galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

kadının namusu erkek askerdeyken erkegin namusu kadin hamileyken belli olur. . cok zor bi durum ne desek bos. sana kalmis karar bi anlik sinirle haraket etme. enini boyunu dusun. oyle karar ver. Allah yardımcınız olsun.

Midenize hayran kaldım

Genelev aldatmanın da en beteri kesinlikle. Aldatılmak zaten çok kötü bir his bir de geneleve gidilmesi affedilecek bir şey mi sizce? Her türlü cinsel yolla bulaşan hastalığa davetiye her şeyden önce. Sizin de sağlığınızı riske atabilir. Yada bebeğinizin de sağlığını tehlikeye atabilir. Tüm bunları bile bile kendi sağlığını, sizin ve bebeğinizin sağlığını riske atmayı göze alan bir adamla nasıl devam edebilirsiniz? Para karşılığı bu işi yapan erkeklerden midesi bulanır zaten insanın.

Canım bende tasvıp etmıyorum ama ortada dogmamış bebek var adam pışman olur bırdaha yapmaz bır Musıbet bın nasıhatdan ıyidr demısler
Pişman olacak adam ikinci kez gider mi geneleve?
Hem bir müsibet dediğiniz doğum kanalından bebeğe bulacak bir mikropsa, çocukta açacağı hasar hangi nasihate yeğdir?

Sanami sorucam ya kimsin sen ?? Sen benim seviyemmisin sendenmi.ogrenicem

Senin seviyen neymis kardes? Bilelim.
Haa evet asalak dedigine gore belli aslinda seviyen ya.
Konu sahibini asalak olarak goren ve ona ne yapmasjni ogretmeye calisan sen degilmisin?
Asalaklara ders lazm demkki.
Ozel ders istermisin?
Ogretelim

Sakinliğinize hayran kaldım en güzeli sakin kalabilmek.Bu adamla kesinlikle yürümez.Geneleve kadar mı düşmüş .Sizden utanmıyor karnındaki çocuğundanda mı utanmıyor.Öncelikle bir sağlık kontrollerinden geçin daha sonra elinizde delil olabilecek her yazışmayı kaydedin.Yanlız çocuk büyütmek çok zor illa ki ama böyle de yaşanmıyor.Allah yardımcınız olsun..

Pişman olacak adam ikinci kez gider mi geneleve?
Hem bir müsibet dediğiniz doğum kanalından bebeğe bulacak bir mikropsa, çocukta açacağı hasar hangi nasihate yeğdir?
Hımm 2 .kez gıttıgını bılmıyorum ya demekkı adamın uslanacagı yokmuş artık gerısı konu sahıbıhe kalmış hakkında hayırlı herneyse o olsun,başkada dıyecegım bu konuda yoktur

tüm sayfaları okumadım ama eğer eşiniz geneleve gitmişse aldatmış sayılır tabii ki.
ancak genelevde aldatılmak bence normal hayatta duygusal bir ilişkiyle aldatılmaktan daha kolay affedilebilir eğer ki affetmeyi düşünüyorsanız.
çünkü eşiniz sadece cinsel amaçla gitmiş geneleve bu durumu düzeltmek en azından bedensel bazı aktivitelerle belki üstesinden gelinip unutulabilicek birşey ama eğer ortada duygusal bir bağ olsaydı o zaman herşey çok daha zorlaşırdı.
Allah yardımcınız olsun

Senin seviyen neymis kardes? Bilelim.
Haa evet asalak dedigine gore belli aslinda seviyen ya.
Konu sahibini asalak olarak goren ve ona ne yapmasjni ogretmeye calisan sen degilmisin?
Asalaklara ders lazm demkki.
Ozel ders istermisin?
Ogretelim
İhtiyacım yok derse:) yeterınce egıtımlıyım de senın sevıye yerlerde canım ya bak uzuldum sımdı:))

çocuğun yoksa eğer boşan bence balık baştan kokar...

size katılıyorum bu şekilde devam eden evliliklerden geriye psikolojik sorunları olan evlatlar kalıyor
Haklısınız aslında bende şaşırdım belkı pışman olurda kocalıgını ve babalığını gözden gecırır yaptıgı hatadan döner sanmıştım

Haklısınız aslında bende şaşırdım belkı pışman olurda kocalıgını ve babalığını gözden gecırır yaptıgı hatadan döner sanmıştım

bu tür şeyler artık herkesin başına çok kolay gelir oldu güçlü olmak lazım
güçlü durarak verilen bir şans eşleri belkide çok değiştirebilir kararlı görünmek lazım

İhtiyacım yok derse:) yeterınce egıtımlıyım de senın sevıye yerlerde canım ya bak uzuldum sımdı:))

Benmi seviyesizim?
Pardon neden?
Haksiz yere seviyesizlik yapan birine agzinin payini verdgim icinmi?
He he Tabi.

Sen asalak deme hakkini nerdn buluyosun a ASALAK!

Bu sozude hakettin bence, en azindan konu sahibinden daha cok hakettin

tiksinti duydum resmen. hadi hepsi affedilir diyelim de kadına mesaj atmak nedir yaww..terbiyesiz.

sen git bir de arabayı evin önüne park et çekinmek te yok. bi de kadının telefonunu almış çok memnun kalmış anlaşılan.boşa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…