Topiğiniz hayırlı olsun
Sağol canımcım,gel katıl aramızaa..
Mavişkoom,astrolojii bilginin olması çok iyi yaa..mavişkoom biz özgürlüğe düşkünüz ama birbirimizi çok kısıtlıyoruz bazenama eğlenceli kısmı doğruu
Canım 3 yılın tadını çıkar yaa elbet bitiyor okul,benim gibi uzatma sakın
Katılırım tabi
Frezya seninle bir derdim var'da görüşmüştük yanılmıyosam
Kpss için topic açmıştın değil mi ?
sağol canımm :) tatlım o kısıtlamın olması çok normal sonuçta seven insan kıskanır kıskanınca da kısıtlar ister istemez diye düşünüyorum :)tabi çok rahatsız edici boyuttaysa konuşup anlaşabilrsiniz belki bir orta yol bulupp..çünkü insan bir süre sonra dayanamıyorr..ve ikiniz de güçlü burçlarsınız o yüzden biribiniz üzerinde baskı kurma gibi bir eğilim yaşama olsaılığınız fazla..
yok canım ya inşallah olmaz uzatma falan şimdilik iyi gidiyor bakalım hayırlısı tabi yine dee..doğru diyorsun valla iş hayatına atılınca daha başka olacak üniversite için en güzel zamanlar der hep millet genelde :)
Evet tatlımm açmıştım,çok dert etmiştim o zamanlar açıklanmasına çok az kaldııı,bakalım nasıl gelecek :))..senin nasıldı canım,inşallah güzel gelir..
İnşallah seni mutlu edecek paunlar gelir
Ben bu sene üniversiteli olacağım henüz
Ama ortaöğretim kpss'ye gireceğim
Artık burdan yazalım canım..Mavişkoom derss çalışamıyorummm yaa,istemiyorum otuyorum kalkıyorum..senin vakit nasıl geçiyor ??
İnşallah seni mutlu edecek paunlar gelir
Ben bu sene üniversiteli olacağım henüz
Ama ortaöğretim kpss'ye gireceğim
Ben sen de girdin sanmıştım :)) inşallah canımmm olmazsa sonrakine iyi hazırlancam ya artık dert etmiyorum..
Neler yapıyosun canım,hangi bölüm istiyorsun??
Daha kaç kişi çıkar karşına sen bile şasıracaksın inan,hatta bugün hoşlandığın,senden hoşlanan insanlarla bir bakmışsın ki arkadaş olmuşsun olabilir yaniii :))
Tercihlerimi mateamtik ve istatistik üzerine yaptım ben
Aslında hayalim müh. ama iyi biyerlerde iyi bölümler olmadığı için yazmadım
Beklediğimden daha düşük geldi zaten puanlarım,çok memnun değilim yani
Kızlar ben şimdi çıkıyorum
Sonra konuşuruz yine,tanıştığıma memnun oldum
Kendinize iyi bakın
frezyaam valla bütün gün evdeyim genelde..spor yapıyorum vücudumu toparlim diye, öyle bir şeyler okumaya çalışıyorum buralarda takılıyorum :)
yaz okulum yokk..ve çalışman gerkeiyorsa çalış nolurr bak sonra çok pişman olursunn
ama daha vaktin varsa hemen çalışmasan da olur :) bazen sıkışınca daha çok çalışabiliyor insan ve daha verimli olabiliyor :) ben zaten genelde son gün sınava çalışan biriyimdir :)
iyi yapmışsınn :)Canımm bugün biraz başladım,sınavlara tam bir hafta var çok iyi değerlendirmem lazım..bizim bölümde son gün işlemiyor canım ya,son güne kalınca çalışma gez toz öyle yani
Senin bölüm neydi mavişkom ya unuttum ben,farklı konulara yoğunlaşmıştık hiç dikkat etmedim :))
Tercihlerimi mateamtik ve istatistik üzerine yaptım ben
Aslında hayalim müh. ama iyi biyerlerde iyi bölümler olmadığı için yazmadım
Beklediğimden daha düşük geldi zaten puanlarım,çok memnun değilim yani
Kızlar ben şimdi çıkıyorum
Sonra konuşuruz yine,tanıştığıma memnun oldum
Kendinize iyi bakın