kızlaaarrrr
nerelerdesinizzz hiç sesiniz çıkmıyor
hiç ugramamıssınız buraya
canımmm
hayatımda hiçbir değişiklik yok
biliyorsunuz zaten sanırım en monoton yaşayan benim bu süreçte, o yüzden kızlar da sınavlarda vs derken konuşacak kimse deo lmayınca bir şey yazamıyorum
sen söyle bakalım ne alemdesin ne hallerdesin, sizde durumlar nasıl canlarr
hm anladım tatlımm...
ya biizim kızlar zaten hiç gelmiyolar ya;daha sınavları bitmedimi kii.....
bitti diye biliyordum ...
bende ugrayamıyorum artık sınava cok az kaldı diye
ama bir ara toplaşın konusalım ya
gelişmelerde var bendee
oley oleyy tamammm, bayram vakti bir ara toplanalım burdaaa merakla bekliyorum tatlışımm :)
ooo şimdi söylemesem olur mu amaa bende duramam
ben o şahısla konustumm
veeee hiç hayal etmedigim gibi biri cıktı
Perimleee çok merak ediyorum anlat anlat en kısa zamandaAy ben sınavları bitirdim de bir oturamadım ki pc başına istanbulda almıştım ya yaz okulunu ancak geldim ankaraya geri, stajımı ayarladım bir de burada birkaç gündür, şimdi hepsi bitti de rahatladım Bu aradaaa dersimi geçmişim kihkih hem ba ile çok sevindimm
ay hadi anlattt nasıl biri çıktııı
seni kutluyorum ayrıca cesaraetinden ötürüüü
heh tabikiisizin sayenizde bana baya baya bir cesaret geldi...
işte zaten tek istedigim bir kez konusmaktı nasıl biri oldugunu anlamaktı;oda oldu..
boş biriymiş ama
ooo şimdi söylemesem olur mu amaa bende duramam
ben o şahısla konustumm
veeee hiç hayal etmedigim gibi biri cıktı
canımmm
hayatımda hiçbir değişiklik yok
biliyorsunuz zaten sanırım en monoton yaşayan benim bu süreçte, o yüzden kızlar da sınavlarda vs derken konuşacak kimse deo lmayınca bir şey yazamıyorum
sen söyle bakalım ne alemdesin ne hallerdesin, sizde durumlar nasıl canlarr
Perimleee çok merak ediyorum anlat anlat en kısa zamandaAy ben sınavları bitirdim de bir oturamadım ki pc başına istanbulda almıştım ya yaz okulunu ancak geldim ankaraya geri, stajımı ayarladım bir de burada birkaç gündür, şimdi hepsi bitti de rahatladım Bu aradaaa dersimi geçmişim kihkih hem ba ile çok sevindimm
Ndd cim nasılsın ??? geçmene sevindiim canımm
Benim bir tanesi(dünki) acıklanmadı sayfayı her yenileyişimde kalpten gitcem ya az kaldıı
Seninki de inşallah güzel gelir tatlım o kadar uğraştık baksana kk'yı bile ihmal ettik
merhaba frezyaam özledim sennii canım nasılsınnbiraz geç oldu ama topiğiniz hayırlı olsuunnn
Mavişkooooom naber nasılsıııın ?
Nee konuştun muuueee neler olduuuu ????
meraktan çatlicazz perimleem senden detay bekliyoruzzzz :)))