maviskom ben yatıyorum şimdi kendine iyi bak olur mu
canım benim çok sağol her şey için, valla iyi ki varsın...iyi geceler tatlı rüyalar, denicem, sen de öyle tamam mı..
kızlar şok
bir bu eksikti.
az önce arkadaşımın sevgilisi malum kişiyle konuşmuş, ayrılmamışlar hala ve asıl bomba..
kız konyadan istanbulda bizim okulla aynı sokaktaki okulu kazanmış...
bana kaderimin bir oyunu mu bu demek istiyorum...
napıcam ben yaaaa napıcammmmmmmmm
offf off...
napıcam hiç bilmiyorum ndd yaa..
biliyor musun ben bunu bir iki ay önce arkadaşıma söyledim gör bak bende şans denen bir şey yok o kız kesin gelir dedim, geldi, onları görürsem heralde oturur zır zır ağlarım dedim..şu an o kadarını yapar mıyım bilmiyorum da...
çok zorlanacağım kesin...soğurum elbet ama en başta mutlaka canım bayağı yanıcak((
lanet ya, ne diye hayal kuruyorsam sanki bu kadar...
kurmasam şimdi gördüğümde bu kadar acı çekmicektim..
hiçbir şey yaşamamış konuşmamaış olmak koyuoyr bana, öyle olsa belki zaten olmazdı hem kız da var neyse napim falan derdim de benim şu lanet olası hiç bitmeyen ümitlerimden kurtulmam lazım...hiçbir şey yaşanmayınca ya şöyle olsaydık ya böyle olsaydık gibi düşüncelerim hiç bitmeyecek hele de o kıza nasıl davrandığını gördükçe off offf
canım benim benim için burada bir iki kelime sarf etmen bile yetiyor desteğin için çok sağol(
tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum inan ki..
tabii ki karşıma öyle biri çıkabilr ki ben herşeyi unutabilirim, belki o kızdan ayrılır bilinmez hiçbir şey..
ama onları görecek olmak bana çok dokunacak...tek çekincem bu...
çünkü benle olsaydı da böyle mi olurdu gibi kıyaslamalara girecek bir yapım var biliyorum...
sanırım önce kendi içimde bir şeyleri düzeltmem gerekecek...
of allahım bana sabır kuvvet ver... yine ama yine nolur hakkımızda hayırlısını ver...:2::2:
Mavişkoom öncelikle sakin ol canım..her şeyin hayırlısını isteyelim..sana dedim,eğer o kızla ayrılsa seninle çıksa kötü şeyler olsa,ya da senden ayrıldıktan sonra o kıza dönsee nasıl olurdu bir düşün..ki bence olurdu da onların ilişkisi biraz alışkanlık olmuş ne olursa olsun barışıyorlar..senin onu unutman için bir fırsat işte,bunu değerlendir canım,hiç tanımadğın birini seviyor olamazsın olsa olsa hayranlıktır,meraktır ki şu anda hayatında birinin olmaması da ona yoğunlaşmana neden oluyor,inşallahh allahımmmm sana beyaz atlı bir prens yollar bir an önce hepsini siler geçer,amiiiin
Sen de iyi ki varsıniyi geceler canım benim ... her şey yoluna girecek bak perimle için o kadar dua boşa gitmedi sen gördün inşallah senin için de her şey güzel olacak..
mavişkomm nasılsın nasıl oldun ?
hiç üzülme olur mu canını sıkmaa...
frezya ve ndd'nin de dedigi gibi herseyde bir hayır vardır ;zamanın bize ne gösterecegi belli olmaz..
umutlu olmak lazım....hep gül inşallah...
eveeettt eveettt en büyük örnek benim bak
Kızlar ya hepiniz çok çok ama çok sagolun dualarınızı hiç esirgemediniz;Rabbimde siizin bütün dualarınızı kabul etsin.
Gercekten herseyde bir hayır var..biz göremiyoruz o hayırı ama sonradan anlıyoruz..
Rabbim çok büyük...
.......her zaman her zaman Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için kızlar...............
yanımda oldunuz destek oldunuz çok şanslıyım bu yüzden cok tesekkürler..
iyiki sizi tanımısım...coookkkk seviyorum sizi
iyiyim canım benimm...
canımı sıkmıyorum sadece sinir oluyorum biraz, tanıştığımız günkü hali gitmiyor gözümün önünden...
nolursa olsun banane görürsem de görürüm dünyanın sonu değil ya? aynen bir hayır vardır bunda da..hiçbir şeyimiz belli değil..
umutlu olmamalıyım sanırım artık...daha da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...akışına bırakacağım her şeyi..olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum...
bir mutsuzluğum yok çok şükür canım benimm hepiniz iyi ki varsınızz, hepimiz gülelim inşallah heep
oy senin temiz yüreğine kurbaan :)))
aynen perimlecim benimm, hayırlısı neyse o olsun her zamanki gibi, allah bilir siz bilmezsiniz diye bir sürü ayet varken bize tevekkülden başkası düşmüyor kii..
inşallah hepimizin duaları kabul olur..
birbirimize destek olup, birlikte gülmek mutlu olmak için varız zaten :)))
bence de iyiki tanışmışız yaa, hep irtibatta kalırız inşallah da daha güzel günlerimizde de yanyana oluruz :)
ben de çoook seviyorum hepinizii
iyiyim canım benimm...
canımı sıkmıyorum sadece sinir oluyorum biraz, tanıştığımız günkü hali gitmiyor gözümün önünden...
nolursa olsun banane görürsem de görürüm dünyanın sonu değil ya? aynen bir hayır vardır bunda da..hiçbir şeyimiz belli değil..
umutlu olmamalıyım sanırım artık...daha da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...akışına bırakacağım her şeyi..olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum...
bir mutsuzluğum yok çok şükür canım benimm hepiniz iyi ki varsınızz, hepimiz gülelim inşallah heep
eveeettt eveettt en büyük örnek benim bak
Kızlar ya hepiniz çok çok ama çok sagolun dualarınızı hiç esirgemediniz;Rabbimde siizin bütün dualarınızı kabul etsin.
Gercekten herseyde bir hayır var..biz göremiyoruz o hayırı ama sonradan anlıyoruz..
Rabbim çok büyük...
.......her zaman her zaman Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için kızlar...............
yanımda oldunuz destek oldunuz çok şanslıyım bu yüzden cok tesekkürler..
iyiki sizi tanımısım...coookkkk seviyorum sizi
çook sevindim işte buna canım...hep böyle ol inşallah hiç bizaman üzülme;umudunu kaybetme....
gercek aşkı bulup bütün sıkıntıları atlatacaksın inşallah..
Of çok mutsuzum yaAnnemlerle kavga ettim Şimdi zorla düğüne gitmem lazım
Neden canım zorla mı götürüyorlar kimin düğünü ??
Komşu kızınınzaten kavga ettik moralim bozuldu hiç gidesim yok ki bir de yorgun geldim stajdan.. Gitmezsem ayıp olurmuş annem illaki gitceksn diyor yani birazdan kalkarım
ben de buralardayımm sizi burda gördüğüme çok sevindimmm :))
git bence de accık nddcim ya benim annem de kafasına taktığını yaptırmadan bırakmıyor hep ben pes ediyorum sonunda
napıyorsunuz nasılsınız başkaa
frezyacım sen napıyorsunnnn canımmm :))