funny jump ziplama ayakkabisini bilen kullanan varmi

Merhaba
Sanirim tek amacımız Zayıflamak
Yapıcam 1 saat söz :)

Lakin evde kullanan arkadaşlarım cok ses cikartiyomu bu ?malum apartman hayati millet ne bu tepinti diye kapıya gelmesin
Bi de bu yönünü evde kullananlar yazarsa çok sevinirim
Ayrıca kullanan kilo verenlerden sabırsızlıkla haber bekliyoruz
En azından bi incelme bi suzulme
Yaparken ses cikartiyo ama aşağı kata ne kadar ses gidiyo bilmiyorum benim alt katimda yaşlı bu teyzeyle amca oturuyo kızım azıcık ses yapta evde olduğunu bilelim hiç sesin cikmiyo diyolar ama yaşlılar dediğim gibi :KK70: gerçekten işe yaramamasi mümkün değil ter içinde birakiyo heleki 1 saat yaparsan ve yediklerine de dikkat edersen dal gibi olursun

Yaparken ses cikartiyo ama aşağı kata ne kadar ses gidiyo bilmiyorum benim alt katimda yaşlı bu teyzeyle amca oturuyo kızım azıcık ses yapta evde olduğunu bilelim hiç sesin cikmiyo diyolar ama yaşlılar dediğim gibi :KK70: gerçekten işe yaramamasi mümkün değil ter içinde birakiyo heleki 1 saat yaparsan ve yediklerine de dikkat edersen dal gibi olursun

Güzel ozaman seste problem yaratmicak gibi görünüyor fitifit
Bi kampanya yakalayıp almakta sıra
Bide goji berry mi yersem umarım dal olurum
Evlendikten sonra baya kütüklesiyomus insan

ne bu canım hele bana özelden at linki hemen alım gerçi bir korse vardıya ben onu gece yemeğe giderken giydim vc de çıkardım:)))))))) dedim yürü git senle ne yiyebilirim nede içeblirim:)) ama ayakkaıyı alıırım

ne bu canım hele bana özelden at linki hemen alım gerçi bir korse vardıya ben onu gece yemeğe giderken giydim vc de çıkardım:)))))))) dedim yürü git senle ne yiyebilirim nede içeblirim:)) ama ayakkaıyı alıırım
Jelom ben n11 den aldım funny jump diye arat çıkar :KK66: inanılmaz bir kardio kaynağı bence 15 dak bile şu gibi ter akiyo spor salonuna gidemedigimde evde 15 dakika zıplayıp üstüne plates yapıyorum :KK66:

Bu arada o korse de heralde yiyip iceme diye üretilmiş ahahaha :KK70: benim korse hiç gelmedi postada kayboldu sanırım para iadesi aldım :KK66:

Cnm ben zayıflamak için almadım spor olsun diye evde terlemek için aldım şimdilik memnunum :KK66: hemen hemen hergün spor yapıyorum :KK48:
Toksinlerden kurtulmanın her yolu mubah
İster kilo ister sıkılasma
Ben spor salonunda bile yarım saat koşup terleyemeyen biriyim
Zamanında çok spor yapardım bunu kimi vücut dayanıklı diye terlemiyor yorumu yapıyor kimi lenfler çok yavaş çalışıyor diye..
Sağlık sorunum yok ama tam nedenini bilmiyorum ve ter atmak çok önemli ...aslında biraz terlesem mutlu oluyorum.
En azından tüm vücut zıplayınca hareket etmiş olacak ve hem terleyip hem düzenli yaparsm kilo da verecegimi Umut ediyorum
Teşekkürler

Toksinlerden kurtulmanın her yolu mubah
İster kilo ister sıkılama
Ben spor salonunda bile yarım saat koşup terleyemeyen biriyim
Zamanında çok spor yapardım bunu kimi vücut dayanıklı diye terlemiyor yorumu yapıyor kimi lenfler çok yavaş çalışıyor diye..
Sağlık sorunum yok ama tam nedenini bilmiyorum ve ter atmak çok önemli aslında biraz terlesem mutlu oluyorum
En azından tüm vücut zıplayınca hareket etmiş olacak ve yerleşeceğini de Umut ediyorum
Teşekkürler
Olur olur hiç merak etme sadece azim :KK66:

Jelom ben n11 den aldım funny jump diye arat çıkar :KK66: inanılmaz bir kardio kaynağı bence 15 dak bile şu gibi ter akiyo spor salonuna gidemedigimde evde 15 dakika zıplayıp üstüne plates yapıyorum :KK66:

hımm okeydir tatlım peki ayak numran aynı mı sipariş verdin kalıp stndartmı?

Bu arada o korse de heralde yiyip iceme diye üretilmiş ahahaha :KK70: benim korse hiç gelmedi postada kayboldu sanırım para iadesi aldım :KK66:

hahhahha valla bende korseli çok fark etmedi elbise bebem ya zaten belim ince karnım yok dedim çıkar rahah masayı götür o kadar para vermişim mekana yemiyem mi:KK48: istiyorsan benimkini atarım sana hiç kulllanmadım tak çıkar yaptım o kadar bir kahve ısmaarlan ödeşiriz:KK19: yanında tatlı şart tabi:KK48:

hımm okeydir tatlım peki ayak numran aynı mı sipariş verdin kalıp stndartmı?

hahhahha valla bende korseli çok fark etmedi elbise bebem ya zaten belim ince karnım yok dedim çıkar rahah masayı götür o kadar para vermişim mekana yemiyem mi:KK48: istiyorsan benimkini atarım sana hiç kulllanmadım tak çıkar yaptım o kadar bir kahve ısmaarlan ödeşiriz:KK19: yanında tatlı şart tabi:KK48:
Cnm evet ayak nosu standart her ayakla uyumlu :KK66: youtube dan videolar var açıp yapabilirsin zamanla hareketleri ezberledikce kendine göre takilirsin ama bak çok kolay demiyorum emeksiz birşey olmuyo :KK66: korseyle gelince inşallah operasyon sonrası gerek kalmaz diye ümit ediyorum :KK66:

Merhaba uzun zamandır aklıma birşey takılsa burada yazılanları okuyorum .üye olayım da daha fazla bencillik yapmayayım dedim. ben bugün kullanmaya başladım tavsiye ederim 2 dakika ayakta kaldım .10 dakikadır dinleniyorum . Tabi ne kadar işe yarıyacak zaman gösterir . Daha önce tranpolinde almıştım çok zor ve sıkıcı gelmişti . Bu eğlenceli ve daha etkili.

Ben de geçen gün gördüm şaşırdım. Ama tam benlik. Şöyle uçuyomus gibi olsam iyi valla:spor:
Ben de almayi düşünüyorum.
Bi de merak ediyorum ne kadar zipliyor? Başınız tavana degmiyor mu?

X