• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Füsfüs ve ailesinin mutlu evi

birçok yerde resmi var aslında canım
son hali bebişlere bugün ne giydirdiniz diye bir başlık var
doğum ve sonrası bölümünde
ordan bakabilirsin

Yane 5 yıllık evliyim dedin ya zevkin çok güselmiş.o koltuk takımların yemek masan sandalyelerin çok modern.bugünle çok uyumlu.ben de kirada oturcam o yüsden ben de kendi evim olana kadar eşyaları değistirmeyi düsünmem heralde.zaten şimdi bile çok esya almayı düsünmüyorum.malum kiracının işi belli olmuyor.baska eve şıkınca esya fazla gelebilir falan filan.bebişin de çok tatlı maşallah.Allah huzur versin mutluluk sağlık versin inşallah

annesii çok tatlı sarı kafalı defnen :)) maşallah daha önce de fotoğrafını grmüştüm zaten, kusura bakma son fotoğrafla birlikte evin defnenin gölgesinde kaldı naniknanik

evin de çok güzel, kiraymış bu durumda en mantıklı olanı yapıyorsunuz yeni şeyler almamakla ki salonun özellikle yemek masan çok güzel zaten. ben yatak örtüne de bayıldım. çok güzel renkleri.

huzurla yaşayın yuvanızda çekirdek aile yerimsenibena.s.
haklısın canım, yeni bişeyler almaya korkuyorum. 3 kere ev taşıdık şimdiye kadar
aslında mutfağa cam bir masa ve yeni yolluklar almak istiyorum ama erteliyoruz şimdilik
bir de lcd tabi
eşime gösterdim şimdi burayı
walla tv hiç yakışmamış bi lcd olsa iyi olurdu orda dedi
ama şu anda acil bir ihtiyaç değil
tayin çıkar da yerleşirsek alırız diyoruz

evin çok güzel güle güle otur eşyadan önemlisi mutlu,huzurlu ve çoçuklu bir yuva ve sen bence bunları yapmışsın umarım hep böle devam eder canımm

canım sanırım aynı zamanlarda evlenmişiz seninle....benimde 6 bitti.....
çok şirin ve düzenli bir evin var güle güle otur şekerim.....

Yane 5 yıllık evliyim dedin ya zevkin çok güselmiş.o koltuk takımların yemek masan sandalyelerin çok modern.bugünle çok uyumlu.ben de kirada oturcam o yüsden ben de kendi evim olana kadar eşyaları değistirmeyi düsünmem heralde.zaten şimdi bile çok esya almayı düsünmüyorum.malum kiracının işi belli olmuyor.baska eve şıkınca esya fazla gelebilir falan filan.bebişin de çok tatlı maşallah.Allah huzur versin mutluluk sağlık versin inşallah
evet canım her zaman eşyana göre ev bulamıyorsun, oturma odası takımı alıp 3 oda bir salon bulamazsan yandın
canım sanırım aynı zamanlarda evlenmişiz seninle....benimde 6 bitti.....
çok şirin ve düzenli bir evin var güle güle otur şekerim.....
2003 yazında evlenmiştik canım
senin evin de çok hoştu, yatakodanı yenilemiştin sanırım çok güzel o da

evin huzur veriyor insana..çok güzelmiş..
bence ayakkabılığı o uygun kaplamalarla kaplarsan güzel olur
hem değişiklik olmuş olur..
kapı süsüne de bayıldım
ellerine sağlık

arkadaşlar beyaz güzel görünüyor demişler ama yakından baya yıpranmış gözüküyor
kaplayacağım sanırım, teşekkürler

en güzel yer Defne'ninizin odası ,en güzel eşya mutfaktaki Defne'nin mama sandalyesi ,herhalde en güzel şyde Defne'dir..( inşallah adını doğru görmüşümdür)... Allah dami etsin mutluluğunuzu...

doğru görmüşsün canım adını
güzel dileklerine teşekkürler
çocuk evin neşesi gerçekten, en güzel şey onlar

canım benim o güzel evine misafir olup bir kahveni içmek,2 lafın belini kırmak isterdim....
çok güzel sıcak düzenli bir ev
huzurla oturun inşallah

Back
X