- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.680
- 248
- 34
- Konu Sahibi ImTheDevil
Emeginize saglik. Benim tek sorunum bildirimleri gormek icin sayfanin en ustune cikmak zorunda olmam. Bildirime basinca gorunmuyo ancak sayfa basina donersem gorebiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu yazmaya girmiştim, menu çubuğu aşağıya doğru inerken kayboluyorEmeginize saglik. Benim tek sorunum bildirimleri gormek icin sayfanin en ustune cikmak zorunda olmam. Bildirime basinca gorunmuyo ancak sayfa basina donersem gorebiliyorum
Şikayet trafiğimiz çok yoğun değilse cevap yazıyoruz, bu özellik hep vardı ama dediğim gibi başımız kalabalık değilse yazıyoruz.Ay bu güncellemeye bayıldımEki Görüntüle 3533687
Sağ üstte sabit kalan profil, yeni mesajlar, özel mesajlar ve güncel konuların bulunduğu şimşek işaretinin bulunduğu alan kayboldu, bunlara ulaşmak için sayfa başına dönmem gerekiyor. Bu gerçekten kullanımı zorlaştırdı
Sayfanin tepesinde, orta yerinde anlamsiz bosluklar var tema renginde. (Sanki reklam alaniymis da reklam alınmamış gibi)
Bir de tema rengi sayfa degistikce baska renge donuyor bende.
Ekranı aşağı indirince bildirimler falan hep yukarı gidiyor yaşliyim ben beni uğrastırmayın be noluurrr
Mune hala güncelleme devam ediyor mu bilmiyorum ama ios da üst bildirim çubuğuEki Görüntüle 3534350 gitti sadece en üste gidince geliyor
Bu sorun bende de var, inanilmaz kullanissiz olmus eger böyle duzenlendiyse.Curly bende ve birçok üyede aynı sorun var, bildirimlerin bulunduğu bölümü görebilmek için her seferinde sayfanın en başına çıkmamız gerekiyor, mesajlar, bildirimler ve yıldırımın olduğu bölüm sayfa başında değilsek kayboluyor
Sağ üstte sabit kalan profil, yeni mesajlar, özel mesajlar ve güncel konuların bulunduğu şimşek işaretinin bulunduğu alan kayboldu, bunlara ulaşmak için sayfa başına dönmem gerekiyor. Bu gerçekten kullanımı zorlaştırdı
Ekranı aşağı indirince bildirimler falan hep yukarı gidiyor yaşliyim ben beni uğrastırmayın be noluurrr
Curly bende ve birçok üyede aynı sorun var, bildirimlerin bulunduğu bölümü görebilmek için her seferinde sayfanın en başına çıkmamız gerekiyor, mesajlar, bildirimler ve yıldırımın olduğu bölüm sayfa başında değilsek kayboluyor
Bu sorun hallolmuş olması lazım. Onay verebilir misiniz?Bu sorun bende de var, inanilmaz kullanissiz olmus eger böyle duzenlendiyse.
TamamdırMune ben konuyu tekrar açtım ablacım. Sorun düzelmiş olması lazım.
Diğer problemler varsa bakarız gene...
Şu anda bir sorun yok düzelmiş, ellerinize sağlıkBu sorun hallolmuş olması lazım. Onay verebilir misiniz?
Ust bant bende duzeldi.Bu sorun hallolmuş olması lazım. Onay verebilir misiniz?