• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galatasaraylılar Kulübü

2 dk da maçta öğlenirsin marşları, bizim taraftar çok sakin izliyor maçı, hiç sevmiyorum o özelliklerini. Azıcık ruh olur taraftar dediğinde
Bjk nin marslarini biliyorum gercekten guzel besteleri var bizim maclarda okadar bagirmiyolar haklisin pinkstrap

Karmasik ayrilmakmi ayy dusunmuyorum asla GS maci alacak almak zorunda 6 puan fark olur yoksa
Geçen hafta oynadığımız iğrenç futbol ortada valla, o yüzden ben çok emin değilim, tabi ki gönlümüzden geçen kazanmak ama birde olana bakmak lazım, Beşiktaş öyle böyle oynamıyor, adamların oturttuğu bir sistem var.

Oyle tadi cikmazki yani gol oldu bende bagirmadan duramam o yuzden farkli takimlari tutunca macta yalan oluyor neyseki fb li degil aman aman!

Onun için aynı takımı tutmak daha mantıklı,böyle ayrı olunca maçada gidilmiyor ..

2 dk da maçta öğlenirsin marşları, bizim taraftar çok sakin izliyor maçı, hiç sevmiyorum o özelliklerini. Azıcık ruh olur taraftar dediğinde

Traaftar dediğin çoşacak ne biliyorsan söyleyecen yanii :KK53:

Geçen hafta oynadığımız iğrenç futbol ortada valla, o yüzden ben çok emin değilim, tabi ki gönlümüzden geçen kazanmak ama birde olana bakmak lazım, Beşiktaş öyle böyle oynamıyor, adamların oturttuğu bir sistem var.
Gecen hafta bende anlamadim hamza hoca napti oyle umarim bjk macinda bol pres hizli hucum ve iyi defans yaparak aliriz maci aslan gibi oynarsak kimse duramaz karsimizda

Gecen hafta bende anlamadim hamza hoca napti oyle umarim bjk macinda bol pres hizli hucum ve iyi defans yaparak aliriz maci aslan gibi oynarsak kimse duramaz karsimizda
İşte hep hayal bunlar canım ya:KK51::KK51:
İnşallah güzel oynarlar, yenilsekte zevk alalım bari

Traftar işi bozdu zaten,eskşye dönüş olma durumu vardı bakalım ne olacak..
Ben duramam kesin :KK70::KK70:
Milletin gözünü nefret bürümüş, birbirlerini öldürüyorlar bi oyun için, önce yönetimler, federasyon başkanları komple değişsin, sonra anca taraftar yumuşayıp eskiye döner..

Milletin gözünü nefret bürümüş, birbirlerini öldürüyorlar bi oyun için, önce yönetimler, federasyon başkanları komple değişsin, sonra anca taraftar yumuşayıp eskiye döner..
Her mac kufur oluyor zaten derbilerdede alasi oluyor bunun onune gecmek icin o maca gidip kufur eden zihniyet degismeli pasolig cozum olacakmi gorecez

Her mac kufur oluyor zaten derbilerdede alasi oluyor bunun onune gecmek icin o maca gidip kufur eden zihniyet degismeli pasolig cozum olacakmi gorecez
Tabikide olmayacak, neye küfür ediyorlar, hakemlerin bilerek yaptığı yanlışlara, oyuncuların karaktersiz hallerine, bunları temizle futboldan, küfür yasağınıda kaldır bak sonra ediliyor mu

Back