- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Biraz büyüsün aile boyu gidersiniz maça :)Gs macina gelmezki gelse zaten bjkyi birakir eminim:)telekoma gitmeyeli 1 sene oldu firsat bulsam giderimde oglum durmuyor cok yaramaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz büyüsün aile boyu gidersiniz maça :)Gs macina gelmezki gelse zaten bjkyi birakir eminim:)telekoma gitmeyeli 1 sene oldu firsat bulsam giderimde oglum durmuyor cok yaramaz
Karmasik ayrilmakmi ayy dusunmuyorum asla GS maci alacak almak zorunda 6 puan fark olur yoksaİnşallah da.. Beraberlikle sonuçlanır ikinizde karmaşık duygularla ayrılırsınız gibi
Buyusun maclara gitcez insallahBiraz büyüsün aile boyu gidersiniz maça :)
Bjk nin marslarini biliyorum gercekten guzel besteleri var bizim maclarda okadar bagirmiyolar haklisin pinkstrap2 dk da maçta öğlenirsin marşları, bizim taraftar çok sakin izliyor maçı, hiç sevmiyorum o özelliklerini. Azıcık ruh olur taraftar dediğinde
Geçen hafta oynadığımız iğrenç futbol ortada valla, o yüzden ben çok emin değilim, tabi ki gönlümüzden geçen kazanmak ama birde olana bakmak lazım, Beşiktaş öyle böyle oynamıyor, adamların oturttuğu bir sistem var.Karmasik ayrilmakmi ayy dusunmuyorum asla GS maci alacak almak zorunda 6 puan fark olur yoksa
Oyle tadi cikmazki yani gol oldu bende bagirmadan duramam o yuzden farkli takimlari tutunca macta yalan oluyor neyseki fb li degil aman aman!
2 dk da maçta öğlenirsin marşları, bizim taraftar çok sakin izliyor maçı, hiç sevmiyorum o özelliklerini. Azıcık ruh olur taraftar dediğinde
Gecen hafta bende anlamadim hamza hoca napti oyle umarim bjk macinda bol pres hizli hucum ve iyi defans yaparak aliriz maci aslan gibi oynarsak kimse duramaz karsimizdaGeçen hafta oynadığımız iğrenç futbol ortada valla, o yüzden ben çok emin değilim, tabi ki gönlümüzden geçen kazanmak ama birde olana bakmak lazım, Beşiktaş öyle böyle oynamıyor, adamların oturttuğu bir sistem var.
Tarafsız maçlara gideceksiniz sizde mecburen, ben mesela eşimle beşiktaş Gaziantep maçına gittim, ne üzüldüm ne sevindim :))Geçen ay milli takım brezilya maçına gittik saraçoğluna muhteşemdi varyaaa ..
İşte hep hayal bunlar canım yaGecen hafta bende anlamadim hamza hoca napti oyle umarim bjk macinda bol pres hizli hucum ve iyi defans yaparak aliriz maci aslan gibi oynarsak kimse duramaz karsimizda
En guzeli:)Tarafsız maçlara gideceksiniz sizde mecburen, ben mesela eşimle beşiktaş Gaziantep maçına gittim, ne üzüldüm ne sevindim :))
Tarafsız maçlara gideceksiniz sizde mecburen, ben mesela eşimle beşiktaş Gaziantep maçına gittim, ne üzüldüm ne sevindim :))
Yaa bende istiyorum Milli formaHer zaman denk gelmiyor işte,bu maçada ben dedim gidelşm diye,aldim ayyıldızlı formamı gittim..
Öyle maçları istemiyorum,gs-fb olacak![]()
Yaa bende istiyorum Milli forma
Derbide de taraftar engeli var mecburen biriniz sessiz duracak![]()
Milletin gözünü nefret bürümüş, birbirlerini öldürüyorlar bi oyun için, önce yönetimler, federasyon başkanları komple değişsin, sonra anca taraftar yumuşayıp eskiye döner..Traftar işi bozdu zaten,eskşye dönüş olma durumu vardı bakalım ne olacak..
Ben duramam kesin![]()
Derbiye bende gitmek isterim ama gol atarsak sorun cikabilir deplasmanda sessiz kalamam elimi kaldirirm birsey olur belli ederim kesin:)Yaa bende istiyorum Milli forma
Derbide de taraftar engeli var mecburen biriniz sessiz duracak![]()
Yok ya mümkün değil tepkisiz kalamazsınDerbiye bende gitmek isterim ama gol atarsak sorun cikabilir deplasmanda sessiz kalamam elimi kaldirirm birsey olur belli ederim kesin:)
Her mac kufur oluyor zaten derbilerdede alasi oluyor bunun onune gecmek icin o maca gidip kufur eden zihniyet degismeli pasolig cozum olacakmi gorecezMilletin gözünü nefret bürümüş, birbirlerini öldürüyorlar bi oyun için, önce yönetimler, federasyon başkanları komple değişsin, sonra anca taraftar yumuşayıp eskiye döner..
O yuzden deplasmana gitmem telekoma giderim paşa paşa sevinir bagiririmYok ya mümkün değil tepkisiz kalamazsın![]()
Tabikide olmayacak, neye küfür ediyorlar, hakemlerin bilerek yaptığı yanlışlara, oyuncuların karaktersiz hallerine, bunları temizle futboldan, küfür yasağınıda kaldır bak sonra ediliyor muHer mac kufur oluyor zaten derbilerdede alasi oluyor bunun onune gecmek icin o maca gidip kufur eden zihniyet degismeli pasolig cozum olacakmi gorecez