Galiba 1 buçuk senelik sevgilim tarafından aldatıldım

Hoş değil, ayrılırdım ben olsaydım. Bir erkek iş yerinden illa ki kadınla konuşabilir ama bunun bir uslubü vardır, hanım bey dersin samimi ise yaşı büyükse abla dersin en fazla. Canım demiş hadi onu geçtim ekstra üzerine titremiş, dikkat et filan diye ona noluyosa. Ayrıl gitsin

Ben olsam telefon kullanmasina izin vermezdim.

Miss Salvatore Miss Salvatore neye sasirdin 🤣 insanlarin kirmizi cizgileri vardir ve bunlar nettir. Yerimde olsaniz ne yaparsiniz diye sorulmaz. Sorulursa boyle cevap verilir. Az oncede nisanlisi tarafindan aldatilan uye dugun hazirligi yapiyordu. Benim yuzumden aldatti demis. Ona da ozur dile tavsiyesi verdim 🤣

Miss Salvatore Miss Salvatore neye sasirdin 🤣 insanlarin kirmizi cizgileri vardir ve bunlar nettir. Yerimde olsaniz ne yaparsiniz diye sorulmaz. Sorulursa boyle cevap verilir. Az oncede nisanlisi tarafindan aldatilan uye dugun hazirligi yapiyordu. Benim yuzumden aldatti demis. Ona da ozur dile tavsiyesi verdim 🤣
Evet o konu eski ama hortlatılmış ben de bugün fark ettim. O üye belasına yürüyor resmen, evlenirse ömür boyu aldatılır.

Şaşırdım çünkü çocuk değil ki ekran telefon yasağı verilsin. Aldatmak isteyen erkek her türlü o haltı yiyor zaten dışarda. Aldatanlar sadece eşini değil aynı zamanda kendisini de kandırıyor. Karakteri, kanı bozuk bunların.

Evet o konu eski ama hortlatılmış ben de bugün fark ettim. O üye belasına yürüyor resmen, evlenirse ömür boyu aldatılır.

Şaşırdım çünkü çocuk değil ki ekran telefon yasağı verilsin. Aldatmak isteyen erkek her türlü o haltı yiyor zaten dışarda. Aldatanlar sadece eşini değil aynı zamanda kendisini de kandırıyor. Karakteri, kanı bozuk bunların.

Adam ille de ziyaret etmek istiyor, kiz kibarca reddediyor ama bu hala zorluyor. Cizgileri net olan biri zaten boyle birine eyvallah etmez. Yerimde olsaniz ne yapardiniz deyince telefon kullanmasina izin vermezdim denir 🤣 baska ne denir?

Arkadaşlar yazmaya bile utanıyorum. Bunlar erkek arkadaşımın telefonunda bulduğum az önceki mesajlar. Kuzeni vefat etmişti. Bir bayan yanına geçmiş olsuna gidecekmiş. Arkadaşım dedi gençlik ve spor bakanlığında öğretici gibi bişeyler söyledi. Bunlar tabi ki beni alakadar olaylar değil. Konuşma üslubu aynı benimle konuşur gibi. Yerimde olsadınız ne yapardınız
Ayrılırdım

Adam ille de ziyaret etmek istiyor, kiz kibarca reddediyor ama bu hala zorluyor. Cizgileri net olan biri zaten boyle birine eyvallah etmez. Yerimde olsaniz ne yapardiniz deyince telefon kullanmasina izin vermezdim denir 🤣 baska ne denir?
Yerinde olsaydım ( Allah korusun) ayrılırdım tabiki başka ne yapacağım, böyle birini varlığımla mutlu edemem.

Biri sorunlu ayağına rağmen ısrarla onun yanına geleceğini söylüyor, diğer ise "nerdesin? Ben geleyim geçmiş olsuna" diyor. Hımm!! Çok ilginç.
Siz en iyisi erkek arkadaşınız sonsuza dek onun yanın şutlayın kalsın orda.

bu mesajlar daha buz daginin gorunen kismi kesin bu kadar kangal kopegi gibi kudurduguna gore. devam edip her an acaba aldatiliyor muyum diye kendinize cehennemi yasatmayin, ben olsam ayrilirim.

Back
X