galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

Bide genel evde aldatmış. Bunun hastalığı var , mikrobu var ( tabi herkesten kapılabilir ama sankî genelev daha kötü bilemedim) Bide neden o kadına ısrar ediyo daha önce başkalarini deneyip memnun kalmamış mi daha eski yazismalarida kontrol edin . Ayrıca tanıdıklar görmüş diyosun onlar ne geziyomuş orda onuda merak ettim ???
çok zor bi durum allah yardımcın olsun kafanda aşabileceksen ve esin bir daha yapmama sözü verirse- ki yapmayacağının garantisi yok - bir daha dene ama unutamayacak gibiysen zorlama bi an önce yolunu ciz

Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen
1- Hiçbir genelevin kapısında "burası genelevdir" diye yazmıyor eşin arabayı park ettiği yerin genelev olduğunu nereden biliyor da arkadaşı beklerken genelevin oraya park etmek zorunda kaldım diyor ? Haberi olmayan adam "aaa orası genelevmiymiş yeminle haberim yoktu" derdi. Buradan bile belli herşey..
2- Eşini genelevin oralarda görenler kimler, o kişilerin oralarda işi neydi bu insanlar komple genelevde takılan gizli bir örgüt mü ?
3- Başlığında galiba aldatılııyorum demişsin de bu işin galibası nerede canım benim düpedüz aldatılılıyorsun.
4- E boşan yani.

kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen

Sana su kadarını dıyım; 6 aylık hamıleydım ve esımın telefonunda bı mesaj yakaladım..Eskı ve evlı olan sevgılısıyle dertlestıgını,kadının baska sehırde oldugunu ve bırsey yasamadıgını söyleyıp yalvarıp yakardı ..Aylarca ne yapacagımı bılemedım..Hormonaldı sanırım ..Sonra affettım..3 ay salonda yattı doguma kadar..Kımseye anlatamadım,o utanacagına ben utandım olaydan ıcım ıcımı yedı,kımse bılmedı:KK43::KK43::KK43:
Eger bu sıteyı o zaman bılıyor olsaydım ve bırı bana SAKIN AFFETME deseydı ınan bana hemen kapıya koyardım...Su an bunu buraya yazdıgın ıcın cok sanslısın ve lutfen AFFETME..Sakın affetme...

ben eşinizi orda görenlerin kim olduğunu m.ettim nerden biliyorlar genel ev olduğunu falan.yazıştığı mailden sizi aldatıyor olduğu aşikar o ayrı tabi.

Ben de eşinizi genelevde görenler kısmına takıldım. Onların orada ne işi varmış? Ya da eşinizin bu ilk vukuatı değil ve insanlar sizi böyle uyarıyor. Bariz aldatılmışsınız ve hamilesiniz çok üzgünüm. Allah yardımıcnız olsun.

İşin için de yalan varsa
aldatıyordur
hele bir de genel eve gittiyse çok daha kötü
genel evler öyle pek ulu orta yerlerde olmaz ama
tabi şehirlere göre değişebilir

Gelelim konuya
kocani bosver hemen hastaneye git test yaptir allah korusun hastalik falan kaparsin

Gelelim konuya
Bu okuduklariniza rağmen nasıl eşinize söylemediniz benim eşim 1 kızdan randevu isteyecek ben kıyameti koparırım

Konu başlığını oku bi.galiba diyor inanmak istemiyor.
Konuyu okuyunca üzülüyorum ve
Dalga mı geciyor diyorum içinden o derece.
Bu kadar nasıl saf oluuor kadınlar
Kötü bir durum şu acıdan .biz kadınlar erkeklerin kıcına anında tekme atmak yerine inandırmak istiyoruz yalanlara.
Buraya gelip galiba diyorsa hala aldatılacaktır.bazı kadınlar gercekten böyle.ve gercekten kahredici bi durum..olayın sonunu görüyoruz bir coğumuz
inanmak istemiyor sanırım olayıda anlatmıs ama saskındır. ooff BEn de daha evlilik düşünüyorum ya böyle konular beni çok korkutuyor valla

O kayitlari guvenli bir yere sakla emin ol bir gun lagzim olacaktir .. ben bu durumda bosanma taraftariyim hatta bosanma kararida alirsan yuklu miktarda tazminat davasi ac emin ol kesin kazanirsin hic affetme affedilecek bir tarafi yok esinin Igrencliklerinin.. ben cok net olacagim BOSAN cnm

Peki evliliğiniz devam ediyor mu şıan
Sana su kadarını dıyım; 6 aylık hamıleydım ve esımın telefonunda bı mesaj yakaladım..Eskı ve evlı olan sevgılısıyle dertlestıgını,kadının baska sehırde oldugunu ve bırsey yasamadıgını söyleyıp yalvarıp yakardı ..Aylarca ne yapacagımı bılemedım..Hormonaldı sanırım ..Sonra affettım..3 ay salonda yattı doguma kadar..Kımseye anlatamadım,o utanacagına ben utandım olaydan ıcım ıcımı yedı,kımse bılmedı:KK43::KK43::KK43:
Eger bu sıteyı o zaman bılıyor olsaydım ve bırı bana SAKIN AFFETME deseydı ınan bana hemen kapıya koyardım...Su an bunu buraya yazdıgın ıcın cok sanslısın ve lutfen AFFETME..Sakın affetme...

Bır gecelık kadın ıcın yuva yıkılmaz ama ona ıyı bı ders verınkı ınsan ıcınde cıkamasın yaptıgına bın pışman olsun sızı korkutjak ıstemem ama oda sızde saygılık testındınden gecmenız sız ve bebegınız hakıında ıyı olur,Genelev kadınlarında Zührevı hastalkkları yanı cınsel yolla bulaşan hastalıklar olabılıyor maalesef bı kontroldan gecmeyı ıhmal etmeyın

öncelikle Allah kimseyi sizin durumunuza düşürmesin...evli değilim belki de o yüzden boşan diyenleri affetme diyenleri anlayamıyorum...davranış biçimi aldatmaya yatkın biri değil ve karakteri de pişmanlık, ders çıkarma gibi kavramlara yatkınsa biraz çektirmeyle göz korkutmayla düzeltebilirsiniz gibi geliyor..

tek hatadan tek bir aldatmadan yuvalar yıkılırsa evliliklerin çoğu ölür. bana kalırsa aldatmayan erkek yok yakalanmayan erkek var..(göz aldatması da dahil bunda)

Bır gecelık kadın ıcın yuva yıkılmaz ama ona ıyı bı ders verınkı ınsan ıcınde cıkamasın yaptıgına bın pışman olsun sızı korkutjak ıstemem ama oda sızde saygılık testındınden gecmenız sız ve bebegınız hakıında ıyı olur,Genelev kadınlarında Zührevı hastalkkları yanı cınsel yolla bulaşan hastalıklar olabılıyor maalesef bı kontroldan gecmeyı ıhmal etmeyın

Kaç gecelik kadın için yıkılır???

X