Frezya ve Mavişkonun topiği

iyiyim canım benimmm :)) sen nasılsın bakimmm :)
bu aralar bir şey yapmıyorumm, genel olarak biliyorsunuz zaten tatilim boş geçtiğinden ve durumlarım beklemeye dayalı olduğundan hiçbir şey olmuyorrrr :KK52::KK52::KK52:
senin sınavların iyidir inşallahhh, hadi geç de bir an önce dön buralaraaa :)
sohbet ederiz misler gibiii:KK54:

Ben de iyyiim canım...en iyisi tatilde ne yapacaksın başkaa,keyfine bak tabiiiiii..

Bir de karşılaşsak çok iyi olacak :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

İyi bayramlar tatlışlarrr,pasta,börek tatlı şeker yemek serbest :125::125::125::131::131::131:

ne oldu ki nasıl oldu perimlem üzülme bak o kadar duadan sonra muhakkak hayırlıdır emin olabilirsin :KK34:

evet tatlımm ya cok tesekkür ederim sizin sayenizde oldu hayırlısı...
inan üzülmüyorum herseyde bir hayır var evettt
:21:

haklısınız kızlar merak etmekte:KK1: cok tesekkür ederim;her zaman yanımda oldunuz çok sagolun.
iştee ben sizden o deli cesaretini aldım;gittim buldum;onu tanıyan birini
oda ona degil yakın arkadasına ulasabilirim dedi tel.bıraktım;sonra o arkadası beni aradı.bişey anlatmadım,ona ulasabilir miyim diye rica ettim işte sonra ulasabildim konustuk yani konusmaya calıstık ama şok...şok...şokk beni hatırlamadı:KK53:
bende daha fazla konusmadan kestim konusmayı.

Sonra o arkadası işte kim oldugumu falan sordu;o beni hatırladı:KK53:
çok çok şaşırdım.

haklısınız kızlar merak etmekte:KK1: cok tesekkür ederim;her zaman yanımda oldunuz çok sagolun.
oda ona degil yakın arkadasına ulasabilirim dedi tel.bıraktım;sonra o arkadası beni aradı.bişey anlatmadım,ona ulasabilir miyim diye rica ettim işte sonra ulasabildim konustuk yani konusmaya calıstık ama şok...şok...şokk beni hatırlamadı:KK53:

çok çok şaşırdım.

Allah Allah nasıl hatırlamamış ki ya :44::44: O kadar boşuna mı bakıyormuş yani :44:

çok çok şaşırdım.

aman hafızasına ben onun..
boşver perimlecim, sen nasılsın bakimm, ruh halin ne alemdee, üzdü mü seni bu olayy, neler yapıyrosun yeni gelişmeler var mııı :)

Kızlar nickim değişecek yakında (yani öyle umuyorum :KK1:) talepte bulundum Lizzie olsun diye o yüzden bir Lizzie görürseniz buralarda şaşırmayın o benim :KK9::KK9:

aman hafızasına ben onun..
boşver perimlecim, sen nasılsın bakimm, ruh halin ne alemdee, üzdü mü seni bu olayy, neler yapıyrosun yeni gelişmeler var mııı :)

Ama ben sevindim ya en azından rahatlamış artık perimle görünen o ki :) Böylesi iyi oldu perimlem de huzurlu artık :KK1:

X