• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü

g

ben beğendim güzeller ama mor çok daha güzeldi bence daha dikkat çekici olabilirdi gene de emeklerine sağlık aslanlarımıza çok yakışıcak alkisalkisalkis

ben de geldim kızlar, sosyal gruplarda dişi aslanlara bakıyorum sürekli ama kimse yazmıyo oraya ben de bi araştırmaya girim dedim aslanlar kulübünü burda gördüm, hemen dahil olayım dedim... bu arada kendi kulübüme de beklerim: futbol benim hayatım diyenler...

kızlar çok aktif olarak spor tartışmaları yapmak istiyorum benim kadar futbol ve galatasaray aşığıysanız irtibatta olalım:)

Cok pis cimbom askı var icimde sevgilimle az kavga etmiyoruz ayrılacak dereceye geliyorum yani o derece. :kızgın:

Ciim-boom-boom.!!:lepi:

Başarılar gelir geçer, Asaletin bize yeter, Deplasmanda Sami Yen'de, ultrAslan hep seninle...!

27040378828913964632003.jpg

trabzonaucuyoruz.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan takımımızın yanında olmak için TRABZON'a uçuyoruz, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzden doğan gücü, Aslanlarımızın arkasında durarak yer mekan farketmeksizin ve artık her maçımızın bir final havasında olduğunu da düşünürek olmamız gereken yerde olacağız!

Organizasyon detayları;

ÖZEL UÇAK İLE TRABZON ORGANİZASYONU

07.11.2010 İstanbul ( Sabiha Gökçen ) - Trabzon ( Trabzon )
Kalkış Varış
12.30 13.50
07.11.2010 Trabzon ( Trabzon ) - İstanbul ( Sabiha Gökçen )
Kalkış Varış
24.00 01.45

Tur ücretine dahil olan servisler :

* IST -TZX - IST Ekonomik sınıf uçuş uçak bileti
* Havalimanı - Stad - Havalimanı arası transfer
* Maç bileti
* Tüm alan vergileri dahil
* Tüm kredi kartları geçerlidir.

300 TL

Organizasyon'a başvuru yapmış ve yapacak olan taraftarlarımız organizasyon ücretini 04.11.2010 Perşembe günü saat 17:00'a kadar yatırmaları gerekmektedir.

Bu bir ultrAslan Organizasyonudur.

Detaylı bilgi için;
Fatih Örge
Cilek Sok. Deniz Apt. No. 12/12, Caddebostan, Kadikoy - Istanbul
Tel: 0216 478 58 98
Fax: 0216 478 52 56
GSM: 0532 366 19 82
web: BESTRAVEL -- Ana Sayfa

28.11.2010 Pazar Günü Saat: 19:00'da Ali Sami Yen Stadyumu'nda yapılacak olan GALATASARAY - Beşiktaş derbisine gelenler parmak kaldırsın :):74:

İddiaya girdim fenerli bir arkadaşla. Veeee Fenerli arkadaş iddiayı kaybederse MERCAN forma giyecek işyerinde. Bu arada giyecek olan arkadaş erkek. Dalga geçiyordu pembe formamı olur diye olur hemde sen giyersin dedim. Giydireceğıim inşallah. :46::46:

İddiaya girdim fenerli bir arkadaşla. Veeee Fenerli arkadaş iddiayı kaybederse MERCAN forma giyecek işyerinde. Bu arada giyecek olan arkadaş erkek. Dalga geçiyordu pembe formamı olur diye olur hemde sen giyersin dedim. Giydireceğıim inşallah. :46::46:

:9::9::9::9::9::9: yakışır arkadaşa ohhhhhhhhhhhhh
hadi inşlh yaaaaaaa bakalım ne olacak

Back
X