• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü

Tabikide olmayacak, neye küfür ediyorlar, hakemlerin bilerek yaptığı yanlışlara, oyuncuların karaktersiz hallerine, bunları temizle futboldan, küfür yasağınıda kaldır bak sonra ediliyor mu
Hakem varmi sahada ?bence formasi icinde dolaniyor oyle hakemmis gibi,yapilan hatalari herkez goruyor kime neler yapilirken kime neler verilmiyor...futbolun tadini kacirdilar iyice

Hakem varmi sahada ?bence formasi icinde dolaniyor oyle hakemmis gibi,yapilan hatalari herkez goruyor kime neler yapilirken kime neler verilmiyor...futbolun tadini kacirdilar iyice
Orası öyle, sonra taraftar şöyle taraftar böyle oluyor..
Birileri parayı götürecek diye, bizim hobi bize dert olarak dönüyor işte

Orası öyle, sonra taraftar şöyle taraftar böyle oluyor..
Birileri parayı götürecek diye, bizim hobi bize dert olarak dönüyor işte
Federasyon degisse kokten guven veren yonetim olsa hakemlerde duzgun yonetse bukadar kotu olmaz ortam ama bu gidisle haybeden mac izliyoruz

Simdi derbiye verirler cuneyt cakiri gor hatalari ..
Onu verirlerse sonuç beraberlik, Şimdi doğruya doğru Hakemler bizide az kayırmıyor, daha geçen maçta Selçuğa kapı gibi kart göstermedi, sırf derbide cezalı olmasın diye.
Ben hakemden korkmuyorum sadece maçı rezil eder ama Beşiktaşı kayırmaz korumaz..
Bu Türkiyede böyle hakem dediğin en çok Fenerbahçeyi sonrada Galatasarayı korur. Bu sene bize çok yapmadılar ama yaptıklarıda var, haksızlığın azı çoğu olmaz zaten. hiç yapmasınlar, çeksinler ellerini maçlardan

Onu verirlerse sonuç beraberlik, Şimdi doğruya doğru Hakemler bizide az kayırmıyor, daha geçen maçta Selçuğa kapı gibi kart göstermedi, sırf derbide cezalı olmasın diye.
Ben hakemden korkmuyorum sadece maçı rezil eder ama Beşiktaşı kayırmaz korumaz..
Bu Türkiyede böyle hakem dediğin en çok Fenerbahçeyi sonrada Galatasarayı korur. Bu sene bize çok yapmadılar ama yaptıklarıda var, haksızlığın azı çoğu olmaz zaten. hiç yapmasınlar, çeksinler ellerini maçlardan
Mactan maca degisiyor tabi var her takima bir kayirma ama en cogunun fb ye oldugu kesin herac penalti emre kufurun alasini yapiyor el kol ama kart veremiyorlar kufur sahada serbestse taraftar napsin..ayrica selcuga kart cikabilirdi haklisin ama kayirdigi icinmi baska sebeptenmi bilemiyorum gokhan tore macta adama dirsek atiyor ama kimse gormuyor bunlarda yasaniyor ama hatalar maclarin kaderini etkiliyor yapilmamali adil olmali ama nerde bu yonetim buna musade etmez federasyonun basarisi bu

Mactan maca degisiyor tabi var her takima bir kayirma ama en cogunun fb ye oldugu kesin herac penalti emre kufurun alasini yapiyor el kol ama kart veremiyorlar kufur sahada serbestse taraftar napsin..ayrica selcuga kart cikabilirdi haklisin ama kayirdigi icinmi baska sebeptenmi bilemiyorum gokhan tore macta adama dirsek atiyor ama kimse gormuyor bunlarda yasaniyor ama hatalar maclarin kaderini etkiliyor yapilmamali adil olmali ama nerde bu yonetim buna musade etmez federasyonun basarisi bu
Yok yok Gökhan ı görmedi hakem orda bile değildi. Selçuğun ki bariz ondan çünkü pozisyonu verdi, hani faul çalmazsın kimse konuşmaz ama çaldığın ve kart olduğu bariz pozisyona vermezsen. Amacının ne olduğu ortadadır zaten. Fenere denilecek birşey yok artık, izlemeye tahammülüm yok onların maçlarını o kadar sinirleniyorum

En büyük cimbom şampiyon cimbooomm heryerde herzaman en büyük cimbom... lay lay lay lay lay lay lay layy aaa cim bom bom

Sabri, 6,5 Yıl Sonra Golünü Attı
Lazio karşısında Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atan Sabri Sarıoğlu, Avrupa kupalarında 6.5 yıl sonra yeniden rakip fileleri havalandırdı.
58 dakika önce

Süper Lig'de hedeften uzaklaşan Galatasaray, Devler Ligi'nden geldiği Kupa 2 serüveninde Lazio'yu konuk etti. 33 bin seyircisi karşısında Sabri Sarıoğlu'nun golüyle öne geçen temsilcimiz, üstünlüğünü koruyamadı ve tur şansını İtalya'ya bıraktı: 1-1.

6,5 YIL SONRA GOLÜNÜ ATTI

Lazio karşısında Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atarak bu sezon ilk kez skora katkı yapan Sabri Sarıoğlu, Avrupa kupalarında 6,5 yıl sonra yeniden rakip fileleri havalandırdı.

sabri-6-5-yil-sonra-golunu-atti-8174038_2953_m.jpg
SON GOLÜNÜ İSRAİL EKİBİNE ATMIŞTI

Avrupa'da bir önceki golünü, 2009-2010 sezonunda UEFA Avupa Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Galatasaray'ın, İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı deplasmanda 4-1 yendiği maçta atan Sabri, 30 Temmuz 2009'da oynanan bu müsabakanın ardından 2 bin 394 gün sonra bir kez daha aynı mutluluğu yaşadı.

sabri-6-5-yil-sonra-golunu-atti-8174038_8996_m.jpg
"ELENMEYECEK BİR TAKIM DEĞİL"

Maçın ardından konuşan Sabri, "Maça çok iyi ve baskılı baladık ve golü bulduk. Duran toptan gol yedik. İlerleyen dakikalarda gol bulabilirdik ama olmadı. Elenmeyecek bir takım değil Lazio... Rövanş maçında daha iyi mücadele edeceğimize ve takım arkadaşlarımı güveniyorum." dedi.

"DAHA İYİ OLABİLİRDİK"

Pozisyonuyla alakalı değerlendirmelerde bulunan Sabri, "Hocamızın bana verdiği görev sağ açıktı. Araya yapacağım koşularla, Sneijder ve Podolski'yle yer değiştirmeye çalıştık. Fena değildim ama daha iyi olabilirdik. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bu azmi ve hırsı devam ettirirsek turu geçeriz." diye konuştu.

Back