- 1 Ekim 2015
- 62
- 13
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev içinde kullanıcam ben. Zıplarken çok ses çıkarırmı Eğer aşağı katta oturanlar rahatsız olursa kullanamam.Bu ara ew tasıma telasınsaydm. Cok kullanamadım. 2 kez fırsat bulabildim. Bence işe yarar. Çünkü 5 dk içinde su gibi terletiyor
Ben varım .. 10 kilo verdim suan 58 kiloyum buda benim için yeterli .. ve ikinci el olarak satmak istiyorum düşünen olursa yardimci olurumYa kızlar yapıp zayıflayan faydasını gören yokmu
Merhaba hala kullanıyormusunz faydasını gordunuzmu acaba
Bende de var ayakkabıdan dediklerine aynen katılıyorum:) YouTube'da videolar var kangoojumps yazınca çıkan onları denedin mi hiç? Ben pek yapamıyorum da
Diyette yaptınız mı acaba.biraz geç oldu ama hala elinizde mı ürün.ne sıklıkta kullanıp 10 kilo verdiniz acabaBen varım .. 10 kilo verdim suan 58 kiloyum buda benim için yeterli .. ve ikinci el olarak satmak istiyorum düşünen olursa yardimci olurum
Ben varım .. 10 kilo verdim suan 58 kiloyum buda benim için yeterli .. ve ikinci el olarak satmak istiyorum düşünen olursa yardimci olurum
Bendede var arkadaslar. Hiç kullanmak nasip olmadı. Almak isteyen olursa satabilirim