• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

Merhaba,
Öncelikle emeğinize sağlık. Tüm mesajlar kısmına tıkladığımızda yazdığımız özel mesajlar da çıkıyor artık, bu düzelecek mi? Sonuçta özel mesajda akan bir sohbet var, birçok mesaj yazılmış oluyor. Akışta veya forumda yazdığımız mesajlara ulaşmak çok zaman alıyor. Eski hâline dönemez mi?

Merhaba,
Öncelikle emeğinize sağlık. Tüm mesajlar kısmına tıkladığımızda yazdığımız özel mesajlar da çıkıyor artık, bu düzelecek mi? Sonuçta özel mesajda akan bir sohbet var, birçok mesaj yazılmış oluyor. Akışta veya forumda yazdığımız mesajlara ulaşmak çok zaman alıyor. Eski hâline dönemez mi?
Ben siteyi kullanmadigimdan tam olarak nereden bahsettiginizi anlayamiyorum. Bana ekran goruntusu ile gonderebbilir misiniz ? Tam anlatabilir misiniz yada ?

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 'nin bana ilettigi cogu hata duzeltildi. Hala devam eden gordugunuz hatalar var mi ? Yazabilir misiniz ?
Emoji atmak istediğim zaman devamlı bu ekran çıkıyor.

Onun dışında hata bildirimi değil ama arkaplanı koyu bir tema yapmanız mümkün mü? Siyah tema güzeldi ama üyelik ismi siyah olanların isimleri görünmüyordu. Gri rengi gibi koyu bir renkle tema yapılabilir belki.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-07-01-39-54-126_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-07-01-39-54-126_com.android.chrome.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 14
Emoji atmak istediğim zaman devamlı bu ekran çıkıyor.

Onun dışında hata bildirimi değil ama arkaplanı koyu bir tema yapmanız mümkün mü? Siyah tema güzeldi ama üyelik ismi siyah olanların isimleri görünmüyordu. Gri rengi gibi koyu bir renkle tema yapılabilir belki.
Bunun sebebi emoji nin uzerine cok uzun sure basmaniz. Hafifce basmaniz (kisa sure) yeterli. Cok kisa sure basarsaniz da begen secilmis oluyor. Olayi uzun bastiniz ve sizin ekran goruntusunde gonderdiginiz sekilde menu acildi. Bu durumda acilan menu disinda bir yere basarsaniz. mevcut emojiler gorunecektir. Istediginizi secebilirsiniz.

Tema olayina gelince su anda secebileceginiz 6 tane tema var. Bunlardan Size uygun olani secebbilirsiniz. Koyu tema aslinda cep telefonlarinda veya bilgisayarlarda olan gece modu idi. Bu gunun saatine gore (sistem) veya sizin secimizle secilebiliyordu ama karisikliga sebbep oldugu icin kaldirdik.

Ben siteyi kullanmadigimdan tam olarak nereden bahsettiginizi anlayamiyorum. Bana ekran goruntusu ile gonderebbilir misiniz ? Tam anlatabilir misiniz yada ?
Profil - mesajları bul - tüm mesajlar
Kendi profilimde buraya girdiğimde özel meajlaşmalarda yazdıklarımı da görüyorum. Daha önce böyle bir durum yoktu

Eklentiler

• Screenshot_20250107_100457_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250107_100457_Samsung Internet.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 13
Teşekkür ederim ilginiz ve emeğiniz için Curly Bey,

Bahsettiğim durum şu:
Tüm mesajlara tıkladığımızda artık özel mesajlarda yazdığımız da görünüyor, önceden sadece akıştaki profil mesajları ve konu mesajları gözükürdü. Kendiminkinden örnek vereyim:

Eklentiler

• IMG_9530.jpeg
    IMG_9530.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9531.jpeg
    IMG_9531.jpeg
    185,5 KB · Görüntüleme: 14
Teşekkür ederim ilginiz ve emeğiniz için Curly Bey,

Bahsettiğim durum şu:
Tüm mesajlara tıkladığımızda artık özel mesajlarda yazdığımız da görünüyor, önceden sadece akıştaki profil mesajları ve konu mesajları gözükürdü. Kendiminkinden örnek vereyim:
Sorunu anladım. Biraz araştırdım ve bu bir hata değil teknik bir sonuç. Teknik olarak size ait konu, profil mesajı, özel mesaj vs ya ayrı ayrı aranmalı ya da hepsi bir arada. Bu sebeple 2 tane ıçerik tipini bbirleştirerek arama yapamıyorsunuz. Bu arada Tüm mesajlarıma bastığınızda bir arama yapıyorsunuz aslında.

Diğer tekniik sorunları hallettikten sonra bu konuyla tekrar ilgileneceegim.

Not: Tüm mesajlarım linkine başkası tıkladığında sizin özel mesajlarınızı göremiyor.

Sorunu anladım. Biraz araştırdım ve bu bir hata değil teknik bir sonuç. Teknik olarak size ait konu, profil mesajı, özel mesaj vs ya ayrı ayrı aranmalı ya da hepsi bir arada. Bu sebeple 2 tane ıçerik tipini bbirleştirerek arama yapamıyorsunuz. Bu arada Tüm mesajlarıma bastığınızda bir arama yapıyorsunuz aslında.

Diğer tekniik sorunları hallettikten sonra bu konuyla tekrar ilgileneceegim.

Not: Tüm mesajlarım linkine başkası tıkladığında sizin özel mesajlarınızı göremiyor.
Ohh :27: :70:

Back