Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. takım bursa bence bursa da şampiyon olabilir gs olamazsa bursa olsun derim ben fb nin olmasından iyidirkaydirigubbakcemile5
ben de 3 maç var diye biliyorum ama tam emin değilim
ama bi gs li olarak böyle düşünmeni beklmezdim hala şansımız varken pes etmek bize göre değil ben son güne kadar inancımı kaybetmemyerimseniben
20:45 i hatırlarsan son anda şampiyon olmuştukyerimseniben
bende geldimm hihoyyyt
Bende varım :sm_cool: topüiğm bile var herkesi beklerim bende buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/211104-galatasaray-m305-fenerbah231e.html
Ki Şuanda 1. oLan Bursaspor'La aramızda 5 puan fark var.
Bu Lig için çok fazLa bi puan farkı..
olabilir ama bence bu şimdiden yenilgiyi kabul ettirmez en azından benim için böylea.s
gs olamasa bile bursa şampiyon olsun üzülmem ben ama şuanda fener şampiyon olcak demek için erken bencezemuszemus
Bende Bursaspor şampiyon oLursa çok üzüLmem..
Ama futboL o kadar değişik bir spor ki 1 dakika için birşey söyLemek yanLış oLur ama pLansız hareket etmek de..
SürprizLerLe doLu bir Ligimiz var ben sadece kendi yorumumu beLirttim..
Ben çok koyu bir gaLatasaray taraftarıyım ve şuaki kadronun yetersizLiğinden doLayı bunun böyLe oLduğunu düşünüyorum..:sinifsinif:
yoksa bu taraftar birsürü futbol takımının sahip oLmak istediği bir taraftar guclubacismile
kızlar üzülmeyin ya bikerede başkaları şampiyon olsun biz nasılsa alışığız ööle dier takımlar gibi 40 gün 40 gece kutlama yapmıoruz :)))))))))))))))))) millet bi şampiyon oluo amaaaaannnnn senelerce sölüolar hahahahaha:) ama biz aslanız biz alışığızzzzzz :)
cnm o yüzden yenilgiyi kabul edip üzülme diyorum süprizlerle dolu evet ben de bu yüzden bişey söylemek erken diye düşünüyorum a.s
bence yetersiz bi kadromuz yok bu kadroyu yeterince iyi kullanamıyoruz diye düşünüyorum..
gs nin taraftarları bencede çok özelalkisalkisalkis
Bence Bursaspor şampiyon oLucak gibi ama görücez bakaLm dengeLer çok çabuk değişiyor..
Kadroda eksik oLan şeyLer var gibi.. Geçmişteki oyuncuLarımızda oLan o gaLatasaray ruhu şimdi o kadar yok..
KupaLar bizim zaten inceLemeLeri için veriyoruz şimdiLik :jeyyar:
kızlar üzülmeyin ya bikerede başkaları şampiyon olsun biz nasılsa alışığız ööle dier takımlar gibi 40 gün 40 gece kutlama yapmıoruz :)))))))))))))))))) millet bi şampiyon oluo amaaaaannnnn senelerce sölüolar hahahahaha:) ama biz aslanız biz alışığızzzzzz :)
kaydirigubbakcemile5
vereliniortakkaydirigubbakcemile5
hoşgeldinizza.s.kaydirigubbakcemile5
bende geldım aranızaaa..... galatasarayımı gorunce cokn mutlu oldum ıyıkı boyle bır konu acmıssınız![]()