Frezya ve Mavişkonun topiği

Ama ben sevindim ya en azından rahatlamış artık perimle görünen o ki :) Böylesi iyi oldu perimlem de huzurlu artık

aynen canımmm
zaten baştan beri diyoruz burda, git konuş kurtul nasıl biri olduğunu anla sonra yoluna bakarsın belki onla belki onsuz diyee :)
sonunda bir sonuca bağlandı yani, her türlü belirsizlikten iyidir diye düşünüyorum

Hatırlamadı mı ..iyicene havalare girmiş,arkadaşı nasıl hatırlamış ya,siz bakışırken o da sana mı bakmış..sen ne konuştun peki tam olarak,ne dedin çocuğa,şimdi hala ona karşı aynı şeyleri hissediyor musun peki canım ??

Kızlar nickim değişecek yakında (yani öyle umuyorum ) talepte bulundum Lizzie olsun diye o yüzden bir Lizzie görürseniz buralarda şaşırmayın o benim

değişir canım benim de ilk nick adım bkt00 dı..sonra lavinya frezya dan birini istedim frezya geldi :)))

Lizzie de çok hoş

Aşk ve gurur filmi var ya oradaki elizabeth e böyle sesleniyorlardı Lizzie diye Onun hem kitabını okumuştum hem de filmini izlemiştim Lizzie karakterini çok sevmiştim Seninki nereden geliyor tatlım¿

Aşk ve gurur filmi var ya oradaki elizabeth e böyle sesleniyorlardı Lizzie diye Onun hem kitabını okumuştum hem de filmini izlemiştim Lizzie karakterini çok sevmiştim Seninki nereden geliyor tatlım¿

Gerçek adım çiçeklerle ilgili ben de çiçek adı koymak istedim canım baktım farklı bir şey aramıştım..aşk ve gurur u izlemedim nasıl güzel mi ben de izleyimm

Gerçek adım çiçeklerle ilgili ben de çiçek adı koymak istedim canım baktım farklı bir şey aramıştım..aşk ve gurur u izlemedim nasıl güzel mi ben de izleyimm

izle canım çok güzel aslında ben ilk izlediğimde sıkılmıştım ama kitabını okuyup izlediğimde bayılmıştım sonra birkaç kere daha izledim bile kitabını da birkaç kere okudum zaten hehe

izle canım çok güzel aslında ben ilk izlediğimde sıkılmıştım ama kitabını okuyup izlediğimde bayılmıştım sonra birkaç kere daha izledim bile kitabını da birkaç kere okudum zaten hehe

Ben de izleyim o zaman yarın filan canım..

Ama ben sevindim ya en azından rahatlamış artık perimle görünen o ki :) Böylesi iyi oldu perimlem de huzurlu artık

ya evett evett aynen aynen canım..
bir kez daha akıllandım...
ah ah bu duygusallık beni öldürecek sonunda:96::96:

yok canım hissetmiyorum artık hiçbişey konusmam iyi oldu tamamen sildim kafamdan.
bizim bakıştıgımızı farketmemiş cocuk ki zaten onun bana baktıgı yokmus belkide..
ben çok farklı algılamısım...
ama o an işte digeri farketmiş beni;o sürekli bakıyormus benim pek dikkatimi çekmemişti.

çoook dogru söylüyorsun tatlımm.Ee bosuna demiyorum -İYİKİ VARSINIZ- diyee
Ne yapardım siz olmasanız..

Son düzenleme:

Canım konuşmakla çok çok iyi ettin,hep içinde kalacaktııı yoksaa bak sen de rahatlamışsın..ayırca arkadaşı senden hoşlanıyor anladığım kadarıylaa..aşk üçgeni oluşmuş

Canım konuşmakla çok çok iyi ettin,hep içinde kalacaktııı yoksaa bak sen de rahatlamışsın..ayırca arkadaşı senden hoşlanıyor anladığım kadarıylaa..aşk üçgeni oluşmuş

Ben de okuyunca öyle anladım gerçekten garip olmuş

öncelikle iyi bayramlar tatlışım ben iyiyim ama sevdicekle kavgalıyız konuşmuyorum onunla
dgs henüz açıklanmadı merakla bekliyorum sonuçları:26:
sınavlarının bitmesinee çookk sevindim kuzum Allah yolunu hep açık etsin
diğer hatunlarla tanışmayı bende isterimm

evet tatlımm ya cok tesekkür ederim sizin sayenizde konustum ve rahatladım;kafamı işgal etmiyor artık.
valla bende şaşırdım evet;beni hatırladıgını detayları falan söyleyince
garip bir olay oldu ama bakalım artık

Canımcım inşallah barışırsınız..Dgs için de dua etcem senin için..saol canım ama hala acıklanmadıı,ne zaman acıklamayı düşünüyor hoca merak ediyorum

Gel katıl istediğin zaman aramıza canımmmm beklerizz,ben de sizin topiğe gelirim bazen,misafirliğe geliriz

Hehehhe,o çocuk nasıldı peki,kime niyet kime kısmet yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…