fransızca pratik yapmak isteyenler sizleri de görelim :)

bende fransız dli edebiyatı okuyorum ama cidden cok zor.yeni baslayanlara yardımcı olabilirim elimden geldigince :) Fransızcayı cok seviyorum ve nedense herkes ogrensin istiyorum ingilizcenin yanında. harika bir dil

Bonjour tout le monde....Moi aussi je voudrai pratiquer avec vous..En plus cette semain je vais passer examen francaise, pour comprendre ma niveau..Souhater moi bonné chance...:lepi: :lepi:
Bonne Nuit les filles.... kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Bonjour,je vous souhaite bonne chance pour votre examen français,a mon avis votre niveau c'est trés bien,quand meme,
bonne chance...

FRANSIZCA
''Benim adım xxx...Anadolu üniversitesi işletme mezunuyum.1980 doğumluyum.
İstanbulluyum.sizinle çalışmak istiyorum ..''
NASIL SÖYLENİR?

oh la la!
il y a des personnes qui pratiquent français ici? mon dieu c'est formidable! j'adore le français, il est la plus magnifique langue du monde..:)

FRANSIZCA
''Benim adım xxx...Anadolu üniversitesi işletme mezunuyum.1980 doğumluyum.
İstanbulluyum.sizinle çalışmak istiyorum ..''
NASIL SÖYLENİR?

Je m'appelle xxx
J'ai étudié a l'université Anatolien (işletmeyi bilemedim)
J'habite a Ist.
Je veux travailler avec vous.

(kırmızı yazdığım a'larda sağa doğru çizgi olacak üstünde)

Son düzenleyen: Moderatör:
aa burayı yeni keşfettim:) fransızca eğitim verilen bi okulda okudum ama o zamanlar neffffret ederdim hiç ilgilenmedim sadece sınıfları geçtim o kadar:) şimdi çok pişmanım.. ama burayı bulmam iyi oldu ben de yapıcam pratik çok iyi oldu bu:)

maintenant, je dois travailler pour mes examens mais je depense des moments sur l'internet et je suis en colere contre moi!!!

sınavlar için çalışmam gerekirken ben internette vakit öldürüyorum ve kendime çok kızıyorum

artık aklımda kalanlarla yazdım kesin hata dolu bi cümledir:)

maintenant, je dois travailler pour mes examens mais je depense des moments sur l'internet et je suis en colere contre moi!!!
sınavlar için çalışmam gerekirken ben internette vakit öldürüyorum ve kendime çok kızıyorum

artık aklımda kalanlarla yazdım kesin hata dolu bi cümledir:)

non non, il n'y a pas de fautes :)

X