- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
-
- Konu Sahibi askim_0277
hayır cnmPeki evliliğiniz devam ediyor mu şıan
Ben sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktanhayır cnm
Karninda tasidigin can yalnizca senin evladin degil yani sadece senin onu dusunmenle korunmus olmuyor. Kaldi ki bosanmayaraj da korumus olmuyorsun. Ne yazikki babasi onun varligini ve karisini hice saymis ve genel eve gitcek kadar ucuz bi hareket yapmis. Bosanmaniz gerektigini dusunuyorum allah yrdimciniz olsun. Saglikla ve huzurla kucaginiza alin yavrunuzuyarin konuscam esimle ... ben aslinda asla kabul edemem böyle biseyi ams karnimda bi can tasiyorum ve dahada zorlasiyor karar vermek
Diyebilecegim tek bisey var. bebegini sevmeme gibi ihtimal yok onu herseyden kendinden cok seveceksin kiyma ona lutfen pisman olmaBen sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan
Allah yar ve yardımcınız olsun bebebeğini Elbette cok seveceksın o masum dünyakar tatlısı sevılmezmı hıcBen sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan
Tek istediğim onu kendimden Herşeyden daha çok sevmek yoksa bu durumla baş edemem pişman olursam bunu neden Yaptım nerden çıktı dersem çok korkuyorum çok Allah yardımcım olsun eğer öyle dersem sanırım Aklımı kaybederimDiyebilecegim tek bisey var. bebegini sevmeme gibi ihtimal yok onu herseyden kendinden cok seveceksin kiyma ona lutfen pisman olma
Sevemezsem savaşamam zatenAllah yar ve yardımcınız olsun bebebeğini Elbette cok seveceksın o masum dünyakar tatlısı sevılmezmı hıc
Inan ki bosuna kuruntu yapiyosun benimde evladim var ve onu ne kadar sevdigimi sana anlatamam herseyden ote . Allah acilarini gostermesin. Sabret yavruna kavusunca bu dusuncelerinden utancaksin bileTek istediğim onu kendimden Herşeyden daha çok sevmek yoksa bu durumla baş edemem pişman olursam bunu neden Yaptım nerden çıktı dersem çok korkuyorum çok Allah yardımcım olsun eğer öyle dersem sanırım Aklımı kaybederim(
Ama siz evlisinizdir ben boşanabilirimInan ki bosuna kuruntu yapiyosun benimde evladim var ve onu ne kadar sevdigimi sana anlatamam herseyden ote . Allah acilarini gostermesin. Sabret yavruna kavusunca bu dusuncelerinden utancaksin bile
Bebeginizden degil esinizden bosancaksiniz ki ins oyle bisey olmaz . Allah yardim etsin sizeAma siz evlisinizdir ben boşanabilirim
Inşallah inan istediğim bu bebeğimi de kendimi de artık üzmek istemiyorum ama eCocuk sadece babasi yanindaysa mi sevilir?
Suan yasadiklarindan dolayi üzülüyosun aklin cok karisik..
Ama o bebem masum. Allah verdi.
Sinav dünyasi umarim bebeginle beraber atlatirsin bu günleri..
Âmin canım inşallah Hayırlısı olurBebeginizden degil esinizden bosancaksiniz ki ins oyle bisey olmaz . Allah yardim etsin size
Yazdıklarınızı görünce yazmadan geçemedim. Durumunuz zor, Allah yardımcınız olsun ancak evlat sevgisi o kadar başkaki..Inşallah inan istediğim bu bebeğimi de kendimi de artık üzmek istemiyorum ama e
Âmin canım inşallah Hayırlısı olur
özelden yazayım sanaBen sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan
Ben sizi çok rahatsız ediyorum ama bebeğinizi Dünya'ya getirdiniz mi bende hamileyim eşimle bazı sıkıntılarım var ve çok korkuyorum boşanınca bebeği yaptığıma pişman olurum neden aldırmadım diye ama artık kalp atışları var kıyamam ki çok kötüyüm anlayacağın tek başına mı büyütüyorsun lütfen bana biraz yazar mısın? Bebek için hep o adamla muhattap olucam bunları düşünmek çok kötü ve ya sevemezsem bebeğimi çok korkuyorum pişman olmaktan