Galiba aldatildim :(

Hani başlığa "galiba aldatıldım" yazmışsın ya heh işte galibası mı kalmış be canım bal gibi de aldatılmışsın. Üstelik o kadar şeyi öğrendikten sonra bir de hala seviyorum falan yazmışsın, inanamayıp doğru mu anladım diye tekrar okudum yazdıklarını. Bunları öğrendikten sonra nasıl hala bu adamları sevebiliyorsunuz aklım almıyor. Benim böyle durumlarda karşımdakinden soğuma hızım, ışık hızına kafa tutuyor nerdeyse.

aldatma belirtileri bunlar. hem şifresiyle bakmışsın. affetme derim

Ben anlamadım suan .özür dilerim yorumları da okuyamadim. Neden bu yaptığını alttan almak zorundasınız ki. Gormemezlige gelmek hiç birşeye yaramıyor. Görmezden gelmeye calissanizda gözünüze soka soka yapar. Ki sizde sifresinin olduğunu biliyor. Bilmesine ragmen sizin goreceginizi bile bile yapmış. Çünkü yeni heyecanlar ariyor. Sıkılmış. Ama en güzeli sessizliğe burunmek. Kendinizi sevin. Bakımlı olun. Kendinizde degisiklik yapin. Umursamaz olun. Eşyalarınızı da alın bence.

o zaman hiç aldatıldım diye konu açmasın
eğer o kadın bunu kabul edıyosa adam aldatmakta yüzde binbeşyüz haklı
konu sahıbıne sadece limitsiz kredı kartı versin, altına arabasını versin yeter bence.
yazık.

Bunu düşünmen bile koca bir hata!!! Tabiki ayrılmalısın ama eğer eşyalarını düşünüyosan git eşyalarını al ve yüzleş öyle bir ayrıl ki feleği şaşsın çünkü belli ki kendisini çok zeki sanıyo...
Bide 22 yaşındasın herşeyin daha çok başındasın böyle bir adamla neden uğraşasın hayatını bitiresin ki tatlım bi an önce kendine gel...

Ya ben terketmeni gerektirecek bi sebep görmedim ortada. Ne var yani eski sevgilisiyle görüşmüşse belki kızdan yemek filan tarifi alıyordur. Uyudugu sırada belki evdeki kücük kuzeni teli alıp aramıştır birilerini. Batum'a da kadın kız görmeye gittigini nerden de cıkardın orada çok güzel müzeler ören yerler var bence oralara gitmiştir yok bırakma sen bu çocugu bulunmaz hint kumaşı bi daha nerden böyle bulacaksın onun gibi yakısıklı sevimli daha o senin biricik kocişin olacak filan falan...

bütün bunlarla beyniniz nasıl olup da yanmıyor ve gelip hala sakin sakin ayrılsam mı diye soruyosunuz ben anlamıyorum.

Kizim sana hayat tecrubemi soylicem,kimle ask yasaydiysam yanlisini gordugum an biraktim.ama o erkekler evlendi ve halen yanlislara devam,ama esleri biliyor.etrafimdada var,bildigi halde susan,simdi karar seni ya benim gibileri tarafini secersin,yada diger tarafi,hayat senin,sana kiziyorlar ama ben kizmiyorum,ha unutmadan erkekler benim tarafi degil diger tarafi seciyor,diger taraf ole mutlu,ama benim gibiler ole mutlu olmaz,tatlim cok guzel bir hayat var,secim snein,nasil mutlu olurdan onu yap...

Direkt
aldatıldn
Ve ayrılmak bunu doğrulamak için buraya yazmaktan daha doğru bir seçenek kendiniz için

teşekkür ederim tavsıyelerın ıcın sagol.Sizin gibi arkadaşlar olunca kendımı daha güçlü hissediyorum sağolun.Ama üzülüyorum ilk defa aldatıldım kendimi çirkin görüyorum halbuki güzelim ve bana sureklı ıltıfatlarda bulunuyordu benı cok begenıyordu nıye boyle bırsey yaptıgını hala anlayamıyorum

Bugün başka bir olayını da yakaladım badoo dıye bı yere uyeymıs face sıfresını bıldıgım ıcın oraya uye mıdır dıye facebookla baglan yaptım ve bırsuru mesaj gordum daha dun aksam bıle yazmıs ve bana askım dıyor hala ya delırıcem bırsuru kadına slm yazmıs hos bayansın yazmıs of allam ben nası bı hata yaptım nası bı adamı sevdım ya cok uzgunum cok mutsuzum coookk

degmez de mi ? ama üzülüyorum işte salak yerıne konmus düşük görülmüş gibi hissediyorum

Cok üzgünüm mutsuzum
Ya neden üzülüyosun sen bu adamla evlenmeyi düşünüyodun al evlenmeden herşey çıktı meydana neden şükretmiyorsun ki.
Ama nedense sen bu adamı şimdiki hayatından kurtulma planı olarak gördüğünü düşünüyorum, birşey sorucam bu adamın parası olmasa gene 2 çocuğunu takmayıp evlenmeyi düşünürmüydün bunu kendine cevapla bana söylemen pek de önemli değil

Evlenmezdim herhalde. Kızlığımı ona verdiğime pişman oldum sadece ona üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…