galiba akdatiliyorum .. siz olsaniz napardiniz?

Hepimiz sinirlendik:KK62:Allah ından bulsun.Sen dūşūnceksin,ūzūlceksin o dewam edecek yapmaya hamilesin yanında onu arıcaksın tavrını belli et ama boşanma yazıcam ama sinir oldum davranişlarına göre hareket et

Yuh artık ya sakin ama sakın affetme insanın midesi nasıl kaldırır ya başka bir kadınla beraber olup karısının yüzüne nasıl bakar bir insan Rabbim kimseye yaşatmasin seninde yardimcin olsun ama şunu bil ki bir kez affedersen emin ol yine yapacak

miğden alcaksa yasamaya devam et ? ya nasıl hala dıyebılıyorsunuz hıcmı gururunuz yok onurunuz yok sızın sız asalakmısınız ona mı bagımlısınız?? ayy yaa okuyunca delırıyorum yaa çekıp gıdıcen ondan ıbaret deıl dunya

ben gidip gitmemesini gectim yazmasi bile aldatmaktir.
almanyadayim diyorsun maddi imkanin nasil? calisiyormusun? dogum iznine ayrildinmi?

biliyorsun degilmi ne olursa olsun devlete siginabilirsin.
hamilelik bahane olamaz, olmamali.
o cocugu düsünmeyen biri varsa oda esin

Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadina
Almanyadamisin ?
Yazdiklarini anladigina göre almanca yazdiysa tabi, orda imkanlar cok
Bebeginle kesinlikle sana cok iyi bakarlar,hemen siginma verip 2 hafta icinde ayri evini bile döser maasa baglarlar seni,tabi almanyadaysan...

Boşuna demiyorum bazı hatunlar eşini yatakta yakalasa gelip buraya yazacak kızlar şimdi aldatıldım mı diye..yok kuzum aldatılmadın çarşaf değiştiriyorlardı..

Aldatildim mi aldatilmadim mi kismini geciyorum.Benim takildigim bu kadar mi kudurmus bu adamlar duramiyorlar yerinde su lanet isi yapmadan ya.

Bu kadinlardan aldigi herhangi bir hastaligi sana bulastirma ihtimalini asla unutma. Allah yardimcin olsun insallah sakinligini hep boyle kizin icin korumaya calis. Alti ustu bir erkek ama kizin dunyaya deger.

daha net'i gözünle görmektir.. diyelim ki aldatmadı henüz ama belli ki kafasında bu fikir var ve en ufak boşluktan yararlanıp aldatacak..
Allah kolaylık versin..

cnm benim ya ALLAH O adamı bıldıgı gibi yapsın.Birde onun cocugunu karnında tasırken yapılcak işmi ALLAH ISLAH ETSİN.Bu erkekler çok midesiz yaparlar.zina günah nedır bılmezler.BENIM TEK KABUL EDEMEDIGIM SEYLERDEN BIRI YALAN + ALDATILMAK ALLAH KIMSEYE YASATMASIN.Ama sana şunu söyliyim gercekten aldattıysa hiç düşünme çünkü bugün bunu yapan..yarın yıne yapacaktır.COK GÖRDÜM.Senın ıcın cok zor bu durum ama aılen ıyı bır aıleyse sana destek cıkarsa boşannnn

Bence de sen sogukkanliligini koru.
Adam bir halt etmis ama sonunun nereye varacagini hic dusunmemis maalesef.
Unutabilecek misin bu olayi? Hayir...

malesef aldtılmışsın gibi görünüyor. sakin kalmaya devam et ve bebeğini düşün şu anda en önemli olan şey onun sağlığı huzuru. bir de test yaptır genel eve gitmiş sana da hastalık bulaştırmamıştır inşallah

Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen

müşteri derken başka bir şeyi kasdetmiyorsa aldatıyor demektir.bence birlikte felan olmayın hastalık felan kaparsınız.sonrası size kalmış

X