• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

Bu eşinizin görevi ama?
Siz neden üstleniyorsunuz saf gibi? Kendi anasını kendi çıkarsın kendi oturtsun nerede oturtacaksa,karışmayın. Stresliymiş bir de paşam,size iş iteliyor. Uyanık. Yarın gelin bizi sokağa attı desinler siz kötü olun,kendisi biricik kıymetli pipili oğluşları olarak meleği oynasın. Siz de anlamıyorsunuz demek ki bu kumpasa kurban gittiğinizi

Neden siz kayınvalidenizin gönlünü eylemeye çalışıyorsunuz ki evi satın, satın alan kişi de ihtarname çıkarsın zorla çıkartırlar. Siz borcunuzu ödemeye çalışın. Kayınvalideniz evden çıkınca da gerisini düşünürsünüz tek kayınvalideniz varsa köydeki evine geçsin o zaman.

Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Hiç kusura bakamayın ama eşinizde enayilik var galiba? Abisinin 1.5milyonunu ödüyor, konuşmadığı hatta evimden çıkın bile diyemediği ailesinin 1 yıllık kirasını ödüyor. Garip geldi

Neden siz kayınvalidenizin gönlünü eylemeye çalışıyorsunuz ki evi satın, satın alan kişi de ihtarname çıkarsın zorla çıkartırlar. Siz borcunuzu ödemeye çalışın. Kayınvalideniz evden çıkınca da gerisini düşünürsünüz tek kayınvalideniz varsa köydeki evine geçsin o zaman.
Hanfendi keyfini bozmak istemiyor. Ofisi satsın arabasını satsın diye de haber yolluyor kafasına göre

Hiç kusura bakamayın ama eşinizde enayilik var galiba? Abisinin 1.5milyonunu ödüyor, konuşmadığı hatta evimden çıkın bile diyemediği ailesinin 1 yıllık kirasını ödüyor. Garip geldi
Evet ben de aynısını diyorum. Kullanıyorlar seni diyorum. O da farkında

Ev eşimin. Onların hiçbir şeyi yok. Zamanıdna diğer oğluna yedirdiler evlerini falan
Yani bu evden çıkartacaksınız ve kiraya gidecekler öyle mi? Sizinki gibi kocayla bu imkansız. Boşuna ev ilanlarına falan bakmayın çünkü eşiniz size o hakkı bile tanımıyor. Eşim köye villa yaptırdı yazdınız o niye satılmıyor? Yani ev eşinizin ve evlenmeden önce almış. Kanunen bir hakkınız yok. Size tekrar iyi niyetle bu işe karışmamanızı tavsiye ederim. Hayal kırıklığı yaşayacağınız gün gibi ortada. İki taraf da sen ne karışıyorsun diyecek ve kabak sizin başınıza patlayacak. Eşiniz annesini evinden çıkarıp git kiralık ev bul demez, siz de zaten aynısını yazıyorsunuz. Karar, imza, kanun onlardan yana sizden değil.

Back
X