- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi askim_0277
Bır gecelık kadın ıcın yuva yıkılmaz ama ona ıyı bı ders verınkı ınsan ıcınde cıkamasın yaptıgına bın pışman olsun sızı korkutjak ıstemem ama oda sızde saygılık testındınden gecmenız sız ve bebegınız hakıında ıyı olur,Genelev kadınlarında Zührevı hastalkkları yanı cınsel yolla bulaşan hastalıklar olabılıyor maalesef bı kontroldan gecmeyı ıhmal etmeyın
Canım bende tasvıp etmıyorum ama ortada dogmamış bebek var adam pışman olur bırdaha yapmaz bır Musıbet bın nasıhatdan ıyidr demıslerKaç gecelik kadın için yıkılır???
Uzaktan boşan demesı kolay mıdem benımde kaldırmıyor lakın cocugun hatırı ıcın 1 sans vermel dıyede düsünüyorumMidenize hayran kaldım
Pişman olacak adam ikinci kez gider mi geneleve?Canım bende tasvıp etmıyorum ama ortada dogmamış bebek var adam pışman olur bırdaha yapmaz bır Musıbet bın nasıhatdan ıyidr demısler
Alismis kudurmustan beter canimUzaktan boşan demesı kolay mıdem benımde kaldırmıyor lakın cocugun hatırı ıcın 1 sans vermel dıyede düsünüyorum
Sanami sorucam ya kimsin sen ?? Sen benim seviyemmisin sendenmi.ogrenicem
Hımm 2 .kez gıttıgını bılmıyorum ya demekkı adamın uslanacagı yokmuş artık gerısı konu sahıbıhe kalmış hakkında hayırlı herneyse o olsun,başkada dıyecegım bu konuda yokturPişman olacak adam ikinci kez gider mi geneleve?
Hem bir müsibet dediğiniz doğum kanalından bebeğe bulacak bir mikropsa, çocukta açacağı hasar hangi nasihate yeğdir?
İhtiyacım yok derse:) yeterınce egıtımlıyım de senın sevıye yerlerde canım ya bak uzuldum sımdı:))Senin seviyen neymis kardes? Bilelim.
Haa evet asalak dedigine gore belli aslinda seviyen ya.
Konu sahibini asalak olarak goren ve ona ne yapmasjni ogretmeye calisan sen degilmisin?
Asalaklara ders lazm demkki.
Ozel ders istermisin?
Ogretelim
Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen
Uzaktan boşan demesı kolay mıdem benımde kaldırmıyor lakın cocugun hatırı ıcın 1 sans vermel dıyede düsünüyorum
Çocuk hatırı için devam edilen evliliğin ne çocuğa nede kadına bi faydası var . Hatır yine erkeğe oluyor.
Haklısınız aslında bende şaşırdım belkı pışman olurda kocalıgını ve babalığını gözden gecırır yaptıgı hatadan döner sanmıştımsize katılıyorum bu şekilde devam eden evliliklerden geriye psikolojik sorunları olan evlatlar kalıyor
Haklısınız aslında bende şaşırdım belkı pışman olurda kocalıgını ve babalığını gözden gecırır yaptıgı hatadan döner sanmıştım
İhtiyacım yok derse:) yeterınce egıtımlıyım de senın sevıye yerlerde canım ya bak uzuldum sımdı:))
tiksinti duydum resmen. hadi hepsi affedilir diyelim de kadına mesaj atmak nedir yaww..terbiyesiz.Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen