Füsfüs ve ailesinin mutlu evi

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.480
11
116
46
Diğer
burası salonumuz, aynı zamanda burada oturuyoruz
bebiş olduğu için orta sehpayı kaldırdık
zaten güzel durmuyordu, salon tren yolu gibi olduğu için
bu arada 5,5 yıllık evliyiz, eşyalar da o zamanın zevki tabi

Son düzenleme:
kızımın odasına giriyoruz, kapı süsü benim eserim
burası daha düzenlenecek, beşiği falan gelicek, şimdilik bizim odamızda uyuyor

bu da giriş, bu ayakkabılık baya eskidi, askının renginde kaplamayı düşünüyorum, ne dersiniz
banyo da falan görülmeye değer birşey olmadığı için koymuyorum
yatak odasında da bebiş uyuyor, çekemedim
uyansın orayı da hemen ekleyeceğim

ağız tadınız bozulmasın inşallah.. 5.5 yıla nazaran güzel bi ev cnm.. askılığın rengini pek göremediğim için yanlış yorum yapabilirim ama sanırım koyu kahve renginde..değişiklik istiyorsan illa da, yapılabilir bence ama böyle de güzel..dar koridor olduğu için beyaz ferahlık veriyor..

füsfüsüm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güzel defnenile inşallah..temiz mis gibi düzenli sade..kalabalıktan uzak canımm..ayakkabılık için bence öyle kalsın koridorda koyu renk belki darlaştırabilir ortamı bence askıyı beyaza boyattır..eğer defnenin eşyalarını boyaya vereceksen onuda elden çıkarttır...mutfak işine gelince..evet tezgahı nedne öyle yapmışlarki..insanın beli tutulur..güzel kuzunla güzel yuvanda mutlu ol herzaman..sevgiler..bu arada doğal parkelerini çok beğendimm..salon halılarınıda çok beğendim salon eşyanda 5 seneki zevk değil sanki yeni trent gibi...

canım burası küçük bir ilçe ve yeni ev pek yok
genelde tezgahları hep böyle yapmışlar
yine bizim dolaplar falan düzgün
ev sahibi kendi oturma niyetiyle yaptırmış
sağlık sorunları nedeniyle taşınınca kiraya verdiler
mesela banyolarda küvet falan yok
lavabo, klozet ve ortalıkta bir duş
çok küçük olduğu için duşakabin de olmuyor
kira işte, idare ediyoruz
ama diğer odalar geniş en azından, fena değil

kuzuş nasıl defnecik...iyimi melek kızışınn..?? inşallah kendi eviniz olurr..istediğin gibi dayar döşersin canımm..

Maşallahh çok düzenli miss gibi bir ev allah ömür boyu mutlu etsin yuvanızı... a.s.
Zaten bakıyorum kkdaki hatunlara maşallah valla herkes düzenli temiz mis gibi döşemiş hiç kötü ev yok

annesii çok tatlı sarı kafalı defnen :)) maşallah daha önce de fotoğrafını grmüştüm zaten, kusura bakma son fotoğrafla birlikte evin defnenin gölgesinde kaldı naniknanik

evin de çok güzel, kiraymış bu durumda en mantıklı olanı yapıyorsunuz yeni şeyler almamakla ki salonun özellikle yemek masan çok güzel zaten. ben yatak örtüne de bayıldım. çok güzel renkleri.

huzurla yaşayın yuvanızda çekirdek aile yerimsenibena.s.

çok güzel canım yatak odanda evet yatak örtünün renkleri filan süperr..hele ordakii sarı papatyaa muhteşemm.yerim uyanmış beşik içinde bişeyler yapıyorr...öp annesi koklaya koklaya defne ciği alalhh huzurla mutluluklaa büyümeyi nasip etsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…