galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

Nasil bir uslup bu boy Allah askina?????

konu sahibinin uslubu bana daha garip geldi.gayet cool hatun modunda yazmış konuyu.bilmiyorum belki onun bulundugu ortamda bunlar normaldir ama çok rahat yazmış

her şey ortada bence galibası kalmamış artık. boşan demek kolay ama sana kalmış bişey. ortada yalan varsa zaten bitmiştir.

Hamilesin dikkatli ol, sakın beraber olma o adamla Allah korusu hastalık kaparsın.
Ama ben boşanmayacğını düşünüyorum, o yüzden bilmiyomuş ayağına yat.
Sevgiler..

Sakın eşinizle korunmasız birlikte olmayın, sakın!!! Boşanıp boşanmamak size kalmış ama potansiyen std taşıyıcısı, her şeyden önce annesiniz, enfeksiyona ve virüslere dikkat edin.

GALİBA'sı yok bu işin. Elinde gözle görülür kanıtların var kocanın sözlerini yada yalanlarını bastıran. Almanya gibi bir yerdesin ve bildiğim kadarıyla bu gibi boşanmalarda yada cocukla ortada kalma durumlarında devlet fazlasıyla destek çıkıyor. Ailenizde destek çıkar tabi onlarda oradaysa. Böyle birşey kesinlikle kabul edilemez BENCE affedilemez. Her ne olursa olsun sen onun bebeğini taşıyorsun. O ise 5dk lık zevki uğruna seni ve çocugunu düşünmeden mantıksızca harekette bulunuyor.

Evet sakin olup o şekilde düşünmelisin ama şunu da unutma Affettiğin zaman ileride sürekli olarak onu düşünüceksin her dk ne yapıyor yine gittimi acaba diye. Buda zaten ömrün boyunca için için kendini yemekle geçicek. Şuan olan sana ve çocuguna oldugu gibi ileridede yine kendine olucak ve bunuda ister istemez çocuğuna yansıtıcaksın..

Can taşıyor şuan ya.ben olsam ilk ailesiyle görüşür onlarla hareket etmek isterdim yani şuan bende hamileym ama allah korusun eşim boyle yapms olsa ailesine sevk ederim bebegimide kendimize tek başımıza riske sokamazdm..o adam terk edilmeyi hak edyr ama.

Ben bu yaptığının ilk kez olduğunu düşünmüyorum.
Geneleve giden insanlar tekrar tekrar bunu yapıyorlar, ne kadar iğrenç gelse de onların alışkanlığı haline geliyor bu.
Boşanır mısınız bilemem ama test yaptırın siz de eşiniz de.
Hatta daha sonra doğunca da çocuğunuza.
Her türlü hastalık olabilir...

boşanmak o pisliğe tenezzül eden adamla yaşamaktan daha kolay.
ancak boşanmayacaksanız sakın hastaneden hastalık kapmadığına dair rapor almadan yanınıza yanaştırmayın.
evde tertemiz eşi duruken bu kadar nefs peşinde koşulur mu yahu.

konu sahibi arkadaşım bize bir haber et iyi misin hamilesin endişelendim valla ya Allah senin yanında olur kimse olmasa da, sakince bu adamdan kurtul sen annesin kutsalsın erkeklere muhtac değiliz temizliğe gider, bulaşıkçı olarak çalışır yine kendime bakardım ben olsam. ha şimdi herkes bu meslekleri küçümsüyor musun falan demesin kastım şu, zor emeği çok isteyen meslekler olduğu için söyledim. inanın hiçbir mesleğim olmasa bile ayrılırdım ben. Lütfen bu işkence gibi evliliğe tahammül etmeyin

Boşuna demiyorum bazı hatunlar eşini yatakta yakalasa gelip buraya yazacak kızlar şimdi aldatıldım mı diye..yok kuzum aldatılmadın çarşaf değiştiriyorlardı..
e buraya bir derdim var diye kategori acılmıs ki millet derdini yazıyor ne var zaten kimse kimseyi tanımıyor kimse kendini tamamen desifre etmiyor buda daha rahat içimizi dökmemizi saglıyor işte. kadın derdini anlatmış yardım istiyor caresiz. carsaf degıstrıyorlardı vs dogru degıl oda bılıyor aldatıldıgını farkında . aldatıldım mı aldatılmadım mı dıye sormuyor. olayı anlatmıs ıste acık acık. napacagını bılemıyor. belliki duygusal kafası karısık biiri stresli ve daha yep yenymiş evlilikleri allahım yardımcısı olsun yaa birde haber alabilseydik netice nedir naptı konustumu acaba neye karar verdi. inşallah dogru yolu bulur.

İnan birçok hamile kadının başına gelen olay bunlar..Öyle çok konu okudum ki bura.Sonuçları mı...Konu sahibine göre değişiyor..

konu sahibinin uslubu bana daha garip geldi.gayet cool hatun modunda yazmış konuyu.bilmiyorum belki onun bulundugu ortamda bunlar normaldir ama çok rahat yazmış
yok canım ya kadın belkı yazarken elı ayagı tıtryordur zor dayanıyordur ama kendını ıfade etmesı gerekıyor acıklayabıldıg kadarını acıklamıs zaten

ben bu yazıya takıldım nasılbir tanıdık genel evde eşini göruyor
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi.

Herşey biryana, bu ne sorumsuzluk yaaa hastaliktan da mi korkmuyor acaba.

Konu başlığını oku bi.galiba diyor inanmak istemiyor.
Konuyu okuyunca üzülüyorum ve
Dalga mı geciyor diyorum içinden o derece.
Bu kadar nasıl saf oluuor kadınlar
Kötü bir durum şu acıdan .biz kadınlar erkeklerin kıcına anında tekme atmak yerine inandırmak istiyoruz yalanlara.
Buraya gelip galiba diyorsa hala aldatılacaktır.bazı kadınlar gercekten böyle.ve gercekten kahredici bi durum..olayın sonunu görüyoruz bir coğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…