- 17 Kasım 2023
- 19
- 9
- 6
- Konu Sahibi bilemedimsimdi12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ne bu olay ne giriş gelişme sonuç ? Bu kadın kim bu ss elinize nasıl geçti ortada görüntülü konuşma var kimle
Kendisiyle görüntülü konuşurken ekran paylaşımı yaptı. O ara gördüm ısrar ettim mesajı açtı.Eee ne bu olay ne giriş gelişme sonuç ? Bu kadın kim bu ss elinize nasıl geçti ortada görüntülü konuşma var kimle
Devamını gönder dediğimde asla göndermedi direkt mesajları sildiEee ne bu olay ne giriş gelişme sonuç ? Bu kadın kim bu ss elinize nasıl geçti ortada görüntülü konuşma var kimle
Arkadaşlar yazmaya bile utanıyorum. Bunlar erkek arkadaşımın telefonunda bulduğum az önceki mesajlar. Kuzeni vefat etmişti. Bir bayan yanına geçmiş olsuna gidecekmiş. Arkadaşım dedi gençlik ve spor bakanlığında öğretici gibi bişeyler söyledi. Bunlar tabi ki beni alakadar olaylar değil. Konuşma üslubu aynı benimle konuşur gibi. Yerimde olsadınız ne yapardınız
Mesajları sildiğine göre daha neler konuşulmuş. Böyle birine güven olmaz affetmemek üzere ayrılmalısınDevamını gönder dediğimde asla göndermedi direkt mesajları sildi
Aldatılmışsınız benceDevamını gönder dediğimde asla göndermedi direkt mesajları sildi
Demek ki bir şeyler saklıyor mesajları sildi. Sktir et gtune vur tekmeyi. Çok şanslısın evlenmeden önce fark ettiğin için.Devamını gönder dediğimde asla göndermedi direkt mesajları sildi
Adamın canımlı konuşması ve sonraki mesajları göstermemek için kıyamet koparıp mesaj silmesi aldatmak değil de neBuna tam aldatıyor denilemez çünkü net bir şey yok ama sevgilin çok sağlam ayakkabı değil denilebilir