Frezya ve Mavişkonun topiği

kızlar şok
bir bu eksikti.
az önce arkadaşımın sevgilisi malum kişiyle konuşmuş, ayrılmamışlar hala ve asıl bomba..
kız konyadan istanbulda bizim okulla aynı sokaktaki okulu kazanmış...
bana kaderimin bir oyunu mu bu demek istiyorum...
napıcam ben yaaaa napıcammmmmmmmm

off inanmıyorum ya en hayırlısı olsun yine diyeceğim ama sen okulda onları görür müsün ki beraber? Belki onları görünce soğursun maviskom belki de daha iyi olur senin için

kısmet işte ama sen de demiştin kaderde varsa mutlaka olur yoksa da olmaz elden bir şey gelmez Ama üzülmeyeceğin bir şekilde olmasını daha çok isterdim tabi bunun açııkçası ya vardır elbet bunda da bir hayır ..

off inanmıyorum ya en hayırlısı olsun yine diyeceğim ama sen okulda onları görür müsün ki beraber? Belki onları görünce soğursun maviskom belki de daha iyi olur senin için

offf off...
napıcam hiç bilmiyorum ndd yaa..
biliyor musun ben bunu bir iki ay önce arkadaşıma söyledim gör bak bende şans denen bir şey yok o kız kesin gelir dedim, geldi, onları görürsem heralde oturur zır zır ağlarım dedim..şu an o kadarını yapar mıyım bilmiyorum da...
çok zorlanacağım kesin...soğurum elbet ama en başta mutlaka canım bayağı yanıcak ((

lanet ya, ne diye hayal kuruyorsam sanki bu kadar...
kurmasam şimdi gördüğümde bu kadar acı çekmicektim..
hiçbir şey yaşamamış konuşmamaış olmak koyuoyr bana, öyle olsa belki zaten olmazdı hem kız da var neyse napim falan derdim de benim şu lanet olası hiç bitmeyen ümitlerimden kurtulmam lazım...hiçbir şey yaşanmayınca ya şöyle olsaydık ya böyle olsaydık gibi düşüncelerim hiç bitmeyecek hele de o kıza nasıl davrandığını gördükçe off offf

mutlaka vardır da...o hayra gelene kadar benim canımın bayağı yanması gerekiyormuş demek...ne diyim ben şimdi...hepsi allahtan değil mi, isyan edemiyorum haaşa..mecbur katlanıcam (( zamanla alışıcam soğuyacak başka çarem mi var ?

ya belki de hiç sandığın gibi değildir belki kızın zorlamasıyla oluyordur her şey hiç bilemezsn ki belki de sen birisiyle tanışacaksın o zamana kadar çoktan kafandan gitmiş olacak Off hiç beceremiyorum da yardımcı olmayı inşallah güzel olur her şey tatlım ya inan çok üzüldüm ben de şu an

Yok yok isyan etme bilmediğimiz neler vardır kimbilir

Arkadaşın ne demiş ne sormuş şimdi tam olarak çocuğa kız hakkında? Kızla çocuk ne zamandır çıkıyor filan onları biliyor musun hiç ? Eğer bayağıdır çıkıyorlarsa zaten zor iş ama çok zaman olmadıysa niye gelmiş ki göze alıp :44:

Son düzenleme:

canım benim benim için burada bir iki kelime sarf etmen bile yetiyor desteğin için çok sağol (
tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum inan ki..
tabii ki karşıma öyle biri çıkabilr ki ben herşeyi unutabilirim, belki o kızdan ayrılır bilinmez hiçbir şey..
ama onları görecek olmak bana çok dokunacak...tek çekincem bu...
çünkü benle olsaydı da böyle mi olurdu gibi kıyaslamalara girecek bir yapım var biliyorum...
sanırım önce kendi içimde bir şeyleri düzeltmem gerekecek...
of allahım bana sabır kuvvet ver... yine ama yine nolur hakkımızda hayırlısını ver...:2::2:

öyle normal sohbet etmişler..konu kızdan açılmış..benim hoşlandığım bizim okulun ordaki okuu kazandığını falan söylemiş..
nisan sonu mayıstan beri çıkıyorlar..az buz değil..ki bu ilişkinin 2. kısmı..bir de daha öncesi var araya 7 8 ay girmiş ayrı kaldıkları, ondan önce de çıkıyorlarmış tam ne kadar bilmiyorum..
benim anadığım kadarıyla her şeyleri çok iyi gidiyor ya nddem

Amin en hayırlısı olsun inşallah.. Seni daha güzel bir insan belkiyorsa onun o kızla devam etmesi daha iyi olacaktır tabi.İnşallah öyledir de bir an önce ortya çıkar sen de bir rahatlarsın.. Yok karşılaştırma yapma mavişko hiç.Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil sen de biliyorsun

evet doğru söylüyorsun canım
mantıklı olmak zorundayım...olmuyorsa olmaz napim yani...
aklımdan fikrimden hayallerimden çıkartmak zorundayım
bayağı canım yanacak ama yapmak zorundayım

Anladımm... Onların da üzülmesini isteyemeyiz ki kötü de gitmesin tabi kimse mutsuz olmasın sen de bunu içten istersin az buçuk da olsa tanıdım biliyorum..yapacak pek bir şey de yok sanırım bu durum canını yakmasın diye dua edeceğim ben de..

Mavisko ya üzülme olur mu lütfen.. inan bak benim hikayem de çok trajik anlatmadım ama..İnsan neler atlatıyor gerçekten bu da geçecek eminim göz açıp kapayıncaya dek hem belki sandığın gbi canın bile yanmayacak

çok sağol canımıniçi iyi ki varsın...
aynen öyle...üzülmesini istemiyorum ndd, kimle olursa olsun lütfen gülsün hep mutlu olsun...hayatında öncesinde çok üzüldüğünü biliyorum çünkü...
napim artık...
kendime kızıyorum sadece...keşke kimseyi böyle belirsizlikler içinde sevmesem...
bunu hep yapıyorum...
sonra da hep ben üzülüyorum...

işte temiz kalbinden kaynaklanıyor bu masum olduğun için bir insanı bu kadarıyla bile sevebiliyorsun.. Sonra acısı sana patlıyor ya hepsi birer olgunlaşma sürekli bir şeylere hazırlıyor hayat bizi..

bilmez miyim hiç bilmez miyim...allah beterinden saklasın tabii ki...
inşallah dediğin gibi olur...inşallah...

işte temiz kalbinden kaynaklanıyor bu masum olduğun için bir insanı bu kadarıyla bile sevebiliyorsun.. Sonra acısı sana patlıyor ya hepsi birer olgunlaşma sürekli bir şeylere hazırlıyor hayat bizi..

aynen öyle...
buna da şükür ne diyim...en iyisini allah bilir...ben ne yaparsam yapayım olacağına varır her şey...allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim ki canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…