• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Füsfüs ve ailesinin mutlu evi

teşekkürler kızlar
selom canımın içi sen gel başımın üstünde taşırım ben seni
öperim kuşum

çok güzel güle güle oturun canım,ama o mutfaktaki tezgahın üstünü biraz boşalt yahu bana sıkıntı basıyo kalabalık olunca ama hiçte 5.5senelik ev gibi değil maşallah çok temiz ve eşyalar yeni gibi

füsfüscümm evın ne guzel.. yerler fln tahtamı bayıldım yaa.. bende yerlerı tahta ıstıyorum yanı kendı evım oldugunda.. olmadı o tahta gorunumlu doşemeler varya ondan yaptırcam artıkk :))

ferah bır evın var gule gule oturun ınşallahh yavruşunuzla

arkadaşım fotoları yükleyeli epey olmuş ama öncelikle allah sanada bizede ve olmayan herkase kendi evini nasip etsin allah bebişine gerçi abla olmuştur şimdi saplık versin güle güle otur bişey sorcam o mutfaktaki kilimi elektrik süpürgesiyle süpürebiliyomusun yoksa çırpıyomusun bende almak istiyorum ama çırpacak yerim yok

Şekerrrr mobilyalar süperde :( halıları beğenmedim ben yaaaa çok basit durmuşlar ama kızının odasındaki halı gerçekten çok hoş enişteme söyle sana daha modern ve güzel halılar alsın artık dokuma yokkkk öptüm darılmak gücenmek yokkkk lütfen bu benim nacizane fikrim vereliniortak

Salonun gayet büyük ve hoş 5 yıllık eşyalara olsa gayet güzller ve açık renk her zaman favorimdir :)

Back
X