• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü

İddiaya girdim fenerli bir arkadaşla. Veeee Fenerli arkadaş iddiayı kaybederse MERCAN forma giyecek işyerinde. Bu arada giyecek olan arkadaş erkek. Dalga geçiyordu pembe formamı olur diye olur hemde sen giyersin dedim. Giydireceğıim inşallah. :46::46:

Giydi mi ?
Giydi mi?
:52::52::52::52:

slm kızlar bende varım tabiki adımdan da belli değil mi "kelebekaslan"
en buyuk cimbommmmmm:46::46::46:

4 yılda 10 sayfa hiç yakıştıramadım dişi aslanlara :KK12:
Hadi toplanalım :)

90 dk küfür edecekler, eşim götürmek istemiyor o yüzden, o beşiktaşlı ben yalnız gideyim diyor :))
Eşimin inadını kıramazsam Evden de izleyebilirim:KK51:
Aynen benimde esim bjkli ama maca gitmeyi dusunmuyor cnku anadolu yakasindayiz cok ters yerde stad beraber kafeye gidip izleriz umarim ben mutlu ayrilirim ordan:)

Aynen benimde esim bjkli ama maca gitmeyi dusunmuyor cnku anadolu yakasindayiz cok ters yerde stad beraber kafeye gidip izleriz umarim ben mutlu ayrilirim ordan:)
İnşallah da.. Beraberlikle sonuçlanır ikinizde karmaşık duygularla ayrılırsınız gibi

90 dk küfür edecekler, eşim götürmek istemiyor o yüzden, o beşiktaşlı ben yalnız gideyim diyor :))
Eşimin inadını kıramazsam Evden de izleyebilirim:KK51:

Bizdede aynı,eşim fenerli dioırum götür maça diye yok diyor,gidersem aynı trübünde oturmam lazımmış yok yaaa :KK67::KK67: cimbom gol atarsa nasıl bağıracam dedimmm:KK53::KK53: ancak cezalı maçı olacakki o zaman giderim

Bizdede aynı,eşim fenerli dioırum götür maça diye yok diyor,gidersem aynı trübünde oturmam lazımmış yok yaaa :KK67::KK67: cimbom gol atarsa nasıl bağıracam dedimmm:KK53::KK53: ancak cezalı maçı olacakki o zaman giderim
İstanbul da olupta maça gidememekte zor ya, sana bizim stad yakın birde:KK19:
Kandır sen onu götür bi maça da hakemsiz maç nasıl kazanılır görsün:KK53:

İstanbul da olupta maça gidememekte zor ya, sana bizim stad yakın birde:KK19:
Kandır sen onu götür bi maça da hakemsiz maç nasıl kazanılır görsün:KK53:
Gs macina gelmezki gelse zaten bjkyi birakir eminim:)telekoma gitmeyeli 1 sene oldu firsat bulsam giderimde oglum durmuyor cok yaramaz

Oyle tadi cikmazki yani gol oldu bende bagirmadan duramam o yuzden farkli takimlari tutunca macta yalan oluyor neyseki fb li degil aman aman!

Back