Frezya ve Mavişkonun topiği

canım benim çok sağol her şey için, valla iyi ki varsın...iyi geceler tatlı rüyalar, denicem, sen de öyle tamam mı..

Sen de iyi ki varsın iyi geceler canım benim ... her şey yoluna girecek bak perimle için o kadar dua boşa gitmedi sen gördün inşallah senin için de her şey güzel olacak..

Mavişkoom öncelikle sakin ol canım..her şeyin hayırlısını isteyelim..sana dedim,eğer o kızla ayrılsa seninle çıksa kötü şeyler olsa,ya da senden ayrıldıktan sonra o kıza dönsee nasıl olurdu bir düşün..ki bence olurdu da onların ilişkisi biraz alışkanlık olmuş ne olursa olsun barışıyorlar..senin onu unutman için bir fırsat işte,bunu değerlendir canım,hiç tanımadğın birini seviyor olamazsın olsa olsa hayranlıktır,meraktır ki şu anda hayatında birinin olmaması da ona yoğunlaşmana neden oluyor,inşallahh allahımmmm sana beyaz atlı bir prens yollar bir an önce hepsini siler geçer,amiiiin

inşallah canım benim..yani evet doğru söylüyorsun her şey unutmam için bana yardım ediyor resmen..
görmemek için salak olmak lazım..dün olayın şokuyla bayağı canım sıkılmıştı..şu an daha iyiyim frezyam benim...
yani burada ciddi bir ilişki var bir yanda, diğer yanda sadece bir tanışıklık ve bir iki laf, bakışma..fazlaca bir etkilenme vardı..ama ötesine geçemedik..ben kafamda düşünüp büyütüp durmadan kurmuş olabilirim kafamda ama karşı tarafta hiçbir şey olduğu yok..olmayacak da bu gidişle..o mutlu onunla...ben hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı da buymuş demek ki..bana daha bir şey düşmüyor..
umarım pek görmem onları, sadece bunu diliyorum şu an...seviyorum diye söylüyorum da bu farklı bir kavram anlatamıyorum anlayamıyorum zaten hissettiğimi..dediğin gibi bir şeydir muhtelemen, ya da hoşlantının bir ileri boyutu maksimum..
inşallah canım benim inşallahh...seviyorum seni :)

mavişkomm nasılsın nasıl oldun ?
hiç üzülme olur mu canını sıkmaa...
frezya ve ndd'nin de dedigi gibi herseyde bir hayır vardır ;zamanın bize ne gösterecegi belli olmaz..
umutlu olmak lazım....hep gül inşallah...

Son düzenleme:
Sen de iyi ki varsın iyi geceler canım benim ... her şey yoluna girecek bak perimle için o kadar dua boşa gitmedi sen gördün inşallah senin için de her şey güzel olacak..

eveeettt eveettt en büyük örnek benim bak
Kızlar ya hepiniz çok çok ama çok sagolun dualarınızı hiç esirgemediniz;Rabbimde siizin bütün dualarınızı kabul etsin.

Gercekten herseyde bir hayır var..biz göremiyoruz o hayırı ama sonradan anlıyoruz..
Rabbim çok büyük...

.......her zaman her zaman Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için kızlar...............

yanımda oldunuz destek oldunuz çok şanslıyım bu yüzden cok tesekkürler..
iyiki sizi tanımısım...coookkkk seviyorum sizi

iyiyim canım benimm...
canımı sıkmıyorum sadece sinir oluyorum biraz, tanıştığımız günkü hali gitmiyor gözümün önünden...
nolursa olsun banane görürsem de görürüm dünyanın sonu değil ya? aynen bir hayır vardır bunda da..hiçbir şeyimiz belli değil..
umutlu olmamalıyım sanırım artık...daha da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...akışına bırakacağım her şeyi..olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum...
bir mutsuzluğum yok çok şükür canım benimm hepiniz iyi ki varsınızz, hepimiz gülelim inşallah heep

oy senin temiz yüreğine kurbaan :)))
aynen perimlecim benimm, hayırlısı neyse o olsun her zamanki gibi, allah bilir siz bilmezsiniz diye bir sürü ayet varken bize tevekkülden başkası düşmüyor kii..
inşallah hepimizin duaları kabul olur..
birbirimize destek olup, birlikte gülmek mutlu olmak için varız zaten :)))
bence de iyiki tanışmışız yaa, hep irtibatta kalırız inşallah da daha güzel günlerimizde de yanyana oluruz :)
ben de çoook seviyorum hepinizii

çook sevindim işte buna canım...hep böyle ol inşallah hiç bizaman üzülme;umudunu kaybetme....
gercek aşkı bulup bütün sıkıntıları atlatacaksın inşallah..

Aynen canım cok haklısın..
Her zaman hayırlısını istemek en güzeli;rabbim gönlümüze göre verir nasıl olsa..

Aynen ya irtibatı hiç koparmayalım yaaa....sizi kaybetmek istemem aslaaa hep burda olun haa bakk ...habersiz ayrılmayın buralardan

Evet canımm biz hep burdayız 7/24 yanındayızzz,bugünlerde geçer elbette canımmm..

Of çok mutsuzum ya Annemlerle kavga ettim Şimdi zorla düğüne gitmem lazım

Aaaamin perimlem şu yazını gördüm yüzümde gülümseme oldu valla İnşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur Ben de sizi çok seviyorum gerçekten hepiniz ayrı şekersiniz

Neden canım zorla mı götürüyorlar kimin düğünü ??

Komşu kızının zaten kavga ettik moralim bozuldu hiç gidesim yok ki bir de yorgun geldim stajdan.. Gitmezsem ayıp olurmuş annem illaki gitceksn diyor yani birazdan kalkarım

Komşu kızının zaten kavga ettik moralim bozuldu hiç gidesim yok ki bir de yorgun geldim stajdan.. Gitmezsem ayıp olurmuş annem illaki gitceksn diyor yani birazdan kalkarım

Git biraz canım sanki onun düğünü değil gibi davran bir saat filan durup dönersiniz madem sözverdiin,annelerin o ısrarını da bilirim benim annem de aynıı,seni almadan çıkmazdı kafasına taktıysaa

ben de buralardayımm sizi burda gördüğüme çok sevindimmm :))
git bence de accık nddcim ya benim annem de kafasına taktığını yaptırmadan bırakmıyor hep ben pes ediyorum sonunda
napıyorsunuz nasılsınız başkaa
frezyacım sen napıyorsunnnn canımmm :))

Mavişkoom canımmm iyiyim saol..sen nasılsınn ?...bugün biraz moralim bozuk yaa benimki yüzünden..tüm enerjim bitti sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…