği gözükmüyor.bi kaçtane MMS de atmış.foto yani.çok agrima gitti bu durum.seneye dönücem diye esyalarimin yazin bana gerekli olmayanlari da ona birakmistim.şimdi terketsem onları almak için görüşmek zorunda kalicam terketmek de istemiyorum onu seviyorum sizce görmezden mi gelsem yoksa ayrılsam mi veya esyalarimi alana kadar mı idare etsem öf kafam çok karışık ve cok Üzgün ve kırgın im
teşekkür ederim tavsıyelerın ıcın sagol.Sizin gibi arkadaşlar olunca kendımı daha güçlü hissediyorum sağolun.Ama üzülüyorum ilk defa aldatıldım kendimi çirkin görüyorum halbuki güzelim ve bana sureklı ıltıfatlarda bulunuyordu benı cok begenıyordu nıye boyle bırsey yaptıgını hala anlayamıyorumBunu düşünmen bile koca bir hata!!! Tabiki ayrılmalısın ama eğer eşyalarını düşünüyosan git eşyalarını al ve yüzleş öyle bir ayrıl ki feleği şaşsın çünkü belli ki kendisini çok zeki sanıyo...
Bide 22 yaşındasın herşeyin daha çok başındasın böyle bir adamla neden uğraşasın hayatını bitiresin ki tatlım bi an önce kendine gel...
yanmıyor degıl yasayıp yasamadıgımı anlayamıyorum su an ruh gıbıyımbütün bunlarla beyniniz nasıl olup da yanmıyor ve gelip hala sakin sakin ayrılsam mı diye soruyosunuz ben anlamıyorum.
e güzelim ayrılayım mı, şans vereyim mi, ama eşyalarım diye bir sürü şey yazmışsın.yanmıyor degıl yasayıp yasamadıgımı anlayamıyorum su an ruh gıbıyım
degmez de mi ? ama üzülüyorum işte salak yerıne konmus düşük görülmüş gibi hissediyorume güzelim ayrılayım mı, şans vereyim mi, ama eşyalarım diye bir sürü şey yazmışsın.
adam seni hem fahişelerle hem de eski sevgilileriyle aldatmış üstelik de senden 16 yaş büyük.
üzüldüğüne değmez.
Boşanmış ve 2 çocuklu olduğunuda unutmayalım lütfene güzelim ayrılayım mı, şans vereyim mi, ama eşyalarım diye bir sürü şey yazmışsın.
adam seni hem fahişelerle hem de eski sevgilileriyle aldatmış üstelik de senden 16 yaş büyük.
üzüldüğüne değmez.
Cok üzgünüm mutsuzumBoşanmış ve 2 çocuklu olduğunuda unutmayalım lütfen
Ya neden üzülüyosun sen bu adamla evlenmeyi düşünüyodun al evlenmeden herşey çıktı meydana neden şükretmiyorsun ki.Cok üzgünüm mutsuzum
Evlenmezdim herhalde. Kızlığımı ona verdiğime pişman oldum sadece ona üzülüyorum.Ya neden üzülüyosun sen bu adamla evlenmeyi düşünüyodun al evlenmeden herşey çıktı meydana neden şükretmiyorsun ki.
Ama nedense sen bu adamı şimdiki hayatından kurtulma planı olarak gördüğünü düşünüyorum, birşey sorucam bu adamın parası olmasa gene 2 çocuğunu takmayıp evlenmeyi düşünürmüydün bunu kendine cevapla bana söylemen pek de önemli değil