• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Füsfüs ve ailesinin mutlu evi

canım evin çok güzelmiş ayrıca kızında :nazar:çok tatlı maşallahhŞeniz Rabbim ağzınızın tadını bozmasınn ,,mutluluğunuz daim olsun inşallahhha.s.

walla canım ne kadar isterdim ben de, sen bana gel ban sana geleyim
kızlar oynasınlar birlikte
inşallah o da olur bir gün

evin sade ve şık düzenlenmiş..ayrıca 5 buçuk yıl ve çocukcuğun varlığını da katarsak evin gayet güzel...allah tadınızı hiç bozmasın..

Güle güle otur canım, çok güzel.
Çocuk odasındaki yatak örtüsü el emeği sanırım, çok beğendim.

evınızden huzur ve mutluluk eksık olmasın..
gule gule oturuna.s.

canım evin çok güzel allah mutluluğunu bozmasın bebişinede allah uzun ömürler versin.

canım evin şirin ..bence salondaki konsolun üstüne şık bir ayna lazım ya da idareten bir tablo alıp as..

evet canım orası boş kaldı farkındayım, ayna sevmiyorum pek
güzel bir tablo arıyorum onu da bulamadım henüz

evın cok guzel canım.salondakı esyalarına bayıldım.hıcte 5 yıl oncenın esyası degıl suan yıne bu renk ve modeller moda.ıyı gunlerde oturun.umarım yakın zamanda kendı evının resımlerını goruruz

eviniz çok güzel eşyalarınızda hiçte öle 5 senelik gibi değil.sıcak bir ortam var evde Allah huzurlu ve sağlıklı bi şekilde oturmayı nasip etsin.defnenin fotolarınıda görüyorum hep maşallah çok tatlıa.s.

Füsfüs güle güle otur canım mutlu yuvanda.
bende senin gibi ilçedeyim kiradayım ve tayinciyim hal böyle olunca almadım ben eşya.Senin yine iyi kötü var bişeylerin :)))
Benim babamda tayinciydi hiç eşyamız kalammıştı son taşındığımız şehire gelene kadar.o yüzden beni hep frenliyor annem babam alma alma diye.
Eşyasızda olmuyor ama alsamda napcam o kadar eşyayla taşın dur.
Çok temiz pırıl pırıl bir evin var ne güzel.Eşyalarında cidden eski moda değil.Ama Lcd tv olsa iyi olurmuş hani :))

Back
X