• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

Emeginize saglik. Benim tek sorunum bildirimleri gormek icin sayfanin en ustune cikmak zorunda olmam. Bildirime basinca gorunmuyo ancak sayfa basina donersem gorebiliyorum

Sayfanin tepesinde, orta yerinde anlamsiz bosluklar var tema renginde. (Sanki reklam alaniymis da reklam alınmamış gibi)

Bir de tema rengi sayfa degistikce baska renge donuyor bende.

Sağ üstte sabit kalan profil, yeni mesajlar, özel mesajlar ve güncel konuların bulunduğu şimşek işaretinin bulunduğu alan kayboldu, bunlara ulaşmak için sayfa başına dönmem gerekiyor. Bu gerçekten kullanımı zorlaştırdı

Sayfanin tepesinde, orta yerinde anlamsiz bosluklar var tema renginde. (Sanki reklam alaniymis da reklam alınmamış gibi)

Bir de tema rengi sayfa degistikce baska renge donuyor bende.

Ekranı aşağı indirince bildirimler falan hep yukarı gidiyor yaşliyim ben beni uğrastırmayın be noluurrr

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hala güncelleme devam ediyor mu bilmiyorum ama ios da üst bildirim çubuğuEki Görüntüle 3534350 gitti sadece en üste gidince geliyor

Hepinizin şikayetleri devam ediyor mu hala?
Devam ediyorsa topiğe Curly’i etiketleyin ☺️

Curly CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. bende ve birçok üyede aynı sorun var, bildirimlerin bulunduğu bölümü görebilmek için her seferinde sayfanın en başına çıkmamız gerekiyor, mesajlar, bildirimler ve yıldırımın olduğu bölüm sayfa başında değilsek kayboluyor

Curly CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. bende ve birçok üyede aynı sorun var, bildirimlerin bulunduğu bölümü görebilmek için her seferinde sayfanın en başına çıkmamız gerekiyor, mesajlar, bildirimler ve yıldırımın olduğu bölüm sayfa başında değilsek kayboluyor
Bu sorun bende de var, inanilmaz kullanissiz olmus eger böyle duzenlendiyse.

Sağ üstte sabit kalan profil, yeni mesajlar, özel mesajlar ve güncel konuların bulunduğu şimşek işaretinin bulunduğu alan kayboldu, bunlara ulaşmak için sayfa başına dönmem gerekiyor. Bu gerçekten kullanımı zorlaştırdı
Ekranı aşağı indirince bildirimler falan hep yukarı gidiyor yaşliyim ben beni uğrastırmayın be noluurrr
Bu sorun bende de var, inanilmaz kullanissiz olmus eger böyle duzenlendiyse.
Bu sorun hallolmuş olması lazım. Onay verebilir misiniz?

Back