Galiba 1 buçuk senelik sevgilim tarafından aldatıldım

bilemedimsimdi12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
19
9
6
980322B0-2ED2-4A73-95A4-95EE071C8552.webp

Arkadaşlar yazmaya bile utanıyorum. Bunlar erkek arkadaşımın telefonunda bulduğum az önceki mesajlar. Kuzeni vefat etmişti. Bir bayan yanına geçmiş olsuna gidecekmiş. Arkadaşım dedi gençlik ve spor bakanlığında öğretici gibi bişeyler söyledi. Bunlar tabi ki beni alakadar olaylar değil. Konuşma üslubu aynı benimle konuşur gibi. Yerimde olsadınız ne yapardınız

Arkadaşlar yazmaya bile utanıyorum. Bunlar erkek arkadaşımın telefonunda bulduğum az önceki mesajlar. Kuzeni vefat etmişti. Bir bayan yanına geçmiş olsuna gidecekmiş. Arkadaşım dedi gençlik ve spor bakanlığında öğretici gibi bişeyler söyledi. Bunlar tabi ki beni alakadar olaylar değil. Konuşma üslubu aynı benimle konuşur gibi. Yerimde olsadınız ne yapardınız

Ben olsam telefon kullanmasina izin vermezdim.

Ne o öyle canım manım, canı çıksın. Karşılıklı birbirlerine canım diyorlar. Bana ters. Herkesle böyle konuşan biri değilse aldatılıyorsun.

Buna tam aldatıyor denilemez çünkü net bir şey yok ama sevgilin çok sağlam ayakkabı değil denilebilir
Adamın canımlı konuşması ve sonraki mesajları göstermemek için kıyamet koparıp mesaj silmesi aldatmak değil de ne

Ne yapayım diye sormak bile saçma, ayrılın tabi ki

Back
X