iyiyim canım benimmm :)) sen nasılsın bakimmm :)
bu aralar bir şey yapmıyorumm, genel olarak biliyorsunuz zaten tatilim boş geçtiğinden ve durumlarım beklemeye dayalı olduğundan hiçbir şey olmuyorrrr
senin sınavların iyidir inşallahhh, hadi geç de bir an önce dön buralaraaa :)
sohbet ederiz misler gibiii
Ben de iyyiim canım...en iyisi tatilde ne yapacaksın başkaa,keyfine bak tabiiiiii..
Bir de karşılaşsak çok iyi olacak
canlarımmmmm
hepinize iyi bayramlarrr :))
İyi bayramlar tatlışlarrr,pasta,börek tatlı şeker yemek serbest :125::125::125::131::131::131:
O zaman büyüyen göbekler de serbesttAy sabahtan beri yiyorum zaten var ya bir börek bir tatlı daha şimdiden
3 günlük serbest..ben de gidim yiyim bir şeylerrrr,anneler çok güzel şeyler yapıyor yaa yememek mümkün mü
Evet kesinlikle annem gibi yemek yapsam var ya daha ne isterimAfiyet olsun balım
ne oldu ki nasıl oldu perimlem üzülme bak o kadar duadan sonra muhakkak hayırlıdır emin olabilirsin
evet tatlımm ya cok tesekkür ederim sizin sayenizde oldu hayırlısı...
inan üzülmüyorum herseyde bir hayır var evettt
Perimle gizemli olmayı seviyor,bu yüzden de gizemli insanlardan hoşlanıyor
haklısınız kızlar merak etmektecok tesekkür ederim;her zaman yanımda oldunuz çok sagolun.
iştee ben sizden o deli cesaretini aldım;gittim buldum;onu tanıyan birini
oda ona degil yakın arkadasına ulasabilirim dedi tel.bıraktım;sonra o arkadası beni aradı.bişey anlatmadım,ona ulasabilir miyim diye rica ettim işte sonra ulasabildim konustuk yani konusmaya calıstık ama şok...şok...şokk beni hatırlamadı
bende daha fazla konusmadan kestim konusmayı.
Sonra o arkadası işte kim oldugumu falan sordu;o beni hatırladı
çok çok şaşırdım.
Allah Allah nasıl hatırlamamış ki ya :44::44: O kadar boşuna mı bakıyormuş yani :44:
haklısınız kızlar merak etmektecok tesekkür ederim;her zaman yanımda oldunuz çok sagolun.
iştee ben sizden o deli cesaretini aldım;gittim buldum;onu tanıyan birini
oda ona degil yakın arkadasına ulasabilirim dedi tel.bıraktım;sonra o arkadası beni aradı.bişey anlatmadım,ona ulasabilir miyim diye rica ettim işte sonra ulasabildim konustuk yani konusmaya calıstık ama şok...şok...şokk beni hatırlamadı
bende daha fazla konusmadan kestim konusmayı.
Sonra o arkadası işte kim oldugumu falan sordu;o beni hatırladı
çok çok şaşırdım.
Kızlar nickim değişecek yakında (yani öyle umuyorum) talepte bulundum Lizzie olsun diye o yüzden bir Lizzie görürseniz buralarda şaşırmayın o benim
aman hafızasına ben onun..
boşver perimlecim, sen nasılsın bakimm, ruh halin ne alemdee, üzdü mü seni bu olayy, neler yapıyrosun yeni gelişmeler var mııı :)