galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

Ben sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan

yarin konuscam esimle ... ben aslinda asla kabul edemem böyle biseyi ams karnimda bi can tasiyorum ve dahada zorlasiyor karar vermek
Karninda tasidigin can yalnizca senin evladin degil yani sadece senin onu dusunmenle korunmus olmuyor. Kaldi ki bosanmayaraj da korumus olmuyorsun. Ne yazikki babasi onun varligini ve karisini hice saymis ve genel eve gitcek kadar ucuz bi hareket yapmis. Bosanmaniz gerektigini dusunuyorum allah yrdimciniz olsun. Saglikla ve huzurla kucaginiza alin yavrunuzu

Ben sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan
Diyebilecegim tek bisey var. bebegini sevmeme gibi ihtimal yok onu herseyden kendinden cok seveceksin kiyma ona lutfen pisman olma

Allah yar ve yardımcınız olsun bebebeğini Elbette cok seveceksın o masum dünyakar tatlısı sevılmezmı hıc :emir_bebek:

Diyebilecegim tek bisey var. bebegini sevmeme gibi ihtimal yok onu herseyden kendinden cok seveceksin kiyma ona lutfen pisman olma
Tek istediğim onu kendimden Herşeyden daha çok sevmek yoksa bu durumla baş edemem pişman olursam bunu neden Yaptım nerden çıktı dersem çok korkuyorum çok Allah yardımcım olsun eğer öyle dersem sanırım Aklımı kaybederim :KK43:(

Tek istediğim onu kendimden Herşeyden daha çok sevmek yoksa bu durumla baş edemem pişman olursam bunu neden Yaptım nerden çıktı dersem çok korkuyorum çok Allah yardımcım olsun eğer öyle dersem sanırım Aklımı kaybederim :KK43:(
Inan ki bosuna kuruntu yapiyosun benimde evladim var ve onu ne kadar sevdigimi sana anlatamam herseyden ote . Allah acilarini gostermesin. Sabret yavruna kavusunca bu dusuncelerinden utancaksin bile

Cocuk sadece babasi yanindaysa mi sevilir? Hic sucu yok o seni hissederek büyüyo icinde. Dogdugnda senin koynuna girince güvende hissetcek kendini.
Suan yasadiklarindan dolayi üzülüyosun aklin cok karisik..
Ama o bebek masum. Allah verdi.
Sinav dünyasi umarim bebeginle beraber atlatirsin bu günleri..

Cocuk sadece babasi yanindaysa mi sevilir?
Suan yasadiklarindan dolayi üzülüyosun aklin cok karisik..
Ama o bebem masum. Allah verdi.
Sinav dünyasi umarim bebeginle beraber atlatirsin bu günleri..
Inşallah inan istediğim bu bebeğimi de kendimi de artık üzmek istemiyorum ama e
Bebeginizden degil esinizden bosancaksiniz ki ins oyle bisey olmaz . Allah yardim etsin size
Âmin canım inşallah Hayırlısı olur

Inşallah inan istediğim bu bebeğimi de kendimi de artık üzmek istemiyorum ama e

Âmin canım inşallah Hayırlısı olur
Yazdıklarınızı görünce yazmadan geçemedim. Durumunuz zor, Allah yardımcınız olsun ancak evlat sevgisi o kadar başkaki..

Onu bir hissetmeye başlayın bakın içiniz nasılda kıpır kıpır olacak.

Hele gözlerine bir kere bakınca artık hayattaki en önemli şeyin o olduğunu anlıyorsunuz ve annelik öyle bir güç veriyor ki insana herşeye göğüs gerebileceginizi hissediyorsunuz.

Az once bebegimi doyurmak için uyandım.

Bir kez daha elini tuttum ve Allah hiç ayirmasin diye dua ettim.

Onu sevmemeniz mümkün değil, ayrılırsanız babasız büyütmek kolay olmayabilir ancak annelik öyle bir güç ki onu hissetmeye başlayınca herşey daha da kolaylaşacak.

Sorununuzu bilmiyorum ama Inşallah herşey yolunda gider de babasıyla huzurla büyütebilirsiniz.

özelden yazayım sana

cnm bak ben ogrendıgımde 6 aylık hamıleydım ve hemen aklıma keske erken olsa aldırıp terk ederdım dusuncesı geldı..Şimdı dıyorum kı ıyı kı erken ögrenıp onun canına kıymamısım o travmayı asla atlatamazdım heralde..
Boswer ıyı kötu buyuyecekler ,sen guclu ol yeter...Anne olunca Allah sana oyle bı guc verecek kı gıdene aglamayacaksın bıle..

X