Frezya ve Mavişkonun topiği

Ben de iyyiim canım...en iyisi tatilde ne yapacaksın başkaa,keyfine bak tabiiiiii..

Bir de karşılaşsak çok iyi olacak

İyi bayramlar tatlışlarrr,pasta,börek tatlı şeker yemek serbest :125::125::125::131::131::131:

O zaman büyüyen göbekler de serbestt Ay sabahtan beri yiyorum zaten var ya bir börek bir tatlı daha şimdiden

3 günlük serbest..ben de gidim yiyim bir şeylerrrr,anneler çok güzel şeyler yapıyor yaa yememek mümkün mü

ne oldu ki nasıl oldu perimlem üzülme bak o kadar duadan sonra muhakkak hayırlıdır emin olabilirsin

evet tatlımm ya cok tesekkür ederim sizin sayenizde oldu hayırlısı...
inan üzülmüyorum herseyde bir hayır var evettt

haklısınız kızlar merak etmekte cok tesekkür ederim;her zaman yanımda oldunuz çok sagolun.
iştee ben sizden o deli cesaretini aldım;gittim buldum;onu tanıyan birini
oda ona degil yakın arkadasına ulasabilirim dedi tel.bıraktım;sonra o arkadası beni aradı.bişey anlatmadım,ona ulasabilir miyim diye rica ettim işte sonra ulasabildim konustuk yani konusmaya calıstık ama şok...şok...şokk beni hatırlamadı
bende daha fazla konusmadan kestim konusmayı.

Sonra o arkadası işte kim oldugumu falan sordu;o beni hatırladı
çok çok şaşırdım.

Allah Allah nasıl hatırlamamış ki ya :44::44: O kadar boşuna mı bakıyormuş yani :44:

aman hafızasına ben onun..
boşver perimlecim, sen nasılsın bakimm, ruh halin ne alemdee, üzdü mü seni bu olayy, neler yapıyrosun yeni gelişmeler var mııı :)

Kızlar nickim değişecek yakında (yani öyle umuyorum ) talepte bulundum Lizzie olsun diye o yüzden bir Lizzie görürseniz buralarda şaşırmayın o benim

aman hafızasına ben onun..
boşver perimlecim, sen nasılsın bakimm, ruh halin ne alemdee, üzdü mü seni bu olayy, neler yapıyrosun yeni gelişmeler var mııı :)

Ama ben sevindim ya en azından rahatlamış artık perimle görünen o ki :) Böylesi iyi oldu perimlem de huzurlu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…