Frezya ve Mavişkonun topiği

Kızzzzlar hiç gelemiyorum meraktan çatlcam bir şeyler olmuş sanki sınavlarım var inşallah bitiyor pazartesiden soonra artık ben de topikte coşturcam kihkih :118::118::119::119: Hepinizi öpüyorm

Canımm ya bizde seni merak ediyoruz nerelerdesin diye.
Başarılar ozaman sınavların için..inşallah iyi gecer.
Sonrasında bekliyoruz seni bakkk;gözümüz yollarda

ben de sınav falan olmasa da bu aralar gezme tozma konusunda yoğundumm

haydi güzeller şu sınavlarınız bitsin sonra bir güzel hep birlikte kaynatalım burdaa :)

ben de sınav falan olmasa da bu aralar gezme tozma konusunda yoğundumm

haydi güzeller şu sınavlarınız bitsin sonra bir güzel hep birlikte kaynatalım burdaa :)

Aynen aynen çabuk geliiiinnn:124::124:
Benimde size anlatacagım güzel haberler olucak inşallah bu dönemdee..

Heeey neler oluyor neler bitiyor bakalııım Ben de çoook haber var ama olumlu yönde değil maalesef belki de olumlu yönde kısmen bilemedim pek.bugün okulla da işim bitttiii kurtuldum . eee siz napıyorsunuz bakalımm¿

ee artık buralardasındır umarım tatlımmm
bi kayboldun bidaha gelmedin valla:97:

oo sende anlatırsın ozaman artık gelişmeleri
bizde şimdilik bişey yokk malesefff

ee artık buralardasındır umarım tatlımmm
bi kayboldun bidaha gelmedin valla:97:

oo sende anlatırsın ozaman artık gelişmeleri
bizde şimdilik bişey yokk malesefff

ee dün karar vermişssin olmadı mı bebeğim konuşmadın mı bakiim yine :)

Benim hani olmayacak dediğim iş vardı ya olmadı Tam çocuğa ısınmaya başladım bunun arkadaşı vardı benim yakın arkadaşımla çıkan. çOcuk benim arkadaşımı dövmüş ya!!! Şaşırdım kaldım çok korkmuş zavallı arkadaşım tehdit edip duruyormuş psikopat..İşte dün olmuş bunlar sonra bana da ddedi işte o psikopat arkadaşı da öyledir dikkat et aman dedi (ki yakın arkadaşlar) sonra ben de sabah bizimkinin hiçbir mesajına cevap atmadım gitmiş o döven çocukla konuşmuş işte çocuk beni aradı arkadaşımın numarasını istiyor illaki(yeni hattını) vermedim bir tehditler işte sinirlerime hakim olamıyorum delircem bilmem ne gidiym kapısının önüne kendimi mi asayım bunu mu istiyor falan ..Evlerine gidip şimdi ikimizi de üzecek şeyler yapmak istemiyorum Bu ne demekse?! Bir de arkadaşımın babası yurt dışında düşünün çocuk biliyor bunu Sonra oradan benimki de ben böyle bir bitiş haketmedim bilmem ne bilmem ne beni başkasıyla değerlendirme ...Valla yalan doğru güvenemem ona söyledim görüşmeyeceğiz bundan sonra arama mesaj atma dedim bile.. Öyle işte kuzumm

Son düzenleme:

Ooo canımm neler yasamıssın öylee...
Hayırlısı olsun ne diyelim;gercekten dikkat etmek lazımm ehh zaten ısınamamıssın ya bosver amann:87:
Arkadasına Allah yardım etsin ya psikopat kişiliklerle ugrasmak zor hakikatten;umarım kurtulur en yakın zamanda o kişiden...

Evet canım ben karar verdim şükürdee belirli birgünde karar kılmadım daha;bazende aksilikler çıkıyor işte.

olsun olsun bu da bir aşamadır inşallah güzel haberleriini de alacağız yakın zamanda

Kızlaar çıkan fala bakar mısınızz yaaaa

Kart Pozisyonu : Karşılıklı Duygular

Hayatınızın yeni bir ufka doğru yelken açmasını sağlayabilmek adına duygusal, mental ve fiziksel seviyelerde karar almak durumundasınız. Hareket geçmeniz, daha iyi şartlara kavuşmanıza ve layık olduğunuza erişmenize yardımcı olacak. Bir tür suyun üzerinde kalma çabası içerisindesiniz. Çok dibe vurmamak istediğiniz gibi, çok yukarılara da çıkmak amacında değilsiniz. Daha önce yaşadığınız acıları, travmaları artık unutmak, geride bırakabilmek, yaşamınızdan çıkarabilmek için, yavaş yavaş harekete geçtiğinizin, ağır ama güvenli adımlarla ilerledğinizin habercisidir.

Kart Pozisyonu : Karşılıklı Düşünceler

Kupa İkilisi hayatınızın pek çok alanını paylaşabileceğiniz, sizi tamamlayan bir partnerin, eşin ya da ortağın yaşantınıza adım atacağının müjdecisidir. Yaşamakta olduğunuz ilişkilerde daha büyük bir uyum oluşturabileceğinize, ya da problemli bağlantılarınızda artık çözümün bulunacağına ve huzura kavuşacağınıza işaret eder. Bu kart, genellikle zamanla daha sıkı ve doyurucu bir hal alacak önemli ilişkinin ilk adımlarının atıldığının ifadesidir.

Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişkinin ya da yakınlığın yaşanması söz konusu. Kupa Altılısı, bu ilişkinin Güneş’in canlılara karşılıksız verdiği enerji gibi, size enerji ve şevk vereceğini anlatmakta. Vicdanınızı rahatsız etmeyen, masumane ve paylaşıma dayanan bu bağlantı, kişisel gelişiminize hizmet edecek. Yaşamda basit şeylerin, aslında büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksin

fallar bile seni destekliyor perimlecimm biz nasıl desteklemeyelimm :)))
çok sevindimmm, böyle şeyler insana şevk veriyorrr :)
hadi bakalım kararını vereceğin günü bekliyoruzz, kim tutar seniii, arkanda bu kadar kız varkeeen :)

nddcimmm aramıza geri dönmene çok sevindim tatlımmm :)))

ama şu yaşadıklarına da üzüldüm yani..canını çok sıkmamıştır inşallah olanlar..
bak demek ki ısınamamış olmanın bir sebebi varmış, çok şükür ki hemen görebileceğin bir durum çıktı karşına, tam psikopatmış yanii
şükür ki görüşmeyelim deyince saçma sapan başına bela olmamışş..
bu olaydan görmüş olduğun daa, demek ki birilerini sevememe sebebin senden değil karşındakinden kaynaklanıyor..
hadi bakalım karşımıza daha neler çıkıcakk..

evett tatlım ya en büyük destekçim sizsiniz..ve bu bana acayip cesaret veriyor hemen yapmak istiyorum aklımdakileri.
valla falda bana nasıl moral verdi anlatamam:109:

evett tatlım ya en büyük destekçim sizsiniz..ve bu bana acayip cesaret veriyor hemen yapmak istiyorum aklımdakileri.
valla falda bana nasıl moral verdi anlatamam:109:

inşallah en hayırlı en iyi sonuç alacağın ve en az uğraşacağın günde olur canım benim

canlarım kadir geceniz mübarek olsun, hepimiz için dua edeceğim, inşallah hepimizin duaları kabul olurr :)

canlarım kadir geceniz mübarek olsun, hepimiz için dua edeceğim, inşallah hepimizin duaları kabul olurr :)

Allah razı olsun tatlım..
Bende kadir gecenizi kutlarım kızlar..hayırlara vesile olur inşallah.
Dualarınızın kabul olması dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…