Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 293.035 602.909 43 31 Temmuz 2014 Konu Sahibi Frezya #741 Ramazan SofrasıYemek yarışması için oyunuzu kullandınız mı? Oy kullanmak her KK üyesinin görevi
Helen_bm Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 2.171 1.488 11 Eylül 2014 Konu Sahibi Frezya #742 mavisko .!.: Canlatıım buralarda olan olursa yazsıın özledim sizleri, buraların sohbeti bir başka oluyorr iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... mavişko canım girdiğinde yaz bana ben de özledim frezya ben :)))
mavisko .!.: Canlatıım buralarda olan olursa yazsıın özledim sizleri, buraların sohbeti bir başka oluyorr iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... mavişko canım girdiğinde yaz bana ben de özledim frezya ben :)))
Helen_bm Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 2.171 1.488 11 Eylül 2014 Konu Sahibi Frezya #743 perimle .!.: Kızlar nerelerdesiniz,napıyorsunuz.Baya baya zaman oldu konusmayalı. Varmı hayatınızda değişiklikler? Genişletmek için tıkla... perimlecim nasılsın neler yapıyosun canım ben frezya
perimle .!.: Kızlar nerelerdesiniz,napıyorsunuz.Baya baya zaman oldu konusmayalı. Varmı hayatınızda değişiklikler? Genişletmek için tıkla... perimlecim nasılsın neler yapıyosun canım ben frezya
perimle Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 2.603 24 11 Eylül 2014 Konu Sahibi Frezya #744 Emiily .!.: perimlecim nasılsın neler yapıyosun canım ben frezya Genişletmek için tıkla... İyiyim tatlım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hayat var mı değişiklik :)
Emiily .!.: perimlecim nasılsın neler yapıyosun canım ben frezya Genişletmek için tıkla... İyiyim tatlım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hayat var mı değişiklik :)