Frezya ve Mavişkonun topiği

kızlaaarrrr :KK53::KK53::KK53:
nerelerdesinizzz hiç sesiniz çıkmıyor
hiç ugramamıssınız buraya

canımmm
hayatımda hiçbir değişiklik yok :KK43:
biliyorsunuz zaten sanırım en monoton yaşayan benim bu süreçte, o yüzden kızlar da sınavlarda vs derken konuşacak kimse deo lmayınca bir şey yazamıyorum
sen söyle bakalım ne alemdesin ne hallerdesin, sizde durumlar nasıl canlarr

canımmm
biliyorsunuz zaten sanırım en monoton yaşayan benim bu süreçte, o yüzden kızlar da sınavlarda vs derken konuşacak kimse deo lmayınca bir şey yazamıyorum

hm anladım tatlımm...
ya biizim kızlar zaten hiç gelmiyolar ya;daha sınavları bitmedimi kii.....
bitti diye biliyordum ...

bende ugrayamıyorum artık sınava cok az kaldı diye
:KK14:
ama bir ara toplaşın konusalım ya
gelişmelerde var bendee
:KK52:

hm anladım tatlımm...
ya biizim kızlar zaten hiç gelmiyolar ya;daha sınavları bitmedimi kii.....
bitti diye biliyordum ...

bende ugrayamıyorum artık sınava cok az kaldı diye
:KK14:
ama bir ara toplaşın konusalım ya
gelişmelerde var bendee
:KK52:

oley oleyy tamammm, bayram vakti bir ara toplanalım burdaaa merakla bekliyorum tatlışımm :)

Perimleee çok merak ediyorum anlat anlat en kısa zamanda :KK9::KK9: Ay ben sınavları bitirdim de bir oturamadım ki pc başına istanbulda almıştım ya yaz okulunu ancak geldim ankaraya geri, stajımı ayarladım bir de burada birkaç gündür, şimdi hepsi bitti de rahatladım :KK1: Bu aradaaa dersimi geçmişim kihkih hem ba ile çok sevindimm:21::21::21::21:

Son düzenleme:
Perimleee çok merak ediyorum anlat anlat en kısa zamanda :KK9::KK9: Ay ben sınavları bitirdim de bir oturamadım ki pc başına istanbulda almıştım ya yaz okulunu ancak geldim ankaraya geri, stajımı ayarladım bir de burada birkaç gündür, şimdi hepsi bitti de rahatladım :KK1: Bu aradaaa dersimi geçmişim kihkih hem ba ile çok sevindimm:21::21::21::21:

ohhh maaşallah canımm, çok sevindimm :nazar::nazar:
rahaltadıysan konuşurz o zamann :)

ay hadi anlattt nasıl biri çıktııı
seni kutluyorum ayrıca cesaraetinden ötürüüü :nazar::nazar::nazar::KK8::KK8::KK8:

heh tabikii:KK1: sizin sayenizde bana baya baya bir cesaret geldi...
işte zaten tek istedigim bir kez konusmaktı nasıl biri oldugunu anlamaktı;oda oldu..

boş biriymiş ama :KK31::KK31:

heh tabikii:KK1: sizin sayenizde bana baya baya bir cesaret geldi...
işte zaten tek istedigim bir kez konusmaktı nasıl biri oldugunu anlamaktı;oda oldu..

boş biriymiş ama :KK31::KK31:

ne oldu ki nasıl oldu perimlem üzülme bak o kadar duadan sonra muhakkak hayırlıdır emin olabilirsin :KK34:

canımmm

Mavişkooooom naber nasılsıııın ?

Ndd cim nasılsın ??? geçmene sevindiim canımm:KK1::KK1::KK1::KK1:
Benim bir tanesi(dünki) acıklanmadı sayfayı her yenileyişimde kalpten gitcem ya az kaldıı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Ndd cim nasılsın ??? geçmene sevindiim canımm:KK1::KK1::KK1::KK1:
Benim bir tanesi(dünki) acıklanmadı sayfayı her yenileyişimde kalpten gitcem ya az kaldıı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Seninki de inşallah güzel gelir tatlım o kadar uğraştık baksana kk'yı bile ihmal ettik :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Seninki de inşallah güzel gelir tatlım o kadar uğraştık baksana kk'yı bile ihmal ettik :KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet canım sorma,kaç zamandır hiç bir şeye vakit ayıramadık..geçelim de tatil de güzel geçsiin dimiii:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ama tatil gibi yoook,evde yan gelip yatmak...:KK1::KK1:

merhaba frezyaam özledim sennii canım nasılsınn:KK3::KK3::KK16: biraz geç oldu ama topiğiniz hayırlı olsuunnn:KK16:

Kalplişiiim canım ben de özlediiim canım,kaç zamandır sınavlarla uğraşıyordum bitti dün ankaraya döndüm artık evimdeyim:KK1::KK1::KK1::KK1:seninle de ne zamandır konuşamadıkkk..
Sen neler yapıyorsun canım? Dgs filan açıklandı mı ? sevdicek nasıl ??

Topik için teşekkür ederim canım..Mavişkom,nddcim,firmuscum,perimlemle tanışmalısın onlar da çok iyi kısslarrr kalplişiiiiimmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Mavişkooooom naber nasılsıııın ?

iyiyim canım benimmm :)) sen nasılsın bakimmm :)
bu aralar bir şey yapmıyorumm, genel olarak biliyorsunuz zaten tatilim boş geçtiğinden ve durumlarım beklemeye dayalı olduğundan hiçbir şey olmuyorrrr :KK52::KK52::KK52:
senin sınavların iyidir inşallahhh, hadi geç de bir an önce dön buralaraaa :)
sohbet ederiz misler gibiii:KK54:

X