- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
evin çok güzel canım benim,Allak ağız tadınızı bozmasın inş.
mutluluklar dilerim...
mutluluklar dilerim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım, yeni bişeyler almaya korkuyorum. 3 kere ev taşıdık şimdiye kadarannesii çok tatlı sarı kafalı defnen :)) maşallah daha önce de fotoğrafını grmüştüm zaten, kusura bakma son fotoğrafla birlikte evin defnenin gölgesinde kaldı naniknanik
evin de çok güzel, kiraymış bu durumda en mantıklı olanı yapıyorsunuz yeni şeyler almamakla ki salonun özellikle yemek masan çok güzel zaten. ben yatak örtüne de bayıldım. çok güzel renkleri.
huzurla yaşayın yuvanızda çekirdek aile yerimsenibena.s.
evet canım her zaman eşyana göre ev bulamıyorsun, oturma odası takımı alıp 3 oda bir salon bulamazsan yandınYane 5 yıllık evliyim dedin ya zevkin çok güselmiş.o koltuk takımların yemek masan sandalyelerin çok modern.bugünle çok uyumlu.ben de kirada oturcam o yüsden ben de kendi evim olana kadar eşyaları değistirmeyi düsünmem heralde.zaten şimdi bile çok esya almayı düsünmüyorum.malum kiracının işi belli olmuyor.baska eve şıkınca esya fazla gelebilir falan filan.bebişin de çok tatlı maşallah.Allah huzur versin mutluluk sağlık versin inşallah
2003 yazında evlenmiştik canımcanım sanırım aynı zamanlarda evlenmişiz seninle....benimde 6 bitti.....
çok şirin ve düzenli bir evin var güle güle otur şekerim.....